Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Svítící žárovka ano na te klade to je. a ano to cernobily ma pusobit, ze to tocili driv, ale to prece neznamena, ze to driv tocili…
Ja si opravdu nemyslim, ze by Kazmovi slo o Ferrari
. myslenka dobra, prekvapil
@debra.morgan píše:
@Svítící žárovka ano na te klade to je. a ano to cernobily ma pusobit, ze to tocili driv, ale to prece neznamena, ze to driv tocili…
no jistě, že to neznamená. Tak ale proč si na to vůbec hrajou? V tom videu podváděj a vydávaj to za něco, co není. Prostě lžou, aby to jako líp vyznělo.
Naprostá většina lidí u toho nebyla a kdo chce, tak na to má nějaký názor. Můj názor je ten, že se kazma jen snaží zmírnit negativní dopady toho, jak chtěl vyhrát auto. Nic víc, nic míň.
@Svítící žárovka je tam, bylo to myslim az v tom odtajneni, v druhe půlce videa, presne nevim , promin nechce se mi to hledat, je na tom kmenu v prurezu, nalepeny na toho muze, aby to leos nevidel…
@Svítící žárovka píše:
Nenašla jsem. Já se snad na to ještě večer podívám znova.
tak jsem si to kvuli tobe pustila znova. 21:35
@debra.morgan píše:
tak jsem si to kvuli tobe pustila znova. 21:35
tohle jsem teda fakt přehlídla, ale tohle přece snad nemůžeš brát vážně jako důkaz toho, že to tam bylo napsaný při tý nehodě? Tohle je pro mě důkaz pravýho opaku.
Tohle je jen účelová fotka a utvrdilo mě to v mým názoru.
@Svítící žárovka ale mě je tvuj nazor uplne jedno, neberu to jako dukaz niceho, to jestli to tam bylo nebo ne je mi fuk. ta akce se mi libi.tecka. to jak to vzniklo je mi jedno.psala jsem to uz driv.
No tak to víceméně předpokládám, že ti je můj názor jedno. Jen že jsi na mě reagovala, že tam ten nápis byl při nehodě. No, nebyl, no. ![]()
@Svítící žárovka tak kdyz to vis, tak nevim o čem si tu pisem.
Tedˇteda úplně nechápu co řešíš ty. TYs psala, žer tam ten nápis byl. Tak jsem to jen chtěla vidět, abych si to ověřila. Toť vše.
Tak byt tam mohl nebo nemusel, nekdo te fotce veri a nekdo ne. muze lhat kazma, muze lhat leos a mohli to mit domluvene. to my se nikdy nedozvime. poselsgvi akce je dobre a to si z toho odnesu. plus pekna pisnicka.
Příspěvek upraven 14.09.18 v 19:03
Je to na ty klade? Já to sledovala tak na 3/4 oka. Je to možný.
A teda na mě to černobílý působilo, že se to tvářilo jako že to tam všechno plánuju. Tedy že to se událo úplně nejdřív.
Asi na to budu muset kouknout znova.
Ale i tak. Mareše moc ráda nemám, nebo jinak. Když neco uvádí, tak je mi to jedno. Není to moderátor, kvůli kterými bych se na něco koukala . Ale teď jsou my sympatie u něho. Dle mě šlo jen o to auto a pak to bylo zabaleny do dobrýho záměru.
Ale tak jestli to donutí zastavit u nehody někoho, kdo by to jinak neudělal, tak je to ok.
A teda jak na konci tam dělá z Mareše dobrýho člověka a že byl jeho vzor atd, tak v tom cítím, že se mu tím spíš vysmívá.