Káva, čaj - online pokec? :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1219
28.1.13 21:51

Hele můj tchán je po operaci srdce a když byl na kontrole a měk trochu špatné testy tak se ho mudr plat zda neudělal dietní chybu a tchán jááááá neeeeeeeeee tak mudr sondoval co jedl a když mu tchán řekl že škvarky ale ty jsou prý zdravé neb to sádlo je přece vyškvařené a je to vlastně zelenina přepasítovaná přes prase tak to mámem s mudrem seklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032

Já si vůbec myslím, že debaty o tom, co by si kdo dal, jsou dost hožehavý téma :mrgreen: člověk se do nich rád připojí a pak už se nevrátí k původnímu tématu, že??
Já témeř nejím sladký, ale zrovna dneska bych si dala žloutkovej věneček :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730

@marculi
Aha, bílé víno miluji. Ale co jsem byla těhotná tak piju červené, utěšuji se právě tím, že je dobré na krev, mám trombofilii, tak se mi to hodí :D Co kojím tak jedu v tom červeném. Ale spíš výjmečně, tak 3× za měsíc a červenéééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21

@wittis
no já jdu dělat do Lídlu, chodím tam každý den nakupovat, tak ty ženský trochu znám. docela se těším na tu práci, vím že je to honička, ale mám raději živou práci než sedět na zadku a koukat na barevný kabely. v pátek jedu na školení a v sobotu volno, v neděli jen půlku směny a od pondělí na celodenní. Velký + pro mě bylo to, že mi vyjdou vstříc se směnama, kvůli manželovi, má 2 smeny a musíme se střídat o malýho se školkou. tak snad nám to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.1.13 21:52

@marculi Aj my, z domácích :mrgreen: Momentálně se teda stydím, ale máme doma jeno jednu lahev kupovaného( :roll: ) červeného :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032
28.1.13 21:52
@banánice píše:
Hele můj tchán je po operaci srdce a když byl na kontrole a měk trochu špatné testy tak se ho mudr plat zda neudělal dietní chybu a tchán jááááá neeeeeeeeee tak mudr sondoval co jedl a když mu tchán řekl že škvarky ale ty jsou prý zdravé neb to sádlo je přece vyškvařené a je to vlastně zelenina přepasítovaná přes prase tak to mámem s mudrem seklo

:lol :lol: :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032
28.1.13 21:54

@banánice No já snad radši půjdu spát, historek pro načůrání do gatí mám v záloze moc a to by sme nešli ani spát, kdybych se rozepsala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:54

@alisekR
a co takhle žloutkovej řez, to byl zase nápad vytáhnout sladký :D

@banánice
tchán je koukám vtipálek :D

@ebetka
tak to je fajn, že vyjdou vstříc a Lidl je fajn obchod, tak snad se ti tam bude líbit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032
28.1.13 21:55
@wittis píše:
@alisekR
a co takhle žloutkovej řez, to byl zase nápad vytáhnout sladký :D

@banánice
tchán je koukám vtipálek :D

@ebetka
tak to je fajn, že vyjdou vstříc a Lidl je fajn obchod, tak snad se ti tam bude líbit

Hele není on ten řez, tak samě dělanej, jak ten věnec, jenom to má jinou fazónu, ne??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:56

Já už to tedy balím, než se vykoupu, telefon své drahé polovičce, zkontrolovat prcka, postarat se o zvířata nooo, ať vám káva, čaj, víno a ostatní tekutiny a poživatiny chutnají :kytka: dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.1.13 21:56

@ebetka To máš opravdu štěstí, že ti takhle vyjdou vstříc :palec: To já budu potřebovat práci od 8 do 15 a jen na 5 dní v týdnu. Původně jsem dělala ve zdravotnictví dvanáctky, takže tam se nechytám, pak jsem kvůli prac. době šla do KFC, ale tam zas stojí plat za ho.no, takže vracet se tam nechci, nestojí to za tu námahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.1.13 21:57

No a my celkem sportujem - teď teda míň než dřív, takže se snažíme k tomu masu ládovat aspon hodně zeleniny - dokonce podezřívám naše dítě, že bylo asi v minulým životě králík - ten může zeleninu na kila. Ale light a bio neřešíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:57

@alisekR žloutkový věneček - pálená hmota, žloutkový tukový krém, fondánová poleva žloutkový řez - listové těsto, žloutkový krém, marmeláda, fondánová poleva
:palec: věnečky jsou dobrý ale ty jsem měla docela často, tak teď ujíždím na tom žloutkovém řezu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
28.1.13 21:59

@PetiteFillette
já se ted do zdravotnictví vracím tak jsem zvědavá malý má 11 měsíců no a naštěstí máme hlídání ale zkrácený úvazek to jistí :-) a ty prachy taky dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.1.13 22:01

@PetiteFillette to je snad sen vsek matek, od 8 do 15 hod, co? Ja uz se taky desim toho, az to jednou budu resit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová