Káva, čaj - online pokec? :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
4.4.13 18:25

@MaWe ahojda, hezký jména - už podle fotky jsem tipovala že to nebude žádná klasika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.4.13 18:32

@petula.bir ahojda, no teda ty časy na spaní - by mě kleplo kdyby mu ta pusa jela až do desíti. Ale je fakt, že dokud malej nechodil do školky, tak vstával na 6, se spanim odpolko jsme bojovali, a večerní odchod do pelechu měl taky tak na půl desátou. ted vstává v 6.15 a do pelíšku v 20.00, o víkendu může dýl, ale stejně je max. v 21.00 tuhej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.4.13 19:07

@marculi
Ahojky no už toho taky mám plné kecky :- Honzík mele pořád - odpoledne mě z něj už někdy bolí hlava. Nepřestane kecat ani na záchodě :-D
Souhlasím, taky jsem si myslela, že ty jména nebudou „jen tak“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.4.13 19:16

@petula.bir jsem tady teď pročítala letem světem diskuse, jsem se zasekla na tý kde řešej kdo je cocka. úplně žasnu co je témat k hovorům :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.4.13 19:31

@marculi
to joooo - taky jsem to četla… a nejvíc mě dostala ta jak tam paní, slečna píše, že chce dostávat hmtku ale má peníze na účtu peníze a ještě stavebko :zed: a nebo pak ta co chce darovat vše, aby zaplatila dluhy :?
poslední dobou je to tu pěkné sci-fi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.4.13 20:13

Jsem si byla napíchat bříšana hormonama - a přišel manža, tak skončilo to nádhernééé ticho. jdu do lednice ulovit něco k jídlu, už se pan domácí ptá co bude :lol: :nevim: :nevim: :nevim: :lol:
@petula.bir no my ted nedávno vedli se známejma debatu na téma milionář. někdo mezi řečí prohodil, že to jsou milionáři a kámoška se zeptala, co si pod pojmem milionář představuje. no nakonec jsme zjistili, že to jsme všichni - každej z nás má byt či dům a auto a to už dohromady dá milionovou hodnotu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
4.4.13 20:51

@marculi
tak to já jsem ta socka :-D
ale budu muset být trpělivá :,( třeba se někdo najde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
4.4.13 21:01

@marculi to vis, my musíme byt něco extra :mrgreen:

A o mluveni ani nemluvte :jazyk: Ambruš mele i s plnou pusou a přestane AZ zavře oči a ráno nanovo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.4.13 21:47

@petula.bir trpělivost růže přináší :kytka:
@MaWe jo, to taky miluju, pusa nafutrovaná a melduje. no a náš mladej mluví ještě dřív než ty oči otevře, vobčas žvatlá i ze spaní -včera ráno ve čtyři se posadil a podával mi imaginární lego, prej at ho dám na poličku, že už si hrát nebude a hlavně ať ho neupustim - spal se mnou že měl tu teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stypayhoralikson
3.5.13 14:52

Ahojda lidi jaká je vaše oblíbená písnička (musi mit videoklip) prosim odpovezte je to dulezite :DD

• Citovat
  • Upravit
2390
3.5.13 15:00
@Stypayhoralikson píše:
Ahojda lidi jaká je vaše oblíbená písnička (musi mit videoklip) prosim odpovezte je to dulezite :DD

Foster the people - Pumped up kicks.. Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
3.5.13 15:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
3.5.13 15:03
@Stypayhoralikson píše:
Ahojda lidi jaká je vaše oblíbená písnička (musi mit videoklip) prosim odpovezte je to dulezite :DD

Ahojky já ani nějak memám nějakou oblíbenou písničku, že bych ji mohla poslouchat třeba hodinu v kuse a pořád by se mi líbila. Nějak nemám čas :-) ale jsem spíš na ty starší co se hrálo okolo roku 2005-2008 :-D Vzpomínky na mládí a bezstarostnost :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
3.5.13 15:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
5.5.13 18:26
@marculi píše:
@petula.bir trpělivost růže přináší :kytka:
@MaWe jo, to taky miluju, pusa nafutrovaná a melduje. no a náš mladej mluví ještě dřív než ty oči otevře, vobčas žvatlá i ze spaní -včera ráno ve čtyři se posadil a podával mi imaginární lego, prej at ho dám na poličku, že už si hrát nebude a hlavně ať ho neupustim - spal se mnou že měl tu teplotu

Taky povidame ze spaní, někdy se i strašně nahlas směje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová