Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alchemilka1 píše:
@milas ty jsi dobrovolník, to je super
@Danny001 toho bych se taky obávala, že si na někoho zvyknu a pak o něj přijdu. Jednou jsem ležela v nemocnici a málem jsem si adoptovala jednu hodně starou babičku. Byla neuvěřitelně milá a byla úplně sama, nikdy neměla děti a příbuzné už taky ne. Pak jsem aspoň 14 dní vydýchávala to, že v té nemocnici zemřela. Přímo vedle mé postele. Byla jsem zralá na blázinec
jj jsem už přez 21 měsíce a je mi tam fajn…
Jinak jámám taky mírné zvýšené IgG a na něuj má zabrat ten kotikoid
@Danny001 píše:
@Izzz ta LDN bude teda mazec. Tam jsou už většinou lidé hrozně bezmocní. Jestli to dáš tak klobouk dolů
@milas já bych teda nevytvožila nic. Když nakreslím pejska, kočičku, koně nebo srnku tak to vypadá všechno stejně. A když něco lepím, tak se k tomu přilepím
já umím max háčjkovat a od února vyšívat a taky se tam učím co jsou za taktiky a tak třeba i dělat přání z ubrousků moc pěkné
Ahoj holky, prosím o radu.. jsem taky objednaná k Dr. Malíčkové, a myslím, že mi říkala, že nemusím přijít na lačno, ale nejsem si tím jistá.. máme termín asi v 11,30 a do tý doby nejíst nevydržím.. je to možný? jak jste to měly vy?
@Danny77 nemusíš hladovět. Já u p. dr. byla včera. Je opravdu moc milá.
@Petra Z @Alchemilka1 holky super, moc děkuju.. jsem zvědavá, co nám řekne, beru i manžela, jestli problém není u něj.. jak dlouho trvají výsledky? měsíc?? a jak dlouho jste tam byly??
A doufám, že jí bude stačit žádanka od obvoďáka.. nikdo jiný mi ji totiž nedal.. ![]()
@Danny77 chvilku, asi tak 15 min. Pak jdeš ještě na odběry krve. Výsledky jsou za 14 dnů.
@Alchemilka1 tak super.. díky.. na jednu stranu se těším, ale na druhou mě celý ten koloběh IVF už zmáhá… a k tomu mám všechny možný komplikace, co se můžou objevit - Dr. řekl, že na mě se dá psát učebnice.. ještě hyperstimulák a mám to snad kompletní…:_)
@Danny77 no ja tam nebyla, jedu 11.2.
Ale včera mi přišel e-mail tak vím o tom jídle ![]()
@Danny77 četla jsem, ze jsi z Liberce
A ted nevim, teprve tam pojedeš??