Káva, čaj - online pokec? :-D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13943
28.1.13 21:12

@petula.bir Mě už to tady taky dávno chrupe. Menší od půl 7, větší od půl 8 :dance: A manžel má dnes pod peřinou(spacákem) místo mě svou nejdražší milenku - samopal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
829
28.1.13 21:12

@petula.bir jo tak takové filmy se mi líbí taky, ale zrovna nezvratný osud? :D tak je spíš ten osud vylikvidoval, co Osudový dotek? Buterffly effect

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:13

@Divine
Jo a u nás nikdy nezklamou řízky :) jo, 2× do měsíce trochu nudný ale vždy táááák dobrý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.1.13 21:14

Manžel se vrátí kolem půlnoci z práce, začala jsem chodit do fitka-tak jsem dneska nějaká vysřízená, a k tomu ještě odpolední procházka po školce. Jinak se musím podělit o mojí radost, po 2 měsících sem si našla práci, v místě bydliště a nástup mám v pátek. takže poslední dny klidu. už mi doma ale slušně hrabe, a k tomu fakt debi..í podsousedka, která mě dnesk maximálně vytočila. No ale nenechám si od ní zkazit pěkný den. :) že prý tu malý jezdí na koloběžce a hraje fotbal- nána jedna nemám na ní slov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.1.13 21:15

@wittis No to doufám, že vstávačka nebude :lol: Malej se mi v noci na jídlo nebudí, jen na pití, ale poslední 3 noci prořval s horečkama. Dneska konečně má TT normální, tak doufám v klidnou noc, že se konečně dospím (a zas tu sedím a kafrám, místo abych šla chrápat :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
28.1.13 21:17

Ahojda, konečně nějaká diskuze kam můžu zapadnout jen tak bez kritérií- teda doufám, že můžu… ;) mám pocit, že se tu nikam nenapasuju a zakládat nový téma -na to jsem srab…
jináč kafčo už mám vypitý, ale naladili jste mě na vínko - a to jsem si řekla že dnes néé - no tak opět jóó
ale piju i čaje - hlavně černý s příchutí citrónu a pak ty bylinkový. taky teď piju nějakej detoxikační, ale začátek jsem blbě načasovala - po týdnu pití jsem si vzpoměla že jdem na ples - dóst dobrý, obličej jsem měla jak náctiletej puberťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:18

@petula.bir
Na naší pidi vesnici si o botech na podpatkách můžu nechat jenom zdát ale všem okolo je pořád tááák závidím ;)

@ledmed
Musíš se utěšovat jako já, že červené víno je dobré na krev ;) samozřejmě deci, nééé flaška :D

@PetiteFillette
Tak klidnou noc určitě přeji. Mě malá naštěstí od narození vstává 1× za noc, jinak bych snad ani nefungovala. Nechápu mamky, co vstávají třeba 5× a pořád fungují, to vždy smekám.

@ebetka
Tak to gratuluji. Já jsem doma krátce a už přemýšlím nad brigádou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
28.1.13 21:19
mekkinka píše:
@Heineken
tak ty pokecej jako u piva :mrgreen: :mrgreen:

To radši ne, u piva se vedou takový řeči, že byste se se mnou asi ani nebavily.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
28.1.13 21:19

@ledmed
běžela na něj zrovna reklama :-D

@ebetka
GRATULUJUUUUUUUUUUUUUU :kytka: :hug: tak to je super, že jsi si našla práci :lol: taky bych hned šla!!! :lol:

@PetiteFillette
:palec: :potlesk: :lol: :lol:  :lol:

@wittis
nebylo to teď někdy v TV??? jinak zda jo tak já to viděla poprvé ten minulý týden :-DDD :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.1.13 21:20

@ebetka -gratuluji k praci, to je radostna zprava ;)

Ten muj muzskej si ted dava chleba s cibuli, ble, koncim s nim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:20

@marculi
Ahojda, tak když tu nejsou ta kritéria, tak si myslím, že tě zakladatelka určo nevykopne ;) Mě kafčo teprve čeká, tahle diskuze je živá, tak mě baví a potřebuji probrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.1.13 21:21

@wittis Se starší jsem do 18m vstávala i 10×, 20× za noc :) Ale mě se dneska bude spát asi špatně, když tu nemám manžela. On je hodně pracovně mimo domov, minimálně týden v měsíci, ale od začátku prosince nikde nebyl, tak jsem si navykla, že tu je :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
28.1.13 21:21

Se přidávám se kafe už jsme měla čaj taky :mrgreen: vinko je v lednici ale nemám vývrtku minule se nám nějak rozpadla no :?
jinak syn spinká manža je na vedlejším pc neb si musí nutně něco dodělat jako kulisu mám puštěnou tv a užívám si trochu klidu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.1.13 21:22

@ebetka Taky moc gratuluju k práci. To je dneska zázračný jev :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
28.1.13 21:23

@petula.bir
Jojo, ten úhel pohledu dávali minulý týden. Jinak ta narážka byla k tomu Striptýzu a to je film tuším z 1995.

@Divine
A k tomu hezky sádlíčko, ten tvůj mužskej je sympaták :D My jsme doma hodně přes tu „zdravou“ stravu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová