Kalorické Tabulky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25126
29.6.22 19:58
@GirlsNick píše:
Vypněte aktivity. Nastavte si kcal a příjem podle MJT kalkulačky. :palec:

Přesně. Mně v tom ty aktivity dělaly jen a jen bordel. Vypnout a hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
29.6.22 20:01
@Anonymní píše:
@GirlsNick a mohla by jste mi prosím nějak ještě poradit? Kde tu kalkulačku MJT mám najít? A jak a kde mám příjem nastavit? Jsem strašně zoufalá nevím si stim vůbec rady tak moc chci zhubnout 😭 😭 😭. Když hledám kalkulačky tak to po mě chce podkožní tuk ale to já nevím kolik mám atd 😭 a zadat to mám do téch tabulek v řádku - BMI?

Ježiš na to se vykašli, důležité je, abys měla dostatečný příjem kvalitních bílkovin a hlídala si příjem tuků a sacharidů. Plus aby ses aspoň trochu hybala. Pokud na to chceš jít opravdu vědecky s měřením podkožního tuku atd, tak spíš navštiv odborníka, který na to má přístroje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.6.22 20:03

@MartinaIrena takhle? Prosím? na netu v kalkulačce sem si vypocitala že muj bazal. metabolismu je 1498 ale nevím jestli jsem to tam zapsala správně? Automatické aktivity jsem smazala..Takže ani jízdu na rotopedů práci jako uklízečka ( 6 hodin úklidu tam také nemám zadávat Ikdyz ji dělám každý den? )

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.22 20:04

@MartinaIrena neee to zas úplně nechci jen bych prosím potřebovala pomocí tu tabulku nastavit.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
29.6.22 20:05

Jdi do nastavení, můj profil, nastavení jídelníčku.

Nastav tam středně aktivní. A vypni zohlednění aktivit DDD.

A v můj profil, pravidelné aktivity ty zruš a hod jak ti to spočítali kcal. ;)

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
29.6.22 20:06
@Anonymní píše:
@MartinaIrena neee to zas úplně nechci jen bych prosím potřebovala pomocí tu tabulku nastavit.

Ne nezadavej nic, v nastavení nastav střední aktivita. Jak jsem ti napsala, v tom je to tvé už započítané.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
29.6.22 20:07

Metabolismus ti spočítají tabulky samy.
Víš svoje procento tuku?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.22 20:09

@TO_IT to nevim

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
29.6.22 20:10

Okej, jde to i bez toho. Zadalas ty aktivity jak jsem napsala?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.6.22 20:15

@TO_IT mám tam tohle ale nevím do té kolonky BM co mám zapsat? Moc děkuji za pomoc…

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
29.6.22 20:17

Bm je bazální metabolismus a to si tabulky spočítají samy. Dej tam tu střední aktivitu.

• Citovat
  • Upravit
320
29.6.22 20:19

@TO_IT tet tam mám tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
29.6.22 20:23

Ta úvodní strana :D jídelníček, ten vypadá jak?

• Citovat
  • Upravit
320
29.6.22 20:26

@TO_IT když sem odstranila tu práci ( 6 hod úklid a 45 min jízdu na rotopedu každý den automaticky) tak takto :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
29.6.22 20:31

Holky co jste mi tu nedávno radily @trojskahelena @BigGold7 moc diky :palec: zapisují od 13.6. a od 16.6. se mi daří mit všechna kolečka zelena, takže cca 2 týdny a mám dole skoro 3 kg. Nemám hlad ani chutě na sladký, všechno krasne naplánované, v obchode neberu blbosti a mám energii cely den i bez kávy. Fakt jsem zatím moc spokojena :palec: díky za pomoc

@1991Zuza1991 držím palce, mne to taky ze začátku nedávalo smysl, ale fakt si nech tu aktivitu nastavenou na střední a už tam nic dalsiho ručně nepridavej, sedi to hezky. Uvidís po par dnech až se s tím zzijes. Ja zjistila ze tuky a sacharidy mám splněny už v poledne a bílkoviny a vlákninu mám na konci dne na 30 %, takže už chápu proč váha sla nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková