Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bubla_Bučková píše:
@debra.morgan jo chápu, bouda byla na Mareše, aby to přitáhlo (nafingovat to na Marii Rotrovou nemělo smysl)a hodilo se jim ta sázka o auto, takže nikdo netušil, že z toho bude „kampaň“ 1-10
Teď se ukázalo, že si Kazma nedělá autonehody jen pro srandu králíkům, ale pro dobrou věc. A všichni, co ho nenáviděli za blbou srandu a ubohost teď jako se posadili na zadky a jsou za trapaky, protože to byla kampaň. To dává smysl
Chápu, děkuji
Jo a občas teda je spekulace, že to jenom blbá sranda byla a on rychle musel vymyslet 1-10.
tak nejak, me je uprimne uplne jedno jestli to tak planovali od zacatku nebo ne, libi se mi, ze marese uplne nezhodili, ve finale z toho vysel jako dobrak a vítez, o auto se delit nemusi a jeste to pomuze dobre veci. jestli si to ve finale kazma platil z vlastni kapsy, je mi fuk. ta myslenka se mi libi a i kdyby lidi, ted zastavili jen proto, ze budou mit strach, ze je nekdo natoci, tak at. ridice hovada ve veku 40+ to asi moc neoslovi, ale ty mladsi, internetem posedly by mohlo.
Já jsem za sebe přesvědčená, že Kazma chtěl Ferrari. Toť vše. Myslel, že bude za hvězdu, že ho budou všichni placat po ramenou jakej je borec, jak Leoše dostal. Jenže ono se tak nestalo. Strhla se proti němu velká vlna kritiky. Tak z toho potřeboval vybruslit. Než se mu podařilo něco vymyslet a dát dohromady, aby si trochu vylepšil skóre, tak mu to trvalo čtyři měsíce.
Okolo ty nehody nikde není to heslo 1/10. Kdyby to bylo naplánovány dopředu, bylo by to někde. Pry je někde fotografie, kde je to napsaný na těch kladach při nehodě. Na videu to není. Já za sebe nevěřím těm černobílým prostrihum, že to bylo točený před. Dle mě je to točený až potom.
To jak ,,sledovali,, Mareše ráno v 5 hod. Na videu už svítá. V dubnu svítá mnohem dyl. Takže to taky dotaceli potom.
Jen snaha zamaskovat to, že to těžce přehnal.
Jako ok, povedlo se mu to zamaskovat a ve výsledku i na něco upozornit. Ale až za ucelem nebýt za idiota.
A upřímně: všiml jste si někdo reklam 1/10 a zaujaly vás natolik, že jste si zjišťovali vo co go?
@vertunka píše:
Muzete mi nekdo zjednodusene rict co se stalo?? Jsem baba zvedava, ale nemam cas cist veskerej bulvar![]()
.
Je to deb.l vs blb.ček - za mě by měli jít oba do prd… a přestat otravovat.
@Svítící žárovka já vůbec, mě tohle nebaví… Teď jsem někde četla, že je jakýsi diktator internetu nebo co
Hodně se mi líbilo Viralbrothers a jejich debilní kecy, pak přišli s "prankama "a ten jsem neviděla ani jeden, ale já už jsem 30+ ,chápu, že náctiletí tím asi žijou stejně jako má úspěch shopanicol atd… ![]()
@Svítící žárovka 1/10 jsem si vsimla, ale nezjistovala o co jde. a jak jsem psala i kdyby to natocili az potom, je mi to jedno. v tom videu je to heslo 1/10 na té kládě, která blokuje toho muže, kvůli kterému bylo ptřeba s tim autem couvnout. a prijde mi jasne, ze to cernobile dotaceli az potom, o tom jsem vubec nepremyslela, ze by to tocili predtim, vzdyt to tocili kvuli videu ![]()
@Bubla_Bučková tak zrovna ti mi prisli trapni az na půdu uz po prvnim videu, nejvic me pobavilo, ze si jeden pojmenoval syna Anakin.
Jo a teď jediný co znám, jak má někdo nehodu, když píše dítěti… To bych taky potřebovala vysvětlit, protože za to vlastně může to dítě, protože kdyby nepsalo, když táta napsal, že už jede, tak se nic nestalo
prostě divný… Nemyslíš, zaplatíš -to bylo slušný!
@Bubla_Bučková píše:
@Svítící žárovka já vůbec, mě tohle nebaví… Teď jsem někde četla, že je jakýsi diktator internetu nebo coHodně se mi líbilo Viralbrothers a jejich debilní kecy, pak přišli s "prankama "a ten jsem neviděla ani jeden, ale já už jsem 30+ ,chápu, že náctiletí tím asi žijou stejně jako má úspěch shopanicol atd…
Ty blaho. Tohle vůbec netuším co je. Já jsem věková kategorie 30+, teda vlastně spíš 40-, takže jsem dost mimo.
@debra.morgan jee debilní kecy důchodců nebo pražáků, u toho jsem se nasmála a často hlášky používám
To sem třeba fakt čekala na nové video vyloženě ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Jo a teď jediný co znám, jak má někdo nehodu, když píše dítěti… To bych taky potřebovala vysvětlit, protože za to vlastně může to dítě, protože kdyby nepsalo, když táta napsal, že už jede, tak se nic nestaloprostě divný… Nemyslíš, zaplatíš -to bylo slušný!
Ty necenzurované verze byly fakt strašný. Hlavně to mimino na palubce ![]()
@Bubla_Bučková píše:
Jo a teď jediný co znám, jak má někdo nehodu, když píše dítěti… To bych taky potřebovala vysvětlit, protože za to vlastně může to dítě, protože kdyby nepsalo, když táta napsal, že už jede, tak se nic nestaloprostě divný… Nemyslíš, zaplatíš -to bylo slušný!
Jak jako za to může dítě? Může za to vždycky ten, kdo nedává bacha při řízení.
@rozand já vím, ale je to divný… Na druhou stranu dítě píše: kde jsi sem tu poslední… A kdyby to třeba bylo psaní o kravině, ale takhle a navíc všechny ty situace stejné ![]()