Jsou dlouhé vlasy u chlapa mínus?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1470
10.2.26 20:13

Původně jsem chtěla napsat, že záleží, jaké jsou to vlasy atd., jak už se to psalo. Ale po fotkách, co sem dala @vedma007 (v obou příspěvcích) jsem si ujasnila, že ne - chlapi s dlouhými vlasy se mi opravdu, ale opravdu nelíbí. Takže pro mě to je mínus.
Líbí se mi, když chlap vlasy má (nelíbí se mi plešouni), ale krátké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.2.26 20:14
@trojskahelena píše: Více

Mám husté dlouhé vlasy (fakt dlouhe) bez roztrepenych konečku… rekl bych genetika dobrá na vlasy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
10.2.26 20:23

@The Spaniard Tak hlavně že jsi spokojený ne : )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
10.2.26 20:25

Jediné vlasatý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.26 20:26
@vedma007 píše: Více

Tak to je úplně přesné v obou případech.. první varianty velmi sexy., pro mě teda :mrgreen: tady ti chudáci no co na to říct, to by se mi na muži nelíbilo ani na jednom. Asi manželky, ženy, vědí proč mít doma takového muže :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
62
10.2.26 20:29
@Kryptozoo píše: Více

No jak se to vezme :D ja bych je nechal uz o dost zkrátit… (asi porad na lehce delsi) ale když uz jsou tak dlouhé jak jsou, je škoda je nenechat dorůst do délky na darování :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.26 20:29

Já bych brala i plešatého sexy muže. Snad můj odpustí ten má pro mě hezké krátké vlasy. Ale takový ten typ sexy chlap s upravenými vlasy vousy a nehty.. no musí mu to sedět k obličeji.
Jako neříkám nic nejsem žádná super hvězda :mrgreen: ale tak snění je to krásné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.2.26 20:31
@The Spaniard píše: Více

Tak s tím souhlasím, pokud jde o darování onkologicky nemocným.. je to za mě na 100% ok.. sama mám vlasy po zadek, přírodní nebarevné a zvažovala jsem už. Ale je mi jich líto po pravdě

• Citovat
  • Upravit
11226
10.2.26 20:32

Za mě dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
10.2.26 20:34

Dlouhé vlasy se mi líbí na mužích. Dokonce jsem dlouhodobě dlouhovlasé muže měla. Můj současný partner měl dlouho dlouhé vlasy, pred cca 2 lety se ostříhal. To mu sluší taky.

Ale je treba se o vlasy starat a mít je fakt pěkné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.2.26 20:35
@Anonymní píše: Více

Jo, ale to nikdo na tinderu, nebo oslovení neví, víš jak :lol: takže mě to spíš zajímalo na první dobrou… ja si z toho ani nedělám moc hlavu, stejne ziju trochu jinak… ale uz delší dobu mi to trochu leželo v hlavě :) spíš informativně, než že bych se tim trápil, nebo vyvozoval závěry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
10.2.26 20:36

Ony jsou dlouhé vlasy a dlouhé vlasy. Ale ani každá žena nemá tak kvalitní vlasy aby mohla mít dlouhě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11226
10.2.26 20:36
@Agness30 píše: Více

Ach, Reno Raines - moje dívčí láska! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296
10.2.26 20:38

Tady je vidět, že má každá jiný vkus. Co se jedné líbí. Jiné přijde jako vagas neupravený, zanedbaný. Brad Pitt může mít na hlavě houno a bude hezký. Ale to je výjimka. Takových moc není. U nás to byl třeba Saša Rašilov v pohádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
10.2.26 20:38

Zatím nejsem ani trochu podobný nikomu z těch fotek, tak nic no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie