Kam jste se vydali na svatební cestu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10651
1.1.22 17:06

@MartinkaD25 Reunion. Zatím nejlepší dovolená. Edit, koukám, že máte malou dceru. S dítětem bych tam nejela. S dítětem bych volila buď nějaké termály v Maďarsku nebo Rakousko/Německo. Pro malé děti mají většinou skvělé zázemí.
Někdo tady psal Mauricius. Tak tam bych nejela ani s dítětem a ani sama. Všude se o tom mluví jak je to tam děsně fajn. No možná v resortech. Byli jsme tam na vlastní pěst a lidí mi tam bylo docela líto. Bydleli jsme u místních. Moře jo dobré, ale jsou lepší místa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Damaskova_hana
25.1.23 18:51

Nám se s manželem líbilo na Mauriciu. Svatbu jsme udělali jen malou, jen s nejbližšími a chtěli jsme si o to víc užít svatební cestu. Nelituji, bylo to krásné, a to jak hotel, pláž jídlo :)

edit admin: smazán odkaz

• Citovat
  • Upravit
608
25.1.23 18:53

Byli jsme na 10 dní v Andalusii, nejkrásnější dovolená. Jeli jsme tam v listopadu, takže nikde davy turistů, zároveň pořád hezké počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
25.1.23 19:37
@bigl píše:
Nebyla jsem, tak nemůžu soudit. Jen jsem slyšela od vícero lidí, co byli Paříž i Řím, že se to teda nedá srovnat, že Řím je opravdu top v porovnání s Paříží, několik lidí mi řeklo, že byli z Paříže zklamaní.
Já jsem byla jen v Římě, takže srovnání nemám. :nevim:

Jde o to, co kdo očekává. Já mám raději malebnější města než Paříž. Hlavní pamatky se sice také dají obejít pěšky, ale nejsou to romantické malebné uličky jako v Praze.
I Vídeň je oblíbená, ale není malebná jako Praha. Jsou to města s rovnými bulváry, kde Hlavní památky jsou od sebe oproti Praze daleko a jinak není moc na co se dívat.
Více se mi líbí menší města třeba Verona, atmosféra je tam mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.1.23 19:47

Až budu mít konečně tu svatbu, tak určitě Reykjavik :)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
25.1.23 22:15
@Damaskova_hana píše:
Nám se s manželem líbilo na Mauriciu. Svatbu jsme udělali jen malou, jen s nejbližšími a chtěli jsme si o to víc užít svatební cestu. Nelituji, bylo to krásné, a to jak hotel, pláž jídlo :) Vybírali jsme na svatebnicesta.eu.

@admin obnovení diskuse po roce a hned odkaz na reklamu s usmolenymi 4 příspěvky… :roll: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
32
29.1.23 08:46

Byli jsme v Petrohradu, ještě před válkou na Ukrajině. Bylo to tam skvělé a nečekaně levné. Škoda, že se tam už asi nikdy nepodíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
29.1.23 08:52
@DanaKovarova píše: smazaný příspěvek

@admin uz zase… :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Anais Brno
29.1.23 09:06

@El25 do Petrohradu jsem se chystala s kamarádkou, že vezmeme i syna, no asi musíme najít jinou destinaci…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky