Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karinkas-no kdo by typeníze nechtěl, že? Leda partner, ten by nezvládl to, že by byli získané ne prací, on je na toto úplně ulítlej, on by na ten film nikdy nešel. Ale jo lidi chodit budou, budou to hltat, něčemu věřit. a my se asi ve čtvrtek pojedem podívat na ten jeho trezor, doufám, že je stále na jednom místě, že s ním necestují různě..syn bude mít radost..
@lucypaja píše: @Karinkas-no kdo by typeníze nechtěl, že? Leda partner, ten by nezvládl to, že by byli získané ne prací, on je na toto úplně ulítlej, on by na ten film nikdy nešel. Ale jo lidi chodit budou, budou to hltat, něčemu věřit. a my se asi ve čtvrtek pojedem podívat na ten jeho trezor, doufám, že je stále na jednom místě, že s ním necestují různě..syn bude mít radost..
Myslím, že na jednom místě stále je. Každopádně pokud půjdete až k trezoru a jestli máte tu kartičku. Tak si vezměte kšiltovky a sluneční brýle. Ať nemáte obličeje v živém přenosu. ![]()
Asi to zní paranoidně, ale když už to ty kamery on-line přenášejí bůhví co s tím mají v plánu.
Však víš Kazma ![]()
@Karinkas-noo tak tam půjde hlavně syn, já s mladším budu někde dál. povím mu to
, aby pak nebyli ty lidi, co tam k tomu půjdou zas v dalším filmu ![]()
@lucypaja píše: @Karinkas-noo tak tam půjde hlavně syn, já s mladším budu někde dál. povím mu to, aby pak nebyli ty lidi, co tam k tomu půjdou zas v dalším filmu
Právě něco ve stylu… ještě pořád nás nezavřeli! Tohle je příběh jak jsem napálil půlku národa… ![]()
Tak jsme byli s dětma u toho trezoru, syn zkusil kartu a samozřejmě…nevyhrál!!! Jak jinak, že?! Stejně si myslím, že už je jasné, kdo vyhraje, jestli vůbec někdo nebo přímo Kazma, no ale chtěl, splnila jsem mu to a hotovo..
@lucypaja píše:
Tak jsme byli s dětma u toho trezoru, syn zkusil kartu a samozřejmě…nevyhrál!!! Jak jinak, že?! Stejně si myslím, že už je jasné, kdo vyhraje, jestli vůbec někdo nebo přímo Kazma, no ale chtěl, splnila jsem mu to a hotovo..
Tak bude nějaké velkolepé finále. A nebo velkolepé “podělaní” národa. Je jasné, že dřív to nikdo nevyhraje. ![]()
Ale u dětí to chápu, to bych tehdy určitě k tomu trezoru jít chtěla. Tak když nic jiného máte aspoň splněno. ![]()
No jsem sama zvědavá co z toho bude. Každopádně účel to splnilo, návštěvnost je rekordní. Tak uvidíme jestli to Kazma myslel vážně. Nebo si národ namaže na chleba za naši naivitu. ![]()
@KarinkaS-…a o tom to je…velká návštěvnost a naivita…jojo splněno máme ![]()