Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marculi
hihihi ![]()
To já taky, když mu řeknu ať aspoň na chvilku zavře tu jeho pusu aspoň na 5.minut tak on, že jooo, že to zvldáne a po 30vteřinách - už můžu? To nebylo 5minut ale 6 půl minut
![]()
Já tam mám jen pomálu ale po obědě jí zase pustím
zajímalo by mě kde jsem vzala tolik nádobí
![]()
@Divine
Teď mu jsou Honzíkovi 4r a skoro 2m a malej Gabče je 1r a skoro 3m ![]()
Bunkry a domečky staví a pořád tam malou tahá!!! Že prej jí to tam baví a chce tam být. Gabča řve jak na tur, že tam nechce - no máme doma veselo co? Ale jako představa, že to bude dělat další minimálně 3.roky mě celkem děsí ![]()
@marculi
Tak to já moc ty krémy nemusím… vždy je mi z toho nějak blbě. Ani z toho větrníka to nesním celé
vždy sním jen to těsto a trošku ochutnám krému a zbytek nechám
Větrník jsem měla naposledy tak před 2-3rokama ![]()
@petula.bir tak to je přesný. I ve školce se mi učitelky smějou jakýho máme informátora, když tam volám že ho chci někam přihlásit či odhlásit, tak mi vždy s úsměvem řeknou že už si to zařídil, že jen čekaj kdy zavolám já… Jeho úča mi říkala - přijdu v půl osmý a on už mluví a mluví, odcházím v půl třetí a on ještě pořád mluví a mluví. no a ve škole ho asi budou muset přivázat k židli - to fakt nevim jak tam vydrží… ![]()
@marculi
viděla bych to u nás stejně
úplně z toho mám trauma, že až půjde do školy budou ho tam snad přivazovat k židli a zalepovat pusu, aby aspoň chvilku byl potichu ![]()
No nic káva dopita a telka na klídek přestává fungovat, už mě tu byl třikrát vystrnadit. jdu chystat oběd.
tak zas po obědě u další kávy ![]()
@marculi
taky už musím jít… už tahají kořenky a to je konec odpolko u další kávičky páááá ![]()
@petula.bir píše:
@Divine
Teď mu jsou Honzíkovi 4r a skoro 2m a malej Gabče je 1r a skoro 3m
Bunkry a domečky staví a pořád tam malou tahá!!! Že prej jí to tam baví a chce tam být. Gabča řve jak na tur, že tam nechce - no máme doma veselo co? Ale jako představa, že to bude dělat další minimálně 3.roky mě celkem děsí@marculi
Tak to já moc ty krémy nemusím… vždy je mi z toho nějak blbě. Ani z toho větrníka to nesním celé![]()
![]()
vždy sním jen to těsto a trošku ochutnám krému a zbytek nechám
Větrník jsem měla naposledy tak před 2-3rokama
u nas stejne, taky dovnitr taha malou, ale ji se tam libi. Mame papirovej domek na pokresleni a tam si leze porad sama a sedi tam s plysakama- strasne roztomile ![]()
Nazdárek - tak mě odpolední káva nějak minula
a teď mám absťák, že si naprogramuji asi dvojitou dávku. Jsem to ráno zakřikla s tím uchem- už od soboty má malej rýmu a teď asi v kombinaci jak mu ráno obpíchali a vytrhli ten zub ho po o chytlo ucho. No ještě že dneska - ORL maj do čtyř a dětská tam taky byla do šesti -od dvou do půl páté po dr. hrůza. Tak mám místo půl dne dovolené do pátku paragraf.
Tak já dneska celý den lítala ve městě a jsem ráda že jsem došla domů. Malému asi zase roste zoubek takže je ubrečený neustále nespokojen no plně ho chápu snad usne brzo ještě nespí normálně už je vžty naprosto v říší snů
Tak čumákujem na film - postradatelní II. - tam sesbírali všechny starý vykopávky - Stallone, Schwarzenegger, Lungren, Norris…
Ahoj! Nevím, kam jinam bych to "střelila, tak vás poprosím tady:
Prosím o pomoc při vyplňování dotazníku - jedná se o 4 jednoduché otázky, zabere to méně jak minutu… moc mi tím pomůžete!
http://www.survio.com/…7N3M7M5G1A2R
Ale se musí nechat, že Stallone je tam lepší než za mlada - si kluk máknul na těch svalech ![]()
Ahojky holky tak já si taky odpolko kávu nedala
přišel ex a vzal si syna na procházku tak jsem měla čas a uklidila jsem si - no i když se tak teď podívám není to vidět
![]()
@Divine
třeba se jí tam bude taky časem líbit ale teď ječí jak Viktorka ![]()
@marculi
přemýšlím, že bych si jí dala taky - měla jsem jen jednu a to ráno s váma ![]()
Chudááááci, já tohle lítání nesnáším :-/ snad bude brzy dobře!!!
![]()
Já koukala na Ano, šéfe a před tím jsem se zdokonalovala v aj ![]()
@banánice
Honzík usl až ve 22.00 a to ještě držkoval, že není unavenej
a to mu nic neroste. Nám na zoubky nepomohlo nic ![]()
Ahojky holky dneska jsem kávu ještě neměla tak bude nějaký pořádný hrnek - jinak mě z toho hrábne ![]()
Ahojda, tak já dnes opět ujíždím na coldrex čajíku. Jsem myslela že zítra strčim synátora ke tchýni a půjdu do práce, ale jsem ráda že se vůbec můžu hejbat. No a mladej jak má rýmu a jde mu to do krku, tak mi ráno poblinkonil celou postel - to byl budíček…