Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Do léta daleko, listuji katalogem Čedoku a mám plány přesahující finance, byť máme vyčleněno na moře (puboši jinou dovču neuznávaj) 80tis.
Takže
MM- Seychelly (bojím se lítat, ne) a drAHÝ
syn- Kréta (možná)
dcera- Chorvatsko-klidně
já - Ibiza
Vy?
Moje finance jsou značně omezené, takže se pohybujeme v rámci ČR. Možná týden někde u koní a týden na chatě, kousek od Karolinky. Není tam ani obchod, ani hospoda, není tam TV a ani signál na mobil. Ale ta příroda ![]()
Nemáme auto, takže co si s sebou nevezmeme (do batohu), to nebudeme mít ![]()
Na fotkách Soláň a cesta z Kohútky na Portáš.
My v létě teda Bulharsko, ale moc se těším na Lhotu k jezeru jako každý rok ![]()
@nikitice píše:
My v létě teda Bulharsko, ale moc se těším na Lhotu k jezeru jako každý rok
Lhota u Kostelce? Tam je to super.
My letos poznavacky. Moře nás nebaví. Rakousko, německo, itálie, francie
Zahrada..rada bych nekam na chatu, ale asi to zase neklapne, diky partnerove praci nemuzeme moc planovat dopredu. Treba nekdy priste ![]()
@Lenka002 píše:
Do léta daleko, listuji katalogem Čedoku a mám plány přesahující finance, byť máme vyčleněno na moře (puboši jinou dovču neuznávaj) 80tis.
Takže
syn- Kréta (možná)
dcera- Chorvatsko-klidně
já - IbizaVy?
Pokud mohu radit, tak jestli nakonec zvolíte Řecko, tak si zájezd kupte a vyberte teď. Slevy jsou do konce února. Slyšela jsem z hodně stran, že některé hotely v Řecku jsou již na léto vyprodané. Já koupila v tomto týdnu Rhodos.
@Lenka002 píše:
Lhota u Kostelce? Tam je to super.
Jojo, miluji to tam už od mala. Je to tam velké, čisté a stromy okolo, krása.
@Lenka002 píše:
Takže
syn- Kréta (možná)
dcera- Chorvatsko-klidně
já - IbizaVy?
Osmdesát tisíc bych vrazila jinam než do Čedoku. K moři pojedeme, ale za mnohem nižší sumu.
Domu a doufam ze aspon na zahradku k zelenine a ovoci k bazenku. Z blazince a prachu do klidu a zelene. V cernu cekame prirustek do rodinky ![]()
@Petruna21 píše:
Jááá?Porodnice Děčín
![]()
Tak že by porod do vody?! ![]()
@marin píše:
Pokud mohu radit, tak jestli nakonec zvolíte Řecko, tak si zájezd kupte a vyberte teď. Slevy jsou do konce února. Slyšela jsem z hodně stran, že některé hotely v Řecku jsou již na léto vyprodané. Já koupila v tomto týdnu Rhodos.
Jo, jo, právě se rozhodujem, v pondělí bych to koupila.