Káva, čaj - online pokec? :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
30.3.13 21:40

@petula.bir zánět??, tak snad jsi v poho, to není nic moc příjemnýho. No si předtím měla tu propustku na vínko - jsi asi někde ofoukla 8) :lol: no jak říkala moje babička - holky dávejte si pozor - i přez sluníčko(né že by zrovna letos nějak moc svítilo :think: )jsou meze v březnu a dubnu stále ještě studený… :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
31.3.13 12:26

@marculi
Ahooojky nooo asi :-D myslím, že meze budou studené i v červnu s tímhle počasím :-D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
31.3.13 12:29

Ahoj,

Můžu se přidat? Kávu piju pořád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
31.3.13 12:33

@MaWe
ahojky, určo jo, já budu jedině ráda :-)) Jinak já taky piju kafe skoro pořád :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
31.3.13 12:36

@petula.bir diky :mavam:

No já jsem hm s kávou…udělám si ji ráno, piju napůl s mlékem bez cukru a popijim ji klidně i studenou cele dopoledne a pak si rovnou delam další, ale přiznám se, ze většinu z nich piju bez kofeinu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
31.3.13 12:44

@MaWe
já si taky dělám takové kakao :-D naliju si do hrnku jen čistě mléko hodím ho na 3.minuty do mikrovlnky pak dám normální (rozpustný) kafe, cukr a do 10.minut ho mám pryč :-D dělám si tak 2-3. za den. Teda jak kdy :-D někdy si udělám jen 2 a někdy ani jedno a dám si raději čaj :-)
Když jsem si kafe dělala normálně s vodou tak mě pak třeba 2.dny bolí žaludek - a to nemám nic silnýho :-) taky mi chutná CARO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
31.3.13 13:48

@petula.bir

My máme doma dva kavovary, jeden na zrnkovou kávu a jeden na kapsle. Používám oba dva, naštěstí už dělají i zrnkovou kávu bez kofeinu :) CARO jsem nikdy nepila. Jak to chutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.4.13 12:46

@MaWe
je to jako kafe - bez kofeinu a můžou to i kojící matky :-)
Myslím, že je tam čekanka, žito, pšenice :-) prostě mňam :-D a je to dobrý i pro děti :-)))
Já zrnkovou nepiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
1.4.13 12:47

@petula.bir

no to teda nepiješ kávu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.4.13 12:52

@MaWe
:mrgreen: :lol: :lol: :lol: ale nějak mě to netankuje :-D když si to zaleju vodou tak mě z toho bolí žaludek :-/ a měla jsem i ty levný a dražší a efekt stejnej :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
1.4.13 13:55

@petula.bir

To potom bude žaludkem, ne kávou :mrgreen: :kytka:

Já zase nesmím kávu a banán, to se ihned kroutim a bolí me žaludek, jinak ji popijim ke všemu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.4.13 14:11

@MaWe žaludkem to taky není :-D byla jsem na všem možném vyšetření a vše je v přádku a v normě :-D jediný co mi dr. našel bylo 3× těhotenství :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
1.4.13 14:29

@petula.bir

No, ze jsi k tomu doktrovi vůbec chodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
1.4.13 17:23

@MaWe
To, že jsem těhotná jsem věděla i bez něj :-D No a kdybych to nevěděla tak za pár měsíců bych na to možná i sama přišla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14624
1.4.13 17:33

@petula.bir pokud to bylo plánované… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie