Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
ahoj,
snažím se doplnit pár posledních věcí do výbavičky. používaat budeme papírovky, ale prý je šikovné mít pár plínek látkových na přikrytí, pod hlavičku apod. chtěla bych koupit nějaké lepší, ne hyblera, např. bambino mio nebo imse vimse, ale nevím, kde je kromě internetu sehnat
- nechci platit poštovné kvůli deseti plínám… tak prosím prosím kde je kupujete vy? případně mi poradte i nějakou značku díííííííííííík!!! ![]()
super jsou imse vimse 75g nebo 100g, jsou nádherně měkoučké.
kupuju přes internet, nejčastěji na www.latkovky.cz nebo www.branakdetem.cz
dík…jenže dají se koupit i mimo net? nechci právě plati stovku za postu… ![]()
a to nejdůležitější- bud v centru nebo smíchov anděl, jinam se nedostanu právě… ![]()
Jsem nenapsal to podstatné, u obou obchodů je možné vyzvednout si zboží osobně. Brána je v Praze a Brně, Látkovky v Praze, ještě je vbavlnce.cz, ty mají obchod v Praze a Ostravě.
A vlastně ještě mamaja.cz je v Praze a ještě možná někde, nevím, kde, jsem líná to hledat.
Právě na Andělu v Chiccu mají Kikko pleny, ale nevím, jestli je to pro tebe lepší.
je to ideální místo- chicco- garáž ale imse jsou prý lepší než kikko… ale asi to tak dopadne, snad nemůžou být tak hrozný ne… na přikrytí pod hlavičku… co? ![]()
Pliny od Kikka s vysokou gramazi http://www.kikko.cz/…a/21636.html jsou docela dobre…nebo pak ty bambusove http://www.kikko.cz/…s/21757.html, ty jsou jeste lepsi, ale jsou pomerne drahe a ty barevne se daji prat jen na 40…ale jsou krasne mekke, fakt super
Na to, na co je potřebuješ ty, bych si z toho velkou hlavu nedělala.
Kikko mají už docela slušný výběr. Od nějaký nebarvených přírodních až po ty s obrázkama.
Určitě se tam jdi kouknout.
Bambino Mio mají taky, ale pokud vím, tak ty dělají jen vícevrstvé (tedy k přebalování) nebo se něco změnilo? ![]()
Teď mi došlo, že vlastně i v DM jsem viděla bambusové barevné plínky.
Možná to byly ty od Kikka… ![]()
Já jsem vícevrstvě zezačátku používala hlavně pod hlavičku, nedrchalo se to jako klasické čtverce.
Samozřejmě záleží, kolik chceš investovat, ale musím říct, že klasické plíny běžně prodáváané i v Tescu, to je jak síťka na motýli, kikko trochu lepší, ale pokud nemáš sušičku, tak ti v porovnání s dětskou pokožkou budou zdát strašně hrubé.
docela dobré jsou i plíny od Ikey, cenově vyjde jedna na 30,–, jsou hezky hustě a nehrubnou.Teda vedou to pod názvem osuška, ale jsou to plíny 80×80
Ty kikko bambusové se mají prý dost tendenci srážet, čtvercový tvar pak mají prý jen velmi zřídka.
čičinka píše:
Ty kikko bambusové se mají prý dost tendenci srážet, čtvercový tvar pak mají prý jen velmi zřídka.
To ani ty obyč… ![]()
Jinak mám ty bavlněné od Kikka s obrázkem a na to, že máme tvrdou vodou, jsou docela měkké.