Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marculi píše:
Ahojda, tak já dnes opět ujíždím na coldrex čajíku. Jsem myslela že zítra strčim synátora ke tchýni a půjdu do práce, ale jsem ráda že se vůbec můžu hejbat. No a mladej jak má rýmu a jde mu to do krku, tak mi ráno poblinkonil celou postel - to byl budíček…
Cauky, muj syn byl taky blici kvuli hlenum, ktere neumel vyplivnout, delaly se mu nejak nadbytek, no nic moc co
Ale cim je starsi, tim je to lepsi…
Jinak jsem dnes sama doma, tak premyslim, co si stahnout za film..Nejakou romantiku bych dala ![]()
Jé holky, jsem slyšela, že některý ženský rády žehlej - nemáte to tady taky někdo na seznamu svých nej čiností??
já že bych vás některou pozvala zítra na dopolední kávu k nám - tu mám nasušený 4pračky a pořád to nikdo nechce vyžehlit
![]()
@Divine nic, moc, ale zas se mu ulevilo. no manža má taky nějakej filmek nachystanej, ale co netuším - se zeptám až vylezou z koupelky. minulý týden jsme koukali na takovej taneční- chtěli vyhrát sledovanost na youtube a následně prachy, ze začátku jsem si říkala že co to jéé, ale bylo to dobrý, fakt váleli. jdu ti zjistit název…
@marculi dik za tip, jeste jsem nevidela, jen ten prvni dil kdysi.
A s tim zehlenim- taky se mi tu vali pradlo sto let nevyzehlene, zehlim, az to potrebuju obliknout ![]()
A kdepak pracujes? A ty mas jednoho synka?
Juj, mám šestiletýho lumpa - přeje si ségru, tak jsme usoudili že už je asi na čase s tim něco udělat, tak uvidíme jak to půjde - bohužel mi to máme holt za asitence doktorů… jsem zaměstnaná - projektant
@marculi
hihi kávu bych si dala ale s tím žehlením newím newím
spíše to mám naopak - asi jako většina
Přeji ať je malému lépe. Je to strašný když jim nemůžeš pomoct a musíš koukat jak trpí ![]()
juuuj tak to přeji ať se brzy zadaří ![]()
já koukám na věřte-nevěřte
to miluju i když mám stažený zadek (teda jak kdy) ![]()
Holky jdu si udělat kafe ![]()
Nazdáááárek takže já dneska večer popíjím vinko po dlouhe době jsmr si otevřeli s mangelm žehlení naprosto nesnáším ![]()
takže jestli se někdo hlásí nebudu proti ![]()
@petula.bir brej večír
tak věřte nevěrte jsem neviděla ani nepamatuju - snad když to dávali poprvý - jo, některý díly dobrý
@Divine tak kterej film to vyhrál??
@banánice já mám v lednici načlý červený - včera jsem ho lila do těstovin, tak zbylo, ale na ten coldrex to asi nedám - bych tady pak mohla v noci zpívat ![]()
@marculi
no to asi jo no máme bíle on ho manžel nějak poslední dobou rád já jsem spíš na červen ale dobré bíle mě teda taky nevadí ![]()
malý už chrní tak proč ně jen opět komedie minule nám u toho po letech odešla vývrtka tak jsem šla k sousedě a dneska jsem tam byla zase
naštětí se moooc dobře známe takže se smála no musím ji koupit jak půjdu na nákup
@banánice se musim smát, taky chodim o patro níž žebronit. minulý týden jsem tam byla pro marmošku - z půl dávky nasmažený palačíny a zjistila jsem že je nemám čim natřít - no do obchodu to mám tááááák daleko
no vyfasovala jsem výbornou domácí. no manža je taky na bílé
@marculi
jojo to známe jsme taky kolegyně v práci a ted obě dama s prckama ![]()
takže jednou volá ona pak zase já no obchod máme taky teda strááááášně daleko ![]()
Ty jo hooolky tady se pije každý den a já niiic ![]()
@banánice
Tiše závidííím ![]()
Já radšji polosladké až sladké červené z bílého mě ještě týden pálí žáha ![]()
Ať chutná a zítra zase naklušeš k sousedce ![]()
@marculi
![]()
Já na to koukám snad pokaždé když to dávají. jj nějaký jsou masakrózní ![]()
Pokud budeš zpívat potichu tak myslím, že to bude ok
Já mám štěstí, že když se vracím domů tak mě je slyšet i přes 2.dveře a děti se vždy probudí tak si jdu lehnout s nima
protože jsem KO
to je tak 1× za 2.měsíce
si jdu s kámoškou hodit špekem
a ex hlídá ![]()
@petula.bir
neeeeeeee já určitě ne pivu vinko vyjimečně
a kávy máme doma zásoby
to je má neřest