Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Původně jsem chtěla napsat, že záleží, jaké jsou to vlasy atd., jak už se to psalo. Ale po fotkách, co sem dala @vedma007 (v obou příspěvcích) jsem si ujasnila, že ne - chlapi s dlouhými vlasy se mi opravdu, ale opravdu nelíbí. Takže pro mě to je mínus.
Líbí se mi, když chlap vlasy má (nelíbí se mi plešouni), ale krátké.
@trojskahelena píše: Více
Mám husté dlouhé vlasy (fakt dlouhe) bez roztrepenych konečku… rekl bych genetika dobrá na vlasy ![]()
@vedma007 píše: Více
Tak to je úplně přesné v obou případech.. první varianty velmi sexy., pro mě teda
tady ti chudáci no co na to říct, to by se mi na muži nelíbilo ani na jednom. Asi manželky, ženy, vědí proč mít doma takového muže ![]()
@Kryptozoo píše: Více
No jak se to vezme
ja bych je nechal uz o dost zkrátit… (asi porad na lehce delsi) ale když uz jsou tak dlouhé jak jsou, je škoda je nenechat dorůst do délky na darování
![]()
Já bych brala i plešatého sexy muže. Snad můj odpustí ten má pro mě hezké krátké vlasy. Ale takový ten typ sexy chlap s upravenými vlasy vousy a nehty.. no musí mu to sedět k obličeji.
Jako neříkám nic nejsem žádná super hvězda
ale tak snění je to krásné
@The Spaniard píše: Více
Tak s tím souhlasím, pokud jde o darování onkologicky nemocným.. je to za mě na 100% ok.. sama mám vlasy po zadek, přírodní nebarevné a zvažovala jsem už. Ale je mi jich líto po pravdě
Dlouhé vlasy se mi líbí na mužích. Dokonce jsem dlouhodobě dlouhovlasé muže měla. Můj současný partner měl dlouho dlouhé vlasy, pred cca 2 lety se ostříhal. To mu sluší taky.
Ale je treba se o vlasy starat a mít je fakt pěkné…
@Anonymní píše: Více
Jo, ale to nikdo na tinderu, nebo oslovení neví, víš jak
takže mě to spíš zajímalo na první dobrou… ja si z toho ani nedělám moc hlavu, stejne ziju trochu jinak… ale uz delší dobu mi to trochu leželo v hlavě
spíš informativně, než že bych se tim trápil, nebo vyvozoval závěry ![]()
Ony jsou dlouhé vlasy a dlouhé vlasy. Ale ani každá žena nemá tak kvalitní vlasy aby mohla mít dlouhě.
Tady je vidět, že má každá jiný vkus. Co se jedné líbí. Jiné přijde jako vagas neupravený, zanedbaný. Brad Pitt může mít na hlavě houno a bude hezký. Ale to je výjimka. Takových moc není. U nás to byl třeba Saša Rašilov v pohádce.
Zatím nejsem ani trochu podobný nikomu z těch fotek, tak nic no ![]()