Káva, čaj - online pokec? :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3003
29.1.13 10:20

@marculi
hihihi :lol:
To já taky, když mu řeknu ať aspoň na chvilku zavře tu jeho pusu aspoň na 5.minut tak on, že jooo, že to zvldáne a po 30vteřinách - už můžu? To nebylo 5minut ale 6 půl minut :cert: :lol:
Já tam mám jen pomálu ale po obědě jí zase pustím :think: zajímalo by mě kde jsem vzala tolik nádobí :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.1.13 10:27

@Divine
Teď mu jsou Honzíkovi 4r a skoro 2m a malej Gabče je 1r a skoro 3m :-D
Bunkry a domečky staví a pořád tam malou tahá!!! Že prej jí to tam baví a chce tam být. Gabča řve jak na tur, že tam nechce - no máme doma veselo co? Ale jako představa, že to bude dělat další minimálně 3.roky mě celkem děsí :-DDDD

@marculi
Tak to já moc ty krémy nemusím… vždy je mi z toho nějak blbě. Ani z toho větrníka to nesním celé :oops: :oops: :oops: vždy sním jen to těsto a trošku ochutnám krému a zbytek nechám :think: Větrník jsem měla naposledy tak před 2-3rokama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.1.13 10:29

@petula.bir tak to je přesný. I ve školce se mi učitelky smějou jakýho máme informátora, když tam volám že ho chci někam přihlásit či odhlásit, tak mi vždy s úsměvem řeknou že už si to zařídil, že jen čekaj kdy zavolám já… Jeho úča mi říkala - přijdu v půl osmý a on už mluví a mluví, odcházím v půl třetí a on ještě pořád mluví a mluví. no a ve škole ho asi budou muset přivázat k židli - to fakt nevim jak tam vydrží… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.1.13 10:35

@marculi
:lol: viděla bych to u nás stejně :lol: úplně z toho mám trauma, že až půjde do školy budou ho tam snad přivazovat k židli a zalepovat pusu, aby aspoň chvilku byl potichu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.1.13 10:35

No nic káva dopita a telka na klídek přestává fungovat, už mě tu byl třikrát vystrnadit. jdu chystat oběd.

tak zas po obědě u další kávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.1.13 10:40

@marculi
taky už musím jít… už tahají kořenky a to je konec odpolko u další kávičky páááá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
29.1.13 10:40
@petula.bir píše:
@Divine
Teď mu jsou Honzíkovi 4r a skoro 2m a malej Gabče je 1r a skoro 3m :-D
Bunkry a domečky staví a pořád tam malou tahá!!! Že prej jí to tam baví a chce tam být. Gabča řve jak na tur, že tam nechce - no máme doma veselo co? Ale jako představa, že to bude dělat další minimálně 3.roky mě celkem děsí :-DDDD@marculi
Tak to já moc ty krémy nemusím… vždy je mi z toho nějak blbě. Ani z toho větrníka to nesním celé :oops: :oops: :oops: vždy sním jen to těsto a trošku ochutnám krému a zbytek nechám :think: Větrník jsem měla naposledy tak před 2-3rokama :-D

u nas stejne, taky dovnitr taha malou, ale ji se tam libi. Mame papirovej domek na pokresleni a tam si leze porad sama a sedi tam s plysakama- strasne roztomile :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.1.13 20:12

Nazdárek - tak mě odpolední káva nějak minula :evil: a teď mám absťák, že si naprogramuji asi dvojitou dávku. Jsem to ráno zakřikla s tím uchem- už od soboty má malej rýmu a teď asi v kombinaci jak mu ráno obpíchali a vytrhli ten zub ho po o chytlo ucho. No ještě že dneska - ORL maj do čtyř a dětská tam taky byla do šesti -od dvou do půl páté po dr. hrůza. Tak mám místo půl dne dovolené do pátku paragraf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
29.1.13 20:23

Tak já dneska celý den lítala ve městě a jsem ráda že jsem došla domů. Malému asi zase roste zoubek takže je ubrečený neustále nespokojen no plně ho chápu snad usne brzo ještě nespí normálně už je vžty naprosto v říší snů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.1.13 22:02

Tak čumákujem na film - postradatelní II. - tam sesbírali všechny starý vykopávky - Stallone, Schwarzenegger, Lungren, Norris…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.1.13 22:11

Prosba!

Ahoj! Nevím, kam jinam bych to "střelila, tak vás poprosím tady:
Prosím o pomoc při vyplňování dotazníku - jedná se o 4 jednoduché otázky, zabere to méně jak minutu… moc mi tím pomůžete!
 http://www.survio.com/…7N3M7M5G1A2R

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
29.1.13 22:12

Ale se musí nechat, že Stallone je tam lepší než za mlada - si kluk máknul na těch svalech :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
29.1.13 22:47

Ahojky holky tak já si taky odpolko kávu nedala :? přišel ex a vzal si syna na procházku tak jsem měla čas a uklidila jsem si - no i když se tak teď podívám není to vidět :think: :think: :think:

@Divine
třeba se jí tam bude taky časem líbit ale teď ječí jak Viktorka :lol:

@marculi
přemýšlím, že bych si jí dala taky - měla jsem jen jednu a to ráno s váma :-D
Chudááááci, já tohle lítání nesnáším :-/ snad bude brzy dobře!!! :hug: :hug: :hug:
Já koukala na Ano, šéfe a před tím jsem se zdokonalovala v aj :lol:

@banánice
Honzík usl až ve 22.00 a to ještě držkoval, že není unavenej :zed: a to mu nic neroste. Nám na zoubky nepomohlo nic :-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
30.1.13 11:42

Ahojky holky dneska jsem kávu ještě neměla tak bude nějaký pořádný hrnek - jinak mě z toho hrábne :-((((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.13 19:35

Ahojda, tak já dnes opět ujíždím na coldrex čajíku. Jsem myslela že zítra strčim synátora ke tchýni a půjdu do práce, ale jsem ráda že se vůbec můžu hejbat. No a mladej jak má rýmu a jde mu to do krku, tak mi ráno poblinkonil celou postel - to byl budíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová