Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@petula.bir Mě už to tady taky dávno chrupe. Menší od půl 7, větší od půl 8
A manžel má dnes pod peřinou(spacákem) místo mě svou nejdražší milenku - samopal ![]()
@petula.bir jo tak takové filmy se mi líbí taky, ale zrovna nezvratný osud?
tak je spíš ten osud vylikvidoval, co Osudový dotek? Buterffly effect
@Divine
Jo a u nás nikdy nezklamou řízky
jo, 2× do měsíce trochu nudný ale vždy táááák dobrý!
Manžel se vrátí kolem půlnoci z práce, začala jsem chodit do fitka-tak jsem dneska nějaká vysřízená, a k tomu ještě odpolední procházka po školce. Jinak se musím podělit o mojí radost, po 2 měsících sem si našla práci, v místě bydliště a nástup mám v pátek. takže poslední dny klidu. už mi doma ale slušně hrabe, a k tomu fakt debi..í podsousedka, která mě dnesk maximálně vytočila. No ale nenechám si od ní zkazit pěkný den.
že prý tu malý jezdí na koloběžce a hraje fotbal- nána jedna nemám na ní slov.
@wittis No to doufám, že vstávačka nebude
Malej se mi v noci na jídlo nebudí, jen na pití, ale poslední 3 noci prořval s horečkama. Dneska konečně má TT normální, tak doufám v klidnou noc, že se konečně dospím (a zas tu sedím a kafrám, místo abych šla chrápat
).
Ahojda, konečně nějaká diskuze kam můžu zapadnout jen tak bez kritérií- teda doufám, že můžu…
mám pocit, že se tu nikam nenapasuju a zakládat nový téma -na to jsem srab…
jináč kafčo už mám vypitý, ale naladili jste mě na vínko - a to jsem si řekla že dnes néé - no tak opět jóó
ale piju i čaje - hlavně černý s příchutí citrónu a pak ty bylinkový. taky teď piju nějakej detoxikační, ale začátek jsem blbě načasovala - po týdnu pití jsem si vzpoměla že jdem na ples - dóst dobrý, obličej jsem měla jak náctiletej puberťák
@petula.bir
Na naší pidi vesnici si o botech na podpatkách můžu nechat jenom zdát ale všem okolo je pořád tááák závidím ![]()
@ledmed
Musíš se utěšovat jako já, že červené víno je dobré na krev
samozřejmě deci, nééé flaška ![]()
@PetiteFillette
Tak klidnou noc určitě přeji. Mě malá naštěstí od narození vstává 1× za noc, jinak bych snad ani nefungovala. Nechápu mamky, co vstávají třeba 5× a pořád fungují, to vždy smekám.
@ebetka
Tak to gratuluji. Já jsem doma krátce a už přemýšlím nad brigádou ![]()
mekkinka píše:
@Heineken
tak ty pokecej jako u piva![]()
To radši ne, u piva se vedou takový řeči, že byste se se mnou asi ani nebavily.
![]()
@ledmed
běžela na něj zrovna reklama ![]()
@ebetka
GRATULUJUUUUUUUUUUUUUU
tak to je super, že jsi si našla práci
taky bych hned šla!!! ![]()
@wittis
nebylo to teď někdy v TV??? jinak zda jo tak já to viděla poprvé ten minulý týden
![]()
@ebetka -gratuluji k praci, to je radostna zprava ![]()
Ten muj muzskej si ted dava chleba s cibuli, ble, koncim s nim ![]()
@marculi
Ahojda, tak když tu nejsou ta kritéria, tak si myslím, že tě zakladatelka určo nevykopne
Mě kafčo teprve čeká, tahle diskuze je živá, tak mě baví a potřebuji probrat ![]()
@wittis Se starší jsem do 18m vstávala i 10×, 20× za noc
Ale mě se dneska bude spát asi špatně, když tu nemám manžela. On je hodně pracovně mimo domov, minimálně týden v měsíci, ale od začátku prosince nikde nebyl, tak jsem si navykla, že tu je ![]()
Se přidávám se kafe už jsme měla čaj taky
vinko je v lednici ale nemám vývrtku minule se nám nějak rozpadla no ![]()
jinak syn spinká manža je na vedlejším pc neb si musí nutně něco dodělat jako kulisu mám puštěnou tv a užívám si trochu klidu
@ebetka Taky moc gratuluju k práci. To je dneska zázračný jev ![]()
@petula.bir
Jojo, ten úhel pohledu dávali minulý týden. Jinak ta narážka byla k tomu Striptýzu a to je film tuším z 1995.
@Divine
A k tomu hezky sádlíčko, ten tvůj mužskej je sympaták
My jsme doma hodně přes tu „zdravou“ stravu ![]()