Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Mona188 Říkám, záleží… Kočárků tři prdky, autosedačky to samé. Postýlek pár, přebalováky skoro vůbec, hodně dudlíků a lahviček, docela dost hraček, skoro žádná „drogerie“, nějaká nosítka, pár kousků „pro maminky“… Prostě jde o to, co chceš.
@Vickee píše:
@Mona188 Říkám, záleží… Kočárků tři prdky, autosedačky to samé. Postýlek pár, přebalováky skoro vůbec, hodně dudlíků a lahviček, docela dost hraček, skoro žádná „drogerie“, nějaká nosítka, pár kousků „pro maminky“… Prostě jde o to, co chceš.
ok děkuju ![]()
Bohužel taky musím napsat nedávnou a né zrovna pozitivní zkušenost. Kupovali jsme tam kočárek a když jsme si ho byli vyzvednout a chtěli se na něj podívat, tak prodavačka, taková starší megera byla nepříjemná, až jsem z celýho nákupu moc radosti neměla, přitom kolikrát za život člověk kočárek kupuje??
Dokázala mi to tam zprotivit tak, že jsem řekla, že už mě tam nikdy neuvidí. Přesně jsem pak řikala manželovi, jak je tam můžou nechat dělat, babizny jedny, ty už odlákaly takových zákazníků.
O čekání, než se Vám bude vůbec někdo věnovat ani nemluvím!! ![]()
Pridavam se k negativnim reakcim na Malvika. Vyber na obchode nic moc a hlavne se prodavacka neda sehnat. Navic ale vubec netusi co prodavaji a dali nam uplne spatne informace o kompatabilite korbicek a podvozku kocarku. Kupovali jsme nakonec uplne jinde, protoze tahle jejich chyba by nas stala peknych par tisic.
Navic ceny na obchode jsou jine nez na e-shopu. I kdyz jak u ceho. Celkove je to ale docela drahy obchod.
My máme vesměs pozitivní pocity. Kupovali jsme tam drobnosti do výbavy a takykočár, autosedačku, s tou nám poradili moc ochotně. Dokonce jsme po pár dnech zjistili, že nám nevyhovuje a bez keců jí vyměnili za jinou. Jediná negace, rozbila se nám postýlka, vykloktala se noha, měli jsme na ní kolečka, ale ty neměli v Malvíkovi skladem, tak nám doporučili koupit si kdekoliv jinde univerzální, ale s těma to pak právě nevyreklamovali. Jinak za mě spokojenost. Prodavačky většinou poradí a jsou ochotné. Moc dobře nám poradili i s výběrem jídelní židličky. My tam nakupujeme rádi. Je fakt, že v e-shopu mají mnohem větší výběr a ne všechno mají skladem, jak to uvádějí.