Kam jste se vydali na svatební cestu?

1.1.22 15:08

Kam jste se vydali na svatební cestu?

Ahooj :)
letos nás čeká svatba, tak by mě zajímalo, kam jste se vydali vy na svatební cestu. :) Pár tipů máme. :)
V den svatby bude dceři rok a 9 měsíců, tak musíme zvážit i jí. Vím, že pár lidí jelo takhle i bez dítěte, ale to si ještě musíme pořádně promyslet, zda není ještě malá na tak dlouho (cca týden :D ) být bez nás nebo pojede taky :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
448
1.1.22 15:35

Norsko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
1.1.22 15:40

Poznávací po Paříži. :srdce:
Pokud jde o svatební cestu, tak bych nechala ditko doma a s ditetem bych si to vynahradila jinou dovolenou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2529
1.1.22 15:43

Moje sestřička se svou láskou letí na Mauricius (jak obřad, tak líbánky) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.1.22 15:52

Na Kanáry, ale neměli jsme dítě/děti. Raději bych si s mužem udělala nějaký víkend nebo prodlouženy víkend bez ditete a pak se vydala na klasickou dovču i s dítětem.

• Citovat
  • Upravit
1785
1.1.22 15:59

Do Jiljí :D
My vlastně ani nikam nejeli. Měli jsme svatbu ve 2020 v říjnu a pak se to zase uzavřelo. V létě jsme si udělali ale dvě pěkné dovolené - České Švýcarsko a Řecko (Athény a Mykonos). Jinak jsme si dali i nějaké večery pro dva ve wellness a tak. Já už byla od května těhotná, takže to na velké plány nebylo.
Zpětně bych jela někam do většího luxusu někam do tepla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.22 16:00

Egypt. Samozřejmě je to dávno a neměli jsme děti.  :mavam:

• Citovat
  • Upravit
9023
1.1.22 16:12

Francie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
1.1.22 16:14

My měli jet do Říma, ale přišel covid a museli sme to odpískat, tak sme to vzali aspoň do Tater :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
1.1.22 16:18

Posvatební víkend v Mikulově a pak maďarské termály. A bylo to teda před dětma, ani jedno by asi nebylo to pravé místo pro batole. A já bych se zase naopak nechtěla od batolete na delší dobu vzdalovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pet p
1.1.22 16:27

Nejela bych teď nikam a až dítě povyroste, tak bych vyrazila na týden jen ve dvou. Asi nebudu ten správný typ na svatební cesty :-)

• Citovat
  • Upravit
555
1.1.22 16:28

My byli na predsvatebni cestě v létě (nedostala bych na podzim po svatbě dlouhou dovolenou) na Kapverdskych ostrovech (doporučuji všemi 10, byli jsme podruhé a :srdce: ), a pak hned po svatbě na otocku v Římě :) oboje letos během covidu, vše se dá :pankac:
Ale pro nás to byly dovolené jako všechny predtim, žádná změna mezi dovolenou loni a teď :mrgreen:
Děti nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18154
1.1.22 16:31

@MartinkaD25
No a nějaká specifikace? Kolik by to mělo stát? Chceš se někam jen válet, nebo i poznávat? S dítětem nebo bez?
Z měst by se mi líbil Řím nebo Barcelona. Paříž jsem nebyla, ale většina známých z toho byla spíš zklamaná.
Moře asi nějaký klid a hezké pláže - buď řecké ostrovy nebo Karibik.
Jinak je hezká Itálie, třeba Lago di Garda, nebo jiné jezero v okolí, hory a Toscánsko… krásné romantické kavárničky, dobré jídlo, fajn klima a není to daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.1.22 16:41

@bigl
v Paříži byla dvakrat a zklamaná jsem nebyla ani jednou - je to krasne město. Po druhe i s detma ve veku 8 a 13 let taky se jim tam moc líbilo…

• Citovat
  • Upravit
18154
1.1.22 16:46
@Hanka1 píše:
@bigl
v Paříži byla dvakrat a zklamaná jsem nebyla ani jednou - je to krasne město. Po druhe i s detma ve veku 8 a 13 let taky se jim tam moc líbilo…

Nebyla jsem, tak nemůžu soudit. Jen jsem slyšela od vícero lidí, co byli Paříž i Řím, že se to teda nedá srovnat, že Řím je opravdu top v porovnání s Paříží, několik lidí mi řeklo, že byli z Paříže zklamaní.
Já jsem byla jen v Římě, takže srovnání nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria