Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@BigGold7 ok zkusím dat střední, tím pádem se mi to během dne už nebude měnit? A rucne žádnou další aktivitu už nezadavas? doufám ze to bude fungovat, díky
Čím doplnujes bílkoviny a vlákninu? Masu moc nedám, vejce a mléčné výrobky mi zas nahodi hodně tuku ![]()
@NelkaK ručně už žádnou aktivitu nepíšu. Bílkoviny doplňuji tvarohem, šunkou, eidamem, v den kdy cvičím piju protein. Vlákninu tolik neřeším, protože u řady potravin v kalorických tabulkách není ani uvedená.
@NelkaK Z mléčných výrobků má hodně bílkovin s málo tuky odtučněný tvaroh, řecký jogurt s 0 % tuku, skyr, syrečky, nízkotučné sýry, lučina figura, atd. Z vejce si dej jen bílky. Když mám málo bílkovin, občas to doženu proteinovou tyčinkou (ale to beru jen jako nouzovku).
@trojskahelena píše:
@NelkaK Z mléčných výrobků má hodně bílkovin s málo tuky odtučněný tvaroh, řecký jogurt s 0 % tuku, skyr, syrečky, nízkotučné sýry, lučina figura, atd. Z vejce si dej jen bílky. Když mám málo bílkovin, občas to doženu proteinovou tyčinkou (ale to beru jen jako nouzovku).
Díky mrknu na to ![]()
Holky poradíte mi ještě co dělám špatně? Malá kolečka mám zelena, ale to velké mám splnene tak na 60 %, jak je to možné?
Podle mě je to proto, že máš splněné živiny, ale nemáš z nich dostatek energie. Nejspíš špatně nastavené… ![]()
S množstvím energie jsi s 1200 kcal asi i pod bazalem… Ty hranice jednotlivých živin sis určila sama?
@Magical-eyes nene nechala sem to tak jak mi to nastavila appka, dala sem aktuální váhu a střední zátěž.
Za mě to máš dobře, akorát se ti stále odečítá aktivita. Snězeno máš 2066, výdej je 851, tudíž po odečtení kolem 1200. Zruš započítávání aktivity a budeš to mít správně.
Mám to takhle, kde jeste to mám zrušit? Myslela sem ze to je to ddd, vypinala sem to jak si mi to napsala…
@NelkaK nastavené to máš dobře, ale asi musíš zrušit spárování s hodinkami, kde se ti načítá výdej ![]()
@BigGold7 Super mám to díky, asi se to teda propíše až od zítra, ale odparovala sem to ![]()
Prosím také o pomoc při tabulkách, jsem s toho úplně v háji..A připadám si jako blázen. Dala jsem si automaticky práci ( úklid střední 5 hodin) to se odečítá každý den, jízda na rotopedu průměrná 45 min. a vypadá to takto.. já nevím jestli je ten výdej v pořádku atd? já tomu nerozumím jsem ze sebe tak zklamaná nevím co s těma tabulkama mám dělat. Poradíte mi prosím? Tak to vypadá když už je tam zapsané vše co jsem snědla a automaticky dene nastavený úklid a jízda na rotopedů
@Anonymní píše:
Prosím také o pomoc při tabulkách, jsem s toho úplně v háji..A připadám si jako blázen. Dala jsem si automaticky práci ( úklid střední 5 hodin) to se odečítá každý den, jízda na rotopedu průměrná 45 min. a vypadá to takto.. já nevím jestli je ten výdej v pořádku atd? já tomu nerozumím jsem ze sebe tak zklamaná nevím co s těma tabulkama mám dělat. Poradíte mi prosím? Tak to vypadá když už je tam zapsané vše co jsem snědla a automaticky dene nastavený úklid a jízda na rotopedů
Vypněte aktivity. Nastavte si kcal a příjem podle MJT kalkulačky. ![]()
@GirlsNick a mohla by jste mi prosím nějak ještě poradit? Kde tu kalkulačku MJT mám najít? A jak a kde mám příjem nastavit? Jsem strašně zoufalá nevím si stim vůbec rady tak moc chci zhubnout 😭 😭 😭. Když hledám kalkulačky tak to po mě chce podkožní tuk ale to já nevím kolik mám atd 😭 a zadat to mám do téch tabulek v řádku - BMI?