Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lacy jasne ze jo
my cekali 7 mesicu po vysazeni a nakonec z toho bylo ZT…a ted po roce od vysazeni jsem znovu tehule
to prijde neboj ![]()
Nám se zadařilo hned napoprvé obě dve děti a to díky testům na plodné dny! Doporučuji a držím palce ![]()
Holky, mě asi ukamenujete, protože mám chlapa, kterýho by mi každá nejspíš záviděla. Je to spíš taková ženská.
Nechodí do hospody, ani za kamarádama, nehraje hry, veškerý volný čas chce trávit se mnou, rád dovolené i výlety. Je hodně na dotýkání a mazlení, pusinky atp., lásku vyjadřuje i verbálně velmi často. Je hrozně pracovitý, doma dělá minimálně polovinu toho co já, co se týče domácích prací, navíc k tomu nepotřebuje pokyny, prostě přijde z práce a začne sám dělat, co je potřeba. Kutí i na mojí chalupě, dře do úmoru, abych byla přesná. Dceru je schopen plně zaopatřit a nedělá mu to potíže - a to má Týna necelé dva měsíce.
To, co popisuji, jsou vlastnosti, které jsem si celý život přála a u chlapa je zoufale hledala. Asi čekáte, že napíšu, že jsem bezvýhradně šťastná, ale bohužel je opak pravdou. Všechny tyhle báječné povahové rysy jsou vykoupeny negativními vlastnostmi, návyky, které ve mně tak nějak vše to dobré přebíjí, v podstatě nejsem schopná to špatné opomíjet a soustředit se na dobré… možná je to ponorková nemoc, ale už velmi dlouhou dobu nejsem spokojená a poslední týdny jsem vysloveně nešťastná. Ale máme dítě - takže co s tím… ![]()
Já jdu zítra do porodnice na plánovaného císaře a nejradši bych byla, kdybych už manžela potom neviděla. Před svatbou byl samé ťuťuťu a nic není pro mě problém. Ale po svatbě se z něj stal úplně jiný člověk. Jsme spolu ani ne 2 roky manželé. Dělali jsme rekonstrukci a vše dělal tchán, on jen řekne, že byl v práci. Víc ani ťuk. Ještě k tomu skoro rok denně hulí trávu a denně po práci jezdí pryč. Buď na lyže nebo na kolo. Všechno na mimčo jsem připravila já a pomáhají mi naši a občas i jeho máma. Bohužel když si s ním chci promluvit, on není přístupný komunikaci a celé těhotenství na mě jen řval. Vím, že jsem to i já přeháněla, protože hormony jsou hrozná věc, ale jsem tak nešťastná, že nevím, co dál. Až se vrátím z porodnice do tohohle bytu, kde zase bude neuklízený bordel a po císaři zbude všechno jen na mě, tak jsem zoufalá dopředu a ani se nějak nedokážu těšit.
@Linettka to je jednoduché- pálí tě dobbré bydlo…mě tky pálilo a jak rychle jsem chvátala zpátky
tím si asi každýý projde, držím palce ![]()
@valina1 píše:
@Linettka to je jednoduché- pálí tě dobbré bydlo…mě tky pálilo a jak rychle jsem chvátala zpátkytím si asi každýý projde, držím palce
No otázka je, co je dobré bydlo… mimo vyjmenovaných vlastností je muž extrémně žárlivý a despotický, majetnický a agresivní.
@valina1 píše:
@Linettkaježis to jsi nenapsala, potom to naprosto chaapu
Celej život člověk brečí, že chce chlapa, co by doma pomáhal, chtěl se mnou trávit čas, projevoval lásku. Tak ho mam no. Akorát jsem přišla o veškeré soukromí, o většinu kamarádů, o dost věcí („jo, to jsem ti vyhodil, to přece nepotřebuješ“) a o kupu peněz.
Sice jsem na jednu stranu naplněná, na druhou stranu jsem nikdy neměla stavy takovýho smutku. Je to těžký.
@Linettka Ahoj, čtu si staré diskuze a doufám, že už je vše v pořádku a jsi šťastná
Jen jsem chtěla říct, že momentálně si něčím takový procházím já - tím stavem - nešťastná… I když bych asi měla, mam chlapa kterýho moc miluju a čekam s nim miminko, úplně by tu byla vhod otázka - Tak kde je problém?? Problém je a to v jeho ex.. Do dnešního dne ji má nastěhovanou u něj v bytě a to jsme spolu 2 roky, ona se odstěhovat nechce nebo možná ani nemusí… nevím, nevyznám se v tom. Navíc si denně volají, píší, on tam za ní jezdí, páč tam má všechny věci a navíc se mi zdá, že mi poslední dobou začíná čím dál tím víc lhát.. Proč zrovna teď?? Proč kydž jsem v 7tt, potřebuju jeho podporu, lásku a ne to, že jen ze mě dělá krávu, že si všechno moc beru a vždyť se vlastně nic neděje. Musela jsem si kvůli ní zrušit FB, prý jsem jí provokovala, jen tak někdo nás nesměl spolu dlouhou dobu vidět, když se teď na to podívám zpětně, je to smutný… Takže noci taky nespim, pořád se mi v hlavě honí myšlenky co bude, budeme dál žít i s jeho ex? bude jí dál živit? platit byt? a mě jen stresovat? Já už dál nemůžu takhle žít, vždyť je mi 23 let…
![]()
@91MaM U nás to bohužel neklaplo, v prosinci jsme se rozstěhovali a teď podáváme žádost o rozvod…
Mě jako muži to přijde že vlastně nevíte co chcete. Když už dosáhnete něčeho že jste spokojeni tak za půl roku to berete jao standart. Rozhlédněte se trošku po světě. Třeba Indie. JAR a podobně. Tam by jste poznaly co je to „láska“
@valina1 No, já už jí skoro propadám. Snad jsme oba v pořádku. V lednu jsem vysadila HA a pořád nic
.
Včera byla ovulace i PS, tak doufám, že si k nám mimi cestu najde