Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@banánice ju, taky jsem chtěla zalehnou hned jak mladej usnul, ale pak jsem si vzpoměla že zítra mi budík nebude řinčit v 5:45, ale až o hoďku dýl a hned jsem ožila… ![]()
@ebetka mame to same, taky imrvere petiletaka napominame, aby neskakal a nedupal. Taky si stezovala sousedka pod nami, taky nejak pres 50 let. Jak kdybychom ty deti mely privazovat ci co ![]()
@marculi @Divine
Jasně, že může ![]()
@Divine
Tarapacu? neznám, to je druh vína?
@ebetka
Jsem seděla brigádně v Kaufu za pokladnou a myslím si, že se to dá, i bych řekla, že lepší než sedět doma s rukama v klíně. I když odměna za práci nic moc, co jsem slyšela. Byla jsem tam brigádně. Jooo, brigády, to byli zlaté časy, že já toho mám za sebou. S tou ženskou neuděláš nic, v tomhle případě jako že jsem dost slušně vychovaná bych jí asi už něco řekla. Něco ve smyslu: " no jo, vy si to minulé století už nepamatuje, vy jste nikdy dítě nebyla že" Něco jedovatého, protože jako poslouchat furt takový blbý řeči…
Ju, tak to mi máme štěstí, pod náma je rodinka se stejně starejma dětna jak ten náš expert, a vycházíme s nima báječně, akorát by mohli víc topit - zebou nás nohy
No díky bohu bydlíme v přízemí takže nějaké dupání mě je jedno
![]()
ale zato sousedku nad náma asi brzo zapleštím ![]()
@PetiteFillette
chceš poslat fotku vočí?
nic lepšího ti nenabídnu ![]()
Tak já to věmu povšechně, nebudu vás citovat, ju? ![]()
Práce je problém všude, každý kdo ji najde, tomu to moc přeju. Protože pokud neotěhotním, tak mě to čeká za 11 měsíců taky. Budu hledat novou, zrušili mi místo a dál se propouští
Nebudu si tím kazit náladu.
Stran zdravé stravy:
tak z tý mám oblíbenou zeleninu prohanou prasetem- to znamená řízek s bramborovým salátem.
Ne nepřeháníme to, máme rádi zeleninu a tak jíme hlavně kvalitní věci, light to tedy vždycky neni
ale je to ňam.
Co se týká držkopádů v botech, jsem přeborník, před tím vyvrknutím nohy, jsem málem vyklopila malou z káry. Jela jsem zapálit svíčku na hřbitov a přes jeden sněhovej val jsem se nemohla u chodníku dostat, tak jsem to vzala silou a opřela se do toho.
Máme Pegperego tříkolku, už s ní moc nejezdíme, dítě chodí samo, ale tohle sme vyjeli po delší době. Dítě vyselo na jednom kole na tom sněhovým hrbolu a komentovalo to
Pomalu se mi sunula na bok, bejvala by chudák vypadla ven.
@Divine
já jsem ráda že malej je zdravej a živej, a ne aby jsme ho ještě napomínali sed, nedupej, už mu i vohrožuju, že ona tady zaťuká. podle mě a manžela nám chce tady udělat zle, protože ten byt byl 2 roky prázdný, to si zase stěžovali že jde odtud zima.prej že máme starý okna, že co musíme protopit– co jí je do toho???ona mi to nezaplatí!!!no manžel ted večer mluvil s majitelkou bytu, no a prý si tady stěžuje bába na každýho-kdo tady bydlel.(naštěstí nadávala na ní, je top známá)tak aspoň má pocjopení. ještě mi dnes řekla, že nemáme nábytek a koberce-jí říkám že nábytek máme ale ne podél celý stěny a místo koberců lina. že jsme tady jako v ozvěně. tak dokud bude bába naživu, tak klid mít nebudeme.
@alisekR
![]()
jsem se fakt zasmáma i maža od vedlejšího pc se mě ted ptál co se děje
promin asi ti do smíchu nebylo
jinak máš pravdu
s prací já mám stěstí a od února se vracím do práce na zkrácený úvazek
@PetiteFillette
To mě vždy pobaví „skorotchýně“, když jde do krámu a chce po řezníkovi „dietní bůček“ ![]()
@wittis tarapaca- Chardonnay - bílé víno Chile. Vždy je maj jednou za čas v akci, teď jsem brala 4lahvinky do zásoby. Jináč teda jedem převážně ve vínech z Moravy
@ebetka píše:
@Divine
já jsem ráda že malej je zdravej a živej, a ne aby jsme ho ještě napomínali sed, nedupej, už mu i vohrožuju, že ona tady zaťuká. podle mě a manžela nám chce tady udělat zle, protože ten byt byl 2 roky prázdný, to si zase stěžovali že jde odtud zima.prej že máme starý okna, že co musíme protopit– co jí je do toho???ona mi to nezaplatí!!!no manžel ted večer mluvil s majitelkou bytu, no a prý si tady stěžuje bába na každýho-kdo tady bydlel.(naštěstí nadávala na ní, je top známá)tak aspoň má pocjopení. ještě mi dnes řekla, že nemáme nábytek a koberce-jí říkám že nábytek máme ale ne podél celý stěny a místo koberců lina. že jsme tady jako v ozvěně. tak dokud bude bába naživu, tak klid mít nebudeme.
vzdycky se v baraku najde nejakej otrava.Jak kdyby ty starsi zenske nemely nikdy skakajici deti, ze. Tak preju pevny nervy a at se pani nepo…Ta chapava majitelka je plus.