Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měl roky vlasy dlouhé po lopatky i delší. I na fotce na vojenskou knížku-háro, opálenej v tílku, knírek-odvodní komisař soptil, ale nakonec mi tam ten snímek vlepil, ještě jsem si za to užil od mazáků i lampasáků svý… Ptal jsem se Lásky, jestli si mám nechat vlasy ostříhat-a ona řekla: Si blbé, víš jak to mám při milování ráda, když se tě za ně držím? A držela věru fest, čest…!
@Pedro867 píše: Více
Já si na vojně ojel hlavu strojkem na tloušťku lišty a řvali na mne, postupně. dvě gumy a jeden praporčík.
Ale zrovna přemejšlím, jestli mám jít k holiči než pojedu na každoroční návštěvu Prahy.
Nechat si střihnout vorne schön, hinten practice účes - skin fade - a fousy zredukovat na circle beard, nebo to nechat jak to narostlo od listopadu.
V pasu mám fousy a holou hlavu ![]()
@KalamityJohn píše: Více
Circle beard NEVRRRRR.
Pokud nechceš vypadat jako pojišťovák z béčkovýho filmu.
Jsem se musel podívat, co se skrývá pod pojmem circle beard, protože se mi prostým překladem napřed vybavilo něco takového ![]()
@rmot píše: Více
Tohle vypadá jak Nefuk na motorku co používal táta. ![]()
Já dycky myslel, že je to bradka, až teď jsem se poučil. Loni jsem nasadil friendly mutton chops a manželka zhnusená
- a přitom to chlapům tak sluší ![]()
Ty jo normálně koukám, že mám mezery ve vzdělání ![]()
@rmot píše: Více
Seděl jsem v kanclu s kolegou, kterýmu rostly fousy hrozně hustě a ten rotoval asi sedm stylů, některý až filmový.
Plnovous držím málokdy, hlavně proto, že mám rád svoje břitvy a holení s nimi.
Zahlédla mou mušku, odjistila pušku. Já však rychlý blesku jsem, svalil jsem ji tam na zem. Rázem pušku neřešila, hlasité ách vypustila. Uchopila vous i vlasy, zachvěly se její řasy-zašeptala pouze, jen: Teď, miláčku mě si vem…
@KKubula píše: Více
Fousatejch motorkářek jsem moc na silnici nepotkal
![]()
Mně byl inspirací Harry Flashman, jeden z mých oblíbených hrdinů.
Jo, dlouhe vlasy u chlapa je jedna z nejhorsich veci… a jeste si dlouhe vlasy nechavaji urcite typy chlapu a to je dalsi minus ![]()
Beru neznamená, že si je pořídím na vlastním obličeji ![]()