Káva, čaj - online pokec? :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
28.1.13 21:37

@banánice ju, taky jsem chtěla zalehnou hned jak mladej usnul, ale pak jsem si vzpoměla že zítra mi budík nebude řinčit v 5:45, ale až o hoďku dýl a hned jsem ožila… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.1.13 21:37

@wittis To není ono, zočivoči je to lepčejší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.1.13 21:38

@ebetka mame to same, taky imrvere petiletaka napominame, aby neskakal a nedupal. Taky si stezovala sousedka pod nami, taky nejak pres 50 let. Jak kdybychom ty deti mely privazovat ci co :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.1.13 21:39

@PetiteFillette budeš pít přeci s námi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:41

@marculi @Divine
Jasně, že může :)

@Divine
Tarapacu? neznám, to je druh vína?

@ebetka
Jsem seděla brigádně v Kaufu za pokladnou a myslím si, že se to dá, i bych řekla, že lepší než sedět doma s rukama v klíně. I když odměna za práci nic moc, co jsem slyšela. Byla jsem tam brigádně. Jooo, brigády, to byli zlaté časy, že já toho mám za sebou. S tou ženskou neuděláš nic, v tomhle případě jako že jsem dost slušně vychovaná bych jí asi už něco řekla. Něco ve smyslu: " no jo, vy si to minulé století už nepamatuje, vy jste nikdy dítě nebyla že" Něco jedovatého, protože jako poslouchat furt takový blbý řeči…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.1.13 21:42

Ju, tak to mi máme štěstí, pod náma je rodinka se stejně starejma dětna jak ten náš expert, a vycházíme s nima báječně, akorát by mohli víc topit - zebou nás nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
28.1.13 21:42

No díky bohu bydlíme v přízemí takže nějaké dupání mě je jedno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ale zato sousedku nad náma asi brzo zapleštím :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:43

@PetiteFillette
chceš poslat fotku vočí? :D nic lepšího ti nenabídnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
28.1.13 21:44

Tak já to věmu povšechně, nebudu vás citovat, ju? :lol:
Práce je problém všude, každý kdo ji najde, tomu to moc přeju. Protože pokud neotěhotním, tak mě to čeká za 11 měsíců taky. Budu hledat novou, zrušili mi místo a dál se propouští ;) Nebudu si tím kazit náladu.
Stran zdravé stravy: :lol: tak z tý mám oblíbenou zeleninu prohanou prasetem- to znamená řízek s bramborovým salátem. :P Ne nepřeháníme to, máme rádi zeleninu a tak jíme hlavně kvalitní věci, light to tedy vždycky neni :D ale je to ňam.

Co se týká držkopádů v botech, jsem přeborník, před tím vyvrknutím nohy, jsem málem vyklopila malou z káry. Jela jsem zapálit svíčku na hřbitov a přes jeden sněhovej val jsem se nemohla u chodníku dostat, tak jsem to vzala silou a opřela se do toho. :D Máme Pegperego tříkolku, už s ní moc nejezdíme, dítě chodí samo, ale tohle sme vyjeli po delší době. Dítě vyselo na jednom kole na tom sněhovým hrbolu a komentovalo to :zed: Pomalu se mi sunula na bok, bejvala by chudák vypadla ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.1.13 21:46

@alisekR To my light věci jíme, třeba bůček :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.1.13 21:47

@Divine
já jsem ráda že malej je zdravej a živej, a ne aby jsme ho ještě napomínali sed, nedupej, už mu i vohrožuju, že ona tady zaťuká. podle mě a manžela nám chce tady udělat zle, protože ten byt byl 2 roky prázdný, to si zase stěžovali že jde odtud zima.prej že máme starý okna, že co musíme protopit– co jí je do toho???ona mi to nezaplatí!!!no manžel ted večer mluvil s majitelkou bytu, no a prý si tady stěžuje bába na každýho-kdo tady bydlel.(naštěstí nadávala na ní, je top známá)tak aspoň má pocjopení. ještě mi dnes řekla, že nemáme nábytek a koberce-jí říkám že nábytek máme ale ne podél celý stěny a místo koberců lina. že jsme tady jako v ozvěně. tak dokud bude bába naživu, tak klid mít nebudeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
28.1.13 21:48

@alisekR
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jsem se fakt zasmáma i maža od vedlejšího pc se mě ted ptál co se děje
promin asi ti do smíchu nebylo
jinak máš pravdu
s prací já mám stěstí a od února se vracím do práce na zkrácený úvazek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730

@PetiteFillette
To mě vždy pobaví „skorotchýně“, když jde do krámu a chce po řezníkovi „dietní bůček“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71

@wittis tarapaca- Chardonnay - bílé víno Chile. Vždy je maj jednou za čas v akci, teď jsem brala 4lahvinky do zásoby. Jináč teda jedem převážně ve vínech z Moravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.1.13 21:50
@ebetka píše:
@Divine
já jsem ráda že malej je zdravej a živej, a ne aby jsme ho ještě napomínali sed, nedupej, už mu i vohrožuju, že ona tady zaťuká. podle mě a manžela nám chce tady udělat zle, protože ten byt byl 2 roky prázdný, to si zase stěžovali že jde odtud zima.prej že máme starý okna, že co musíme protopit– co jí je do toho???ona mi to nezaplatí!!!no manžel ted večer mluvil s majitelkou bytu, no a prý si tady stěžuje bába na každýho-kdo tady bydlel.(naštěstí nadávala na ní, je top známá)tak aspoň má pocjopení. ještě mi dnes řekla, že nemáme nábytek a koberce-jí říkám že nábytek máme ale ne podél celý stěny a místo koberců lina. že jsme tady jako v ozvěně. tak dokud bude bába naživu, tak klid mít nebudeme.

vzdycky se v baraku najde nejakej otrava.Jak kdyby ty starsi zenske nemely nikdy skakajici deti, ze. Tak preju pevny nervy a at se pani nepo…Ta chapava majitelka je plus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová