Kazma vs. Mareš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
832
24.4.18 16:14
@Doe_Jane píše:
možná z toho ještě něco vyleze ale nevím no :) uvidíme…

To je pravda, nebudu radši dělat ukvapené závěry.  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
24.4.18 16:16
@pe-terka píše:
pochopila jsme to stejně…Ale nějak si nemůžu pomoct, Marešův „šok“ na videu si mi moc nezdál. Kdo ví, jak to je…
Pokud je to pravda, zašel Kamil hodně daleko za hranici slušnosti a etiky. Ale nechme se překvapit.

to teda! ale to Prostřeno bylo kurňa dobrý!!!

• Citovat
  • Upravit
19982
24.4.18 16:16

No pořád čekám vyjádření obou stran, že to bylo nahrane a třeba výtěžek z koncertu půjde na něco spojené s nehodami na silnicích? Teda v něco takového doufám, pokud to Kazma udělal pro auto je to na facku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.18 16:17
@Doe_Jane píše:
Já jsem to pochopila tak, že Mareš nesměl jet v jiném autě než v tom trabantu a Kazma nějak zinscenoval scénku že se stala nehoda, prý to vypadalo že jde fakt o život a Mareše prosili ať trochu odjede s asi cizím autem a tím prohrál tu sázku..
a ten je teď nas*aný že si kazma dělal srandu, že to fakt vypadalo reálně ta nehoda..
jestli jsem to pochopila špatně tak mě opravte, video jsem si nepouštěla
každopádně Leoš je mi sympatický a Kazma u mě bodoval s tím Prostřeno takže :think: :mrgreen:

Leoš se s Hezuckým v rádiu vsadil, že měsíc (nebo jak dlouho) nebude řídit své ferari, resp. že nesmí sednout za volat žádného auta a ani nesmí být spolujezdec. Povoleného měl jen trabanta nebo mastnou tyč, kolo, brusle. A kdo Mareše nachytá, jak řídí nebo se v nějaké autě veze, tak mu Mareš musí dát své Ferari.
No a Kazma na Mareše ušil fakt brutální boudu, aby ho nachytal a Mareš mu teď musí dát své Ferari. Sehráli na něj brutální scénu s vážnou dopravní nehodou, kdy Mareš na pokyn zárchanné služby v telefonu měl sednout za volant auta, které mělo vepředu nějaké tyče nebo co, které vrazily člověku z protijedoucího auta do hrudníku a zůstaly v něm zapíchnuté. Mareš měl dle pokynů sednout do toho auta a vycouvat, aby se do dostalo z toho zraněného člověka. On to popisoval tak, že jel kolem a viděl už jen následky této nehody, kdy muž za volantem byl těžce raněn a kolo auta pobíhala histerická paní, která volala právě na záchranku. Mareš jim chtěl pomoct a paní mu dala ten telefon, kterým mluvila s tou záchrankou, protože nebyla schopná ničeho, jak byla v šoku. No a jak Mareš sednul za volat, tak vyskočil z houští Kazma s kamerou, že je to celé nafingované a že to jsou herci. Mareš v šoku. Myslel, že zachraňuje lidský život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
24.4.18 16:21

8o 8o Bože a tohle se vážně děje? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.18 16:24

Jako kdyby na něj narafičili scénu s pěknou slečnou, která ho poprosí, jestli by jí nevyjel autem z parkovacího místa nebo tak něco, tak se zasměju, ale toto je přes čáru, Kazma je :poblion: možná jsem naivní, ale Marešovi věřím, toto může vymyslet jen bůůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32123
24.4.18 16:53

@Levandulina No tak jestli je to pravda, tak to je od Kazmy fakt ubohý. Ono i to Prostřeno bylo mimo, neumí se udržet v uvěřitelný rovině, bylo to moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
24.4.18 17:55

Prostě trapný Kazma, trapný Mareš a zase nějaká maškaráda na lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
24.4.18 17:59

Mě se moc nezdá ta historka s tou záchrankou, ta by asi po telefonu nikomu neradila aby někam popojížděl.

http://www.extra.cz/…-uz-nezaprou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
24.4.18 18:13

Prostě virál. A jak vidno, ohlasy má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8491
24.4.18 18:47

Koukam na to a Leos je hodne spatny herec. Cele je to fake.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65348
24.4.18 21:23

Koukala jsem na to video z té nehody
A fakt nevím, jako kdybych po tom šoku zjistila, že to bylo nahraný, tak asi kazma v tu chvili jednu dostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1806
24.4.18 21:29

@Petra Z Kde jsi to viděla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.4.18 21:32

Jsem zvědavá, co se z toho vyvrbí :D