Jsou rozdílné matky ve městě a na vesnici? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lo
6285
3.3.14 14:50

@Gina108 Rozdíl? Práce - to, co jsem měla tady, tam bych nikdy neměla ( tam bych makala ve fabrice za 3× nižší plat - na tom není nic špatného, ale já citím, že mám na víc ) Našla jsem si tu chlapa, mám se tady dobře. Návrat neplánuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
3.3.14 14:52

Já teda nevím, jestli to vliv má, ale rozdíly taky vidím… ani ne třeba v počtu dětí, ale v přístupu… Ale neříkám, že někdo je horší nebo lepší…
Ale třeba většina vesnických holek vaří, stará se o dům, zahradu… Ty městské zase z velké části kupuju skleničky, sobě nevaří (taky jsou hubenější), chodí do center, do obchoďáků…
Mě třeba vadí, že jsme na vsi tak trochu zasekaní - kvůli hodině v MC se mi do města nechce, ale zase jsem vděčná za možnost vypustit dítě na zahradu a nebýt mezi 4 stěnami v paneláku.
Ale to, co jsem napsala není jednotný metr na všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499

@Kies tebe bych nikdy potkat nechtěla, protože jestli se vyjadřuješ k lidem tak jak tu píšeš, musí to být hrůza 8o a tu demenci si nech pro své nejbližší buď od té dobroty :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
@tasa píše:
no vidíš, tak buď ráda, že máš vzdělanýho a šikulu a zbytečně se pak nepouštěj do ostatních, vypadá to blbě. Jinak se hlásím, že mám sice VŠ, ale s vrtačkou to neumím :P

Jooo a jinak jsem až do svých 22 let byla taky Pražanda… :P :lol: Ale nikdy mě nenapadlo se navážet do vesničanů, že uměj jen šu. at a brouzdat se v holinkách v hnoji :think: Vesnice teď už nejsou takové jako před 20 lety… Možná by to chtělo, aby někteří vystrčili nos z Prahy a jeli na výlet na vesnici.. Jen tak pro představu jak to tam vlasně vypadá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
@Lo píše:
8o 8o :roll: :roll: Holky, já chtěla jen vědět, jak to máte s dětma, když žijete na vesnici nebo ve městě..Nechci, bay jste si tu trhaly občanky kvůli rozdělení vesničan - měšťák :nevim: :nevim:

no, to sis mohla myslet, že to tak dopadne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2693
3.3.14 14:53

Vy jste se tady rozhádali o tom, že na vesnici nemají lidi vysokou školu? Co to má společného s tím, jestli někdo žije na vesnici. Mám příbuzný na vesnici a všichni jsou to vysokoškoláci, to snad není o tom, odkud kdo pochází ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
3.3.14 14:55

Ale původní téma diskuse původně znělo jinak, proč mají holky na vesnici tak velmi brzo děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
3.3.14 14:55

Me by zajimalo (kdyz uz se tedy debata strhla jinam), jak lide nahlizeji na cloveka, co ma pouze SOU? Je nekdo takový pro vás neco mene?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.3.14 14:57

@Burj Chalifa asi by to chtělo udělat průzkum, protože tady máme každá jiný názor a zkušenost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
3.3.14 14:57
@Burj Chalifa píše:
Ale původní téma diskuse původně znělo jinak, proč mají holky na vesnici tak velmi brzo děti?

Som z vesnice a prvé dieta som mala v 27 rokoch a druhé v 29 rokoch. Takže asi všetky vesničanky nie su tak rychle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
3.3.14 14:58
@orionk píše:
Jooo a jinak jsem až do svých 22 let byla taky Pražanda… :P :lol: Ale nikdy mě nenapadlo se navážet do vesničanů, že uměj jen šu. at a brouzdat se v holinkách v hnoji :think: Vesnice teď už nejsou takové jako před 20 lety… Možná by to chtělo, aby někteří vystrčili nos z Prahy a jeli na výlet na vesnici.. Jen tak pro představu jak to tam vlasně vypadá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ono i před dvaceti a více lety, jezdili vesničané pravidelně do divadla, kina, plesy, k moři apod.Moje matka je ročník 48,na vesnici bydlí celý život, zástěru na sobě v životě neměla, maluje se, nechává si ojakživa šít padnoucí oblečení a dítě má jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lo
6285
@marra2 píše:
Me by zajimalo (kdyz uz se tedy debata strhla jinam), jak lide nahlizeji na cloveka, co ma pouze SOU? Je nekdo takový pro vás neco mene?

Pro mě ani náhodou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
@Ettelwen píše:
My sem přišli z města, stejně v téhle vesnici žádné geny nemám, tak je to dobrý. :lol:

aspoň my dvě si teda můžeme oddychnout. Ufff. A já jsem si říkala, že ta naše děti jsou nějak moc normální :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
3.3.14 14:59

K dotazu:
Myslím že v dnešní době, už není lehké takhle rozlišovat vesnice a město. Já jsem z malého města žiji tu celý život, tady pro okolí jsme „město“ ve srovnání s Prahou, Brnem atd. jsem skoro vesnice? Tak jak to ted chceš brát?
Je mi 24 a mám miminko, ale zároven jsem se dálkově přihlásila na VS, toužím po kariéře, nechci sedět doma na zadku s dítětem.. Tady holky z vesnic třeba ani dítě nemají, studují. Je to tak půl na půl. Před několika lety to byla skoro synonyma Lidi z města- „smetánka“,ted to tak určitě není, hodně se to promíchalo.. Hodně holek se taky přesune z města na vesnici za Frantou, a hodně holek jede do Prahy „za prací“
Já osobně, už se nikam neženu, v cizině jsem půl roku byla, a tady na tom našem městečku se mi libí, Máme tu s manželem rodiny, hodně kamarádu, manžel bezva práci, i pro mě je tu spoustu práce. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2106
3.3.14 14:59
@marra2 píše:
Me by zajimalo (kdyz uz se tedy debata strhla jinam), jak lide nahlizeji na cloveka, co ma pouze SOU? Je nekdo takový pro vás neco mene? [/citace

Beriem ich jako rovnocenných. Keby mal každy VŠ, tak kdo by robil manuálne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí