Kamarádka mě štve

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4201
23.7.17 09:51

Pardon, ale mně to přijde, jak problém ze základky. Malichernosti. Aspoň z psaného to tak vyplývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
23.7.17 09:51
@Anonymní píše:
Já to mám prostě hozené jinak. Mně je trapné nechat telefon jen tak vyzvánět a dělat, že jej neslyším. A to nejsem žádná telefonistka. Mně tohle vadí a myslím, že kamarádka by to měla respektovat. Žádná zátěž to není.Asi to vidím tedy jinak, než vy ostatní, ale já to tak mám a vidím to i kolem sebe a jsem tak vychovaná.

Ty to mas tak a ona jinak.Co kdyby jsi respektovala to, jak to ma ona? Nebo proc ona musi respektovat tvoje zpusoby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14636
23.7.17 09:59

Díky bohu za kamarádství, která stojí na něčem úplně jiném než cukr v kafi a laciná tretka z dovolené. A nepoloží je dokonce ani nepřijaté hovory. Pokud to jsou pro tebe tak zásadní pilíře, pak bude skutečně pro obě lepší, když se nebudete „přátelit“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
23.7.17 09:59

Když mi příjde kámoška, tak už ví, že se má chovat jako doma, zvlášt když mám divoké děcko a musím ho furt někde lovit, to by se kámoška nemusela dočkat ani kafe s cukrem ani bez cukru.
Telefony taky nezvedám, když se mi nechce mluvit, dokonce ani babičce.
Když mi někdo nezvedne telefon, tak předpokládám, že nemá čas, náladu nebo není u telefonu, nechápu, proč by se mi za to měli omlouvat.
Nikdy bych se neurazila, že mi kamarádka nenabídla sušenku a svojí dceři ano, kdyby mi uvařila kafe s cukrem, tak ho vypiju, protože požadovat, aby ho vylila a udělala nové je plýtvání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7355
23.7.17 10:02
@Anonymní píše:
Neberu ji jako zoufalku a nikdy jsem nebrala.S tou kávou, ona je vždy rychlejší, jak ráda bych si ji uvařila sama, ale ona mě vždy předběhne. Jsou to opravdu drobnosti, které mě už neskutečně točí.

No vidíš a předtím jsi zmiňovala, že i s vodou a kafem je problém, že Ti nic nedá…
přidávám se k ostatním, že je to vše jinak a řešíš blbiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
23.7.17 10:04

Jé, tak s ním prostě nekamaradi :mrgreen:… Ke mě když přijede kamarádka, tak ji tu taky bůhví jak nehostim a to samé u ni… Prostě si dáme kafe, vodu a hlidame děti, takže si ani pořádně nepokecame :lol:… Ty jo minule když jsem k ní jela, tak jsem ani nic nedovezla, protože bych musela s prckem jet do města a zase se vracet a fakt si nemyslím, že by ji vadilo, že jsem ji nic nedovezla :nevim:… Když je u nás, tak dám její dcerce kukuřičný krupky a to je to nejlepsi :mrgreen:… Holka si sedne a basti :lol:. Řešíš hovadiny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
23.7.17 10:09

Telefon neberu bezne, kouknu kdo volá a podle nálady buď vypnu zvuk nebo zvedni telefon…mobily jsou někdy otravne, kolikrát mám xy telefonů telefonu v řadě a další prosté nevezmu :nevim:
Dárky vozim jen rodine
Kamarádky na kafe nezvu, raději jdu do kavarny, nebaví mě nic lítat kolem návštěv :lol:

Jsem strašněj asocial :mrgreen: :lol: a mít kamarádku jako ty, rychle se jí zbavim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
23.7.17 10:11
@terinka4444 píše:
Nebudeš akceptovat, že ti nezvedne telefon, když nemá čas a požaduješ omluvu? :mrgreen: Nedovezla ti dáreček z dovolené :mrgreen: Neumíš říct ty jo, dala bych si kafe, Máňo, pls, uvař mi kafe a nelj mi něco studeného k pití, mám žízeň?
Mele si svou a do telefonu ti kecá blbosti?
No hele, nejste kamarádky, alespoň ty ne, a pravda je, že všechno co jsi napsala jsou blbosti. :nevim:

Souhlas, napsala jsi to za mě :lol: My když si s kamarádkou voláme, klidně si řekneme,,hele změňme téma" :mrgreen: Když se navštívíme, lhostejno zda u mě nebo u ní, tak do nás hučí děti (její a moje) a normálně si o cokoliv řekneme, kafe, pití, někdy i jídlo-stane se že jsme zapoměli půl dne jíst tak si navzájem řeknem o něco k snědku. A už dávno jsme se domluvili, že když si neberem telefon tak né naschvál, ale protože ho neslyšíme, v případě vytípnutí se ten ho hovor prostě nehodí, na omluvy nečekáme, takový bl. bosti s kámoškou fakt neřešíme. A mimochodem-my si i akceptujeme únavu, to asi zakladatelka nezná, prostě jsme unavené, tak na pár dnů utneme kontakt se světem, a vůbec se nezlobíme. Nevím no, nepůsobí to na mě jako opravdové přátelství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.17 10:17

A já zase zakladatelku chápu a i s tím telefonem. Ale tady je rada jediná buď to utnout nebo hodně omezit. A popravdě nevěřím, že by to tady některým nevadilo. Já osobně pokud už si někoho domů pozvu tak to beru tak že automaticky něco nabídnu a hanba by mě fackovala kdyby ne. Jinak já kávu až na výjimky nikomu nesladím. Cukr, mléko atd donesu ať si vyberou co budou chtít. Co sem si všimla tak stejně to má spousta lidí podle nálady :mrgreen: A něco na zub vytáhnu vždy. Třeba když pozvu kámošku s dětmi vždy nabídnu i ovoce kor teď když je sezóna. Jinak co se týče vody tak dám do džbánu třeba s citronem a pod a nemám problém tam tu vodu nalít třeba 3X.
A ten telefon to u nás bylo taky furt dokola pořád chtěla volat nebýváme ve stejném městě ale pak sem tehdy potřebovala něco já a najednou neměla čas. Přiznám se mě se tehdy z části složil život a chtěla sem to s někým kromě mamky probrat a najednou neměla čas. Ani mi neodepsala na SMS nic. Bylo to cca měsíc. Pak mi volala jako by se nic nestalo a začala jen o svých problémech. Tak sem ji řekla že sorry ale teď mám svých starostí dost a že letím do nemocnice. Ona je i podle druhých lidí ten kdo je chudák ona má právo chtít atd a když má problém někdo jiný tak má smůlu protože ona je přece ten chudák.
Náše kamarádství dopadlo tak, že se pozdravime a to je asi tak všechno. Já to dodnes beru jako zradu a tohle nedokážu přejít. Ona by se samozřejmě bavit chtěla ale já už fakt zájem nemám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.7.17 10:22
@Anonymní píše:
A já zase zakladatelku chápu a i s tím telefonem. Ale tady je rada jediná buď to utnout nebo hodně omezit. A popravdě nevěřím, že by to tady některým nevadilo. Já osobně pokud už si někoho domů pozvu tak to beru tak že automaticky něco nabídnu a hanba by mě fackovala kdyby ne. Jinak já kávu až na výjimky nikomu nesladím. Cukr, mléko atd donesu ať si vyberou co budou chtít. Co sem si všimla tak stejně to má spousta lidí podle nálady :mrgreen: A něco na zub vytáhnu vždy. Třeba když pozvu kámošku s dětmi vždy nabídnu i ovoce kor teď když je sezóna. Jinak co se týče vody tak dám do džbánu třeba s citronem a pod a nemám problém tam tu vodu nalít třeba 3X.
A ten telefon to u nás bylo taky furt dokola pořád chtěla volat nebýváme ve stejném městě ale pak sem tehdy potřebovala něco já a najednou neměla čas. Přiznám se mě se tehdy z části složil život a chtěla sem to s někým kromě mamky probrat a najednou neměla čas. Ani mi neodepsala na SMS nic. Bylo to cca měsíc. Pak mi volala jako by se nic nestalo a začala jen o svých problémech. Tak sem ji řekla že sorry ale teď mám svých starostí dost a že letím do nemocnice. Ona je i podle druhých lidí ten kdo je chudák ona má právo chtít atd a když má problém někdo jiný tak má smůlu protože ona je přece ten chudák.
Náše kamarádství dopadlo tak, že se pozdravime a to je asi tak všechno. Já to dodnes beru jako zradu a tohle nedokážu přejít. Ona by se samozřejmě bavit chtěla ale já už fakt zájem nemám.

Ale proč to píšeš anonymně?

S tou kávou, taky mi přijde normální uvařit kafe bez ničeho a ne hrk tam cukr automaticky, já se ještě ptám, zda do menšího nebo většího hrnku a mléko a cukr dám na stůl, ať si každý dá dle potřeby.

Ono je toho víc tak nějak. Nejde jen o jednu malichernost, mně připadne, že ona vůbec neví, co je to slušné chování. Třeba jsem s ní byla v restauraci, podala mi vidličku a nůž a chytla celou rukou na ty části, kterými se jí nebo krájí :poblion:, podotýkám, není žádná špindíra, doma by mohla jíst ze zeme.

Prostě kolikrát mi připadne jak sedlák ve velkoměstě. Nesedí mi to a končím s ní. Dlouho to ve mně vře a už to nedávám.

Zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit
1648
23.7.17 10:49
@Anonymní píše:
Jo, kávu slazenou, kterou bytostně nesnáším, 100× jsem to sní řešila. Pak dá své dceři sušenku, mně nenabídne nic.
Hanba by mě fackovala tohle udělat, nechci žádné zákusky atd., ale nevím, jak ostatní, ale k nám, když přijde někdo na návštěvu, tak se zeptám, co si dá na pití a na stůl dám třeba oplatky. Přijde mi to naprosto normální a slušné.Ale asi jsem divná, z jiné planety.

Ja domu málo kdy kupuji sušenky, tak nevím no… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
23.7.17 10:51

Co to zase pri neděli je??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.17 10:52
@Hanca.v píše:
Nedá mi to nereagovat. A proc ty píšeš anonymně? Proto, jak jsi napsala v prvním příspěvku, se před známými stydíš, že by věděli že jsi s ní kamarádka. Noo jsi kamarádka s velkým „K " když se o ní umíš vyjádřit jako o " sedlákovi ve velkoměstě“ a že se za ni před známými stydíš! Že tě hanba nefackuje! Popřemýšlej nad svým chováním…

Hanba mě nefackuje a jak jsem psala, vře to ve mně. Jako promiň, ale podávat někomu špinavýma rukama příbor a vidličku na částech, kterými se jí mi normální nepřipadne. Když jsem ji na to upozornila, tak mi řekla, že to nevadí. Mně to vadilo!

Jak jsem psala, těch věcí, které mi vadí je víc.

Přemýšlet nad svým chováním nebudu a děkuji Ti za odpověď.

Já to tady opravdu nechci nijak vyhrocovat a hádat se tady.

• Citovat
  • Upravit
5185
23.7.17 10:52
@Hanca.v píše:
Nedá mi to nereagovat. A proc ty píšeš anonymně? Proto, jak jsi napsala v prvním příspěvku, se před známými stydíš, že by věděli že jsi s ní kamarádka. Noo jsi kamarádka s velkým „K " když se o ní umíš vyjádřit jako o " sedlákovi ve velkoměstě“ a že se za ni před známými stydíš! Že tě hanba nefackuje! Popřemýšlej nad svým chováním…

:palec: vzala jsi mi to z úst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.17 10:54

Děkuji všem za odpovědi. S kamarádkou kontakt ukončím v tom smyslu, že se s ní nebudu navštěvovat, snad jen někde v kavárně. Děkuji za vaše názory a přeji příjemný zbytek víkendu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová