Kamaradčina návštěva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
27.4.14 19:48
@blanka.mala píše:
Ale tady si porad nerozumime, nemyslim si ze nedokazu vychovat deti, bojim se ze budou jako my.

to je oxymorón..
jistěže budou jako ty…jistěže z nich vychováš to co znáš a přeneseš kus sebe - o tom přece v rodičovství jde ne? předat dál kus sebe a svých hodnot

Příspěvek upraven 27.04.14 v 19:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.4.14 19:48

@blanka.mala Co je na vás tak špatného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.4.14 19:53
@blanka.mala píše:
Ale tady si porad nerozumime, nemyslim si ze nedokazu vychovat deti, bojim se ze budou jako my.

a vy jste nějací vadní :?: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 19:55

@jdukolem Toho se prave bojime, me je 30 a manzelovi 35, obavam se, ze v nasem veku uz se nemuzeme radikalne zmenit, spis se musime naucit zit s tim jaci jsme, spostu veci co jsem meli v mladi udelat uz neudelame a chyby nenapravime, muzeme se s nich poucit a neopakovat je. A nechceme aby tenhle pocit museli zazivat i nase deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.4.14 19:56
@blanka.mala píše:
@jdukolem Toho se prave bojime, me je 30 a manzelovi 35, obavam se, ze v nasem veku uz se nemuzeme radikalne zmenit, spis se musime naucit zit s tim jaci jsme, spostu veci co jsem meli v mladi udelat uz neudelame a chyby nenapravime, muzeme se s nich poucit a neopakovat je. A nechceme aby tenhle pocit museli zazivat i nase deti.

a máte je? pokud ano tak proč?
a pokud ne - proč se stresuješ není povinnost mít děti když se na to necítíš..
nevím co jste s mužem zač - ale píšeš docela inteligentně a nepůsobíš povrchně..tak by mě zajímalo o co jako jde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
27.4.14 19:57
@blanka.mala píše:
@jdukolem Toho se prave bojime, me je 30 a manzelovi 35, obavam se, ze v nasem veku uz se nemuzeme radikalne zmenit, spis se musime naucit zit s tim jaci jsme, spostu veci co jsem meli v mladi udelat uz neudelame a chyby nenapravime, muzeme se s nich poucit a neopakovat je. A nechceme aby tenhle pocit museli zazivat i nase deti.

Tak to ale v životě chodí… Pořád nechápu, v čem jste tak strašní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 19:58

V podstate by otazka mohla znit, jak se vam dari neprenaset na deti svoje spatne stranky. A kdo deti nauci to, v cem my osobne zaostavame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 20:06

@jdukolem Za dva mesice se narodi prvni. A proc? Protoze nam to pripada jako naplneni lidskeho zivota, zivotni role kterou by si clovek mel projit aby jednou mohl v klidu umrit. Verime ze je dokazeme zabezpecit a vychovat, ale chteli by jsme pro ne lepsi vychovu, nebot sice s manzelem verime, ze vsichni lide jsou si rovni, ale ne kazdy ma do zivota stejne vychozi podminky a tyhle vychozi podminky jsou to, cim se odlisuji uspesni lide od neuspesnych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.4.14 20:12
@blanka.mala píše:
V podstate by otazka mohla znit, jak se vam dari neprenaset na deti svoje spatne stranky. A kdo deti nauci to, v cem my osobne zaostavame?

Pokud si svoje slabosti uvědomuješ, umíš s nimi pracovat, tak je předpoklad, že to naučíš i ty svoje děti.
Jestliže jde o genetiku, tak tam to nijak neovlivníš, ale zase, jak píšu, jsi na ně připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.4.14 20:16
@blanka.mala píše:
@jdukolem Za dva mesice se narodi prvni. A proc? Protoze nam to pripada jako naplneni lidskeho zivota, zivotni role kterou by si clovek mel projit aby jednou mohl v klidu umrit. Verime ze je dokazeme zabezpecit a vychovat, ale chteli by jsme pro ne lepsi vychovu, nebot sice s manzelem verime, ze vsichni lide jsou si rovni, ale ne kazdy ma do zivota stejne vychozi podminky a tyhle vychozi podminky jsou to, cim se odlisuji uspesni lide od neuspesnych.

tak nepanikař a předej dítku to nejlepší co máš a umíš…
a zbytek zařídíš jinak hloupej příklad ano? - podívej můj syn je hudebně nadaný - velmi.. po mě ne nemám na to jeho talent rozvíjet sama.. proto jsem mu zařídila hudebku - prostě jsem se o to postarala - jestli chápeš.. nikdo není dokonalý žádný rodič ale co potřebuje dítě nejvíc je láska - bezpodmínečné přijetí, dále bezpečí a jistota a to žádná instituce nenahradí -nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 20:22

Bezpodminecne prijeti s tim souhlasim, to pise i odborna literatura a na to verim mame, jde o ten prenos informaci a hlavne napodobovani vzoru. Na babicky v tomhle ohledu moc nespolihame, kdyz vidime jak vychovali nas. My jsme prumerni lide co jsou v podstate radi, ze se jim vubec podarilo rozmnozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.4.14 20:25
@blanka.mala píše:
Bezpodminecne prijeti s tim souhlasim, to pise i odborna literatura a na to verim mame, jde o ten prenos informaci a hlavne napodobovani vzoru. Na babicky v tomhle ohledu moc nespolihame, kdyz vidime jak vychovali nas. My jsme prumerni lide co jsou v podstate radi, ze se jim vubec podarilo rozmnozit.

já věřím, že děti si nás vybírají..vědí proč a kdy přijít právě k nám.. věřím že i tvé dítko si pečlivě vybralo rodiče a chtělo se vám nardit..tak čeho se pořád bojíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 20:33

S tim nesouhlasim, dite se narodi tomu kdo si ho udela bez ohledu na charakter a umysly rodicu, to je proste nahoda na ktere je zalozena priroda. bojim se jen toho ze bude jako my, ale asi na to opravdu neexistuje dobra rada, z toho co pisete vypliva se snazit predat to dobre a to spatne potlacit a s tim nam nikdo nepomuze a takovy je holt zivot

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.4.14 20:35

A pokusit se ten mezigeneracni prenos informaci nejak podporit, at dite nemusi opakovat stejne chyby, a zajimalo by me, jestli nam to v detstvi nikdo nerekl nebo jsme to nechteli slyset:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
27.4.14 20:38

@blanka.mala
Pořád nevíme, co že je na vás tak špatného :cert: :cert: :cert:
Chyby dělá každý :nevim:…pokud to není vrah, patologický lhář nebo gambler, tak netuším o co jde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí