Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady je naprosto skvělej článek od Tomáše Sedláčka, proč vlastně k volbám jít a ne jen sedět na zadku a stěžovat si. Fakt parádně napsáno!! ![]()
hailliejade píše:
a pro ty co se nemůžou rozhodnout, malá pomoc
Taky jsem to sem dneska chtěla vložit:)
Jinak letos mi přijde jako nutnost, aby šli lidi k volbám … jen se bojím, když vidím ty preference, že Paroubek se dostane do sedla:(((((((((( Ještě bych to pochopila před Řeckem, že spousta lidí bude slyšet na ty jejich sliby … ale PO ŘECKU???? Kdo mu ty kecy ještě může žrát? Snad jen důchodci a lidi, kteří moc nepřemýšlí, nebo nechtějí vidět realitu…
Na druhou stranu - člověk nemá moc na výběr, když chce volit stranu od středu lehce doprava…
zatím vím, koho určitě NE.
Omlouvam se za malou informovanost, ale kdypak ze jsou ty volby?
Uplne s tebou souhlasim baghiro a diky za zalozeni teto diskuze Founikovi. celkem mne zajima, jak se tato diskuze rozproudi a nemam na mysli, aby leva strana stekala na pravou a naopak. spise kolik maminek tema voleb bude zajimat (a to nejen chatovat o vysi rodicovskeho prispevku), aby opravdu sly volit. pekny den a sejdem se tam zitra nebo pozitri
, ivana
Volit jsem nechodila…ale letos půjdu určitě…jen ještě nejsem rozhodnutá koho..
vím jen,že oranžové prasátko ne…
Tak my chodíme s manželem k volbám každý rok. Jen loni jsme teda nebyli ![]()
Já dřív k volbám nechodila, ale co jsem poznala svého nynějšího manžela, tak chodíme pravidelně. A už je tomu 8 let. Já dřív říkala, že na co, že stejně nic nezměním, ale manžel mě utvrdil v tom, že když si tohle řekne každý druhý, tak je pravda, že se nic nezmění.
Takže letos půjdeme jako každý jiný rok také. Jen zatím nemáme jisté koho volit. Ale asi žádnou velkou stranu - modrou ani oranžovou, a teda ani ne červené třešínky a zelenou. Prostě něco menšího. Ono je to stejně jeden blbec vedle druhého
(S prominutím)
Ahoj,
tak jsem letos poprvé (po deseti letech co jsme spolu) přesvědčila manžela ať jde volit. Má to trochu z ruky (cca 200 km) ale fakt tam pojede na otočku a odvolí. A samozřejmě ani Paroubka ani komunisty!!
A ještě jeden úspěch - podařilo se mi také (snad) přesvědčit svého otce ať nevolí Paroubka (prý o tom uvažoval). Takže koho nevolit, v tom mám celkem jasno, Ale koho VOLIT, toť otázka… zatím ještě nevím..
zdraví
Gábina
olsa píše:
Uplne s tebou souhlasim baghiro a diky za zalozeni teto diskuze Founikovi. celkem mne zajima, jak se tato diskuze rozproudi a nemam na mysli, aby leva strana stekala na pravou a naopak. spise kolik maminek tema voleb bude zajimat (a to nejen chatovat o vysi rodicovskeho prispevku), aby opravdu sly volit. pekny den a sejdem se tam zitra nebo pozitri, ivana
Ja taktez souhlasim a nejak tak predpokladam,ze tentokrat bude ta ucast u voleb vetsi..a prave i hodne maminek se tematem voleb zajima.(co tak ruzne ctu)
Minuly tyden jsem lezela v nemocnici a sestra obchazela pokoje s papirem,ze pokud bude hospit.trvat,jestli si prejeme volit.Z triluzkoveho pokoje jsme okamzite dve souhlasily a ona se jen podivovala,jak ji tam(na oddeleni)lezi uvedomele maminky-takze jsem pochopila,ze ten souhlas dalo vicero tehotnych.
Tak já byla volit zatím od svých 18 let pokaždé, ale letos svou účast pokládám fakt za naprostou nezbytnost. Je to už opravdu síla, co se tu v té naší krásné zemi České děje a musí se to změnit! Letos prvně taky změním své volební „vnímání barev“ a ač prozatím modrá byla dobrá, už to tak nevidím. Z oranžové mi vstávají vlasy na hlavě, červená na mě působí stejně, jako na býka........No uvidíme, jak to dopadne. Každopádně si držme palce, ať je to pro nás všechny co nejlepší!
jo letos mám v plánu jít k volbám každopádně…jen envím koho volit!Vím koho volit nebudu!zatím to vidím na nějakou malou stranu,protože ods,čssda,ksčm či top09 ty rozhodně nee
Já chodím pravidelně od 18. Rozhodně nemám názor, že je to jedno jaká je tam banda, tak tam vůbec nepůjdu a lidi s takovým názorem bych praštila po papule.