Kazma vs. Mareš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2898
14.9.18 19:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.9.18 19:13

poselství je pěkný.

Ale někdo se tu ptal o co šlo, tak píšu svůj pohled na věc, stejně jako jsi napsala ty svůj. Stačilo, kdyby při rozhovoru s Marešem zaostřila kamera na kládu na to heslo a celou věc by to postavilo do úplně jinýho světla a Kazma by byl borec. Takhle je to jen vypočítavej vyčůránek, kterej chtěl auto, neklaplo mu to, ale byl takopvej machr, že z toho hnoje doázal postavit kampaň 1/10 a ještě do toho ten příběh s nehodou šikovně zakomponoval.
Takže myslím, že jeho úmysly s kampaní 1/10 nebyly tak šlechetný, jak nám předhazuje. Jen zachraňoval sám sebe.

• Citovat
  • Upravit
1155
14.9.18 19:14
@Petra Z píše:
No ale každopádně vznikla pěkná písnička :mrgreen: ta se mi líbí
Žejo písnička je top :D pouštím si ji několikrát denně :lol:
Jinak to nebylo moc hezký, musel to být hroznej šok pro Mareše, ale Kazma měl super nápad a myslím, že tím jak to vysvětlil mu to nemůže mít za zlé :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
14.9.18 19:16

@Svítící žárovka jak šlechetný byly je ale přece úplně jedno. důležitý je jestli to bude mít na nekoho vliv. a myslim ze na decka, ktery ho zerou a sledujou, by to vliv mit mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.18 12:52
@Svítící žárovka píše:
poselství je pěkný.Ale někdo se tu ptal o co šlo, tak píšu svůj pohled na věc, stejně jako jsi napsala ty svůj. Stačilo, kdyby při rozhovoru s Marešem zaostřila kamera na kládu na to heslo a celou věc by to postavilo do úplně jinýho světla a Kazma by byl borec. Takhle je to jen vypočítavej vyčůránek, kterej chtěl auto, neklaplo mu to, ale byl takopvej machr, že z toho hnoje doázal postavit kampaň 1/10 a ještě do toho ten příběh s nehodou šikovně zakomponoval.
Takže myslím, že jeho úmysly s kampaní 1/10 nebyly tak šlechetný, jak nám předhazuje. Jen zachraňoval sám sebe.

Mám z toho stejnej pocit, potom co jsem viděla Marešovo prohlášení na instagramu, někde jsem sem dala odkaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
15.9.18 12:58

mě spíš fascinuje ten mumraj kolem Vondráčkový a Plekance, to je fraška, že by latinská telenovela záviděla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.9.18 17:47

@malá_holka a ja si nevsimla niceho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.9.18 18:32
@malá_holka píše:
mě spíš fascinuje ten mumraj kolem Vondráčkový a Plekance, to je fraška, že by latinská telenovela záviděla :roll:

Že jo. :lol: Už mě štve, jak Vondráčková furt „brečí“ do médií. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20307
20.8.23 14:34

Byl jste někdo na tom filmu co teď běží? Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
21.8.23 16:18

@lucypaja osobně ne, kamarádka byla a říkala blbost.. ale viz diskuze na netu, někdo říká dobrý, někdo ne.. Ale super špičku asi nečekej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
21.8.23 17:21
@lucypaja píše:

Proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
21.8.23 18:31
@lucypaja píše:

Byla jsem a hele kdyby to nechal jen jako díl One man show tak by se za mě vůbec nic nestalo. Navíc byl akorát ten jeho “dojemnej” příběh ztracené lásky.
A taky to teda bylo víc přitažené za vlasy než ty díly. Ale za mě nic světoborného.
No a ta soutěž, která má pravidla, že si to Kazma může klasicky měnit jak se mu zachce bez komentáře.
No ale tak klasika on pobláznit národ umí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20307
21.8.23 19:24

@Pocker-možná asi záleží na věku, pohlaví někoho to asi chytne hodně, někoho méně a někoho vůbec, děkuju za info
@Bubla Bůčková -no byl na tom syn s kamarádem-15 let-teda s rodiči toho kamaráda, kluci byli nadšení, tak sem byla zvědavá, zda to neni jen věkem, samozřejmě by si přáli ty peníze vyhrát :D naivita samozřejmě. děkuju za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20307
21.8.23 19:25

@Karinkas-děkuju za info, no asi jde opravdu jak to každý vidí amožná ti mladší to žerou víc, poněvadž nemají tolik životních zkušeností, těžko říci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2649
21.8.23 19:40
@lucypaja píše: @Karinkas-děkuju za info, no asi jde opravdu jak to každý vidí amožná ti mladší to žerou víc, poněvadž nemají tolik životních zkušeností, těžko říci

Mladší ročníky to budou určitě prožívat víc. Ale věřím, že to osloví i plno dospělých. V tom kině to bylo i vidět. Navíc ta výhra že jo…
Stoprocentně se najde dost těch, kteří půjdou na film třeba desetkrát aby zvedli svou šanci.
Jako by Kazmu neznali, že to vyhraje ten koho si vyberou a ve chvíli, která se jim bude hodit. Případně to cele bude ještě úplně jinak. Hlavně když to nažene do kina rekordní počet návštěvníků.
Ale aby to nevyznělo zle. Určitě nelituji, že jsme na tom byli. Rozhodně jsme se u filmu nenudili. Klasické One man show jsme fandové. Jen to prostě všechno Kazmovi nežerem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová