Káva, čaj - online pokec? :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2608
30.1.13 19:39
@marculi píše:
Ahojda, tak já dnes opět ujíždím na coldrex čajíku. Jsem myslela že zítra strčim synátora ke tchýni a půjdu do práce, ale jsem ráda že se vůbec můžu hejbat. No a mladej jak má rýmu a jde mu to do krku, tak mi ráno poblinkonil celou postel - to byl budíček…

Cauky, muj syn byl taky blici kvuli hlenum, ktere neumel vyplivnout, delaly se mu nejak nadbytek, no nic moc co :roll: Ale cim je starsi, tim je to lepsi…
Jinak jsem dnes sama doma, tak premyslim, co si stahnout za film..Nejakou romantiku bych dala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 19:43

Jé holky, jsem slyšela, že některý ženský rády žehlej - nemáte to tady taky někdo na seznamu svých nej čiností?? :lol: já že bych vás některou pozvala zítra na dopolední kávu k nám - tu mám nasušený 4pračky a pořád to nikdo nechce vyžehlit :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 19:50

@Divine nic, moc, ale zas se mu ulevilo. no manža má taky nějakej filmek nachystanej, ale co netuším - se zeptám až vylezou z koupelky. minulý týden jsme koukali na takovej taneční- chtěli vyhrát sledovanost na youtube a následně prachy, ze začátku jsem si říkala že co to jéé, ale bylo to dobrý, fakt váleli. jdu ti zjistit název…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 19:55

Ha, tak je to: Let’s Dance: Revolution

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
30.1.13 19:59

@marculi dik za tip, jeste jsem nevidela, jen ten prvni dil kdysi.
A s tim zehlenim- taky se mi tu vali pradlo sto let nevyzehlene, zehlim, az to potrebuju obliknout :lol:
A kdepak pracujes? A ty mas jednoho synka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 20:10

Juj, mám šestiletýho lumpa - přeje si ségru, tak jsme usoudili že už je asi na čase s tim něco udělat, tak uvidíme jak to půjde - bohužel mi to máme holt za asitence doktorů… jsem zaměstnaná - projektant

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.1.13 21:21

@marculi
hihi kávu bych si dala ale s tím žehlením newím newím :think: spíše to mám naopak - asi jako většina :lol: Přeji ať je malému lépe. Je to strašný když jim nemůžeš pomoct a musíš koukat jak trpí :-((((((((

juuuj tak to přeji ať se brzy zadaří :lol:

já koukám na věřte-nevěřte :lol: to miluju i když mám stažený zadek (teda jak kdy) :lol:

Holky jdu si udělat kafe :-DDDDDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.1.13 21:28

Nazdáááárek takže já dneska večer popíjím vinko po dlouhe době jsmr si otevřeli s mangelm žehlení naprosto nesnáším :cert:
takže jestli se někdo hlásí nebudu proti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 21:34

@petula.bir brej večír :mavam: tak věřte nevěrte jsem neviděla ani nepamatuju - snad když to dávali poprvý - jo, některý díly dobrý
@Divine tak kterej film to vyhrál??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 21:40

@banánice já mám v lednici načlý červený - včera jsem ho lila do těstovin, tak zbylo, ale na ten coldrex to asi nedám - bych tady pak mohla v noci zpívat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.1.13 21:44

@marculi
no to asi jo no máme bíle on ho manžel nějak poslední dobou rád já jsem spíš na červen ale dobré bíle mě teda taky nevadí :lol:
malý už chrní tak proč ně jen opět komedie minule nám u toho po letech odešla vývrtka tak jsem šla k sousedě a dneska jsem tam byla zase :-) naštětí se moooc dobře známe takže se smála no musím ji koupit jak půjdu na nákup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 21:54

@banánice se musim smát, taky chodim o patro níž žebronit. minulý týden jsem tam byla pro marmošku - z půl dávky nasmažený palačíny a zjistila jsem že je nemám čim natřít - no do obchodu to mám tááááák daleko 8) :lol: :lol: no vyfasovala jsem výbornou domácí. no manža je taky na bílé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.1.13 21:58

@marculi
jojo to známe jsme taky kolegyně v práci a ted obě dama s prckama :-)
takže jednou volá ona pak zase já no obchod máme taky teda strááááášně daleko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.1.13 22:00

Ty jo hooolky tady se pije každý den a já niiic :think:

@banánice
Tiše závidííím :D
Já radšji polosladké až sladké červené z bílého mě ještě týden pálí žáha :nevim:
Ať chutná a zítra zase naklušeš k sousedce :-DDDD

@marculi
:mavam: :mavam: :mavam:
Já na to koukám snad pokaždé když to dávají. jj nějaký jsou masakrózní :lol:
Pokud budeš zpívat potichu tak myslím, že to bude ok :-D Já mám štěstí, že když se vracím domů tak mě je slyšet i přes 2.dveře a děti se vždy probudí tak si jdu lehnout s nima :-DDD protože jsem KO :-D to je tak 1× za 2.měsíce :lol: si jdu s kámoškou hodit špekem :dance: a ex hlídá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
30.1.13 22:05

@petula.bir
neeeeeeee já určitě ne pivu vinko vyjimečně
a kávy máme doma zásoby :-)to je má neřest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek