Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30883
17.11.23 15:17
@My Melody píše: :mrgreen: Mas nemozny vkus na hudbu, vubec ti nic nerika moje milovana cerna hudba, draplaky a Richter s Vivaldim. A mas spatnej vkus na jazyky, nelibi se ti krasna nemcina a moje milovana francoustina a libi se ti zasr*ana, konformni, neoriginlni, proflakla anglictina.
Admin, prosim anonym, protoze citlive udaje a chtela jsem si kopnout taky.
Pseudonym: madame Melodicka. :andel:edit: do haje, zapomela jsem zaskrtnout anonym.
:mrgreen: :lol: jsem tu pro vás dámy. Všecky vaše komplexy, problémy, traumata si můžete vyřešit u mě a to za bezkokunrencnich 150 Kč zpráva. Neváhejte a objednávejte.
Mimochodem francouzština se mi líbí :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30883
17.11.23 15:20

Mimochodem anonym už věřím, že je pírko :mrgreen:. To by celkem odpovídalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
17.11.23 15:32
@stodvacetjedna píše:
Co vede někoho zcela anonymního, neznámého někomu zcela anonymnímu, neznámému, který z toho má akorát tak zábavu, promlouvat do duše a s naivní představou, že si z toho něco vezme a změní své chování? Nepřestává mě udivovat, kolik lidí to tu bere tak vážně :mrgreen:

Taky nechápu. Já už to tu nečtu, od té doby, co to tu Lorre a Sonarka s Madonou zaspamovali soukromými dialogy, ale koukám, že se tu furt něco děje.
A to, že nějaký anonym má potřebu se přihlásit, aby dala za uši někomu, kdo to má úplně na háku, mě teda taky pobavilo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
@Mango_Lassi píše:
Nikdo nikoho. Kutil Tom alias Hroznej Puberťák se odprásknul, řešíme kdo je tu incel :mrgreen:

Co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20849

Dobrý den @Lorre,

děkujeme za nahlášení, dle dostupných informací jsme nezjistili, že by uživatel jakkoliv porušoval pravidla ohledně správy účtu. Diskuzi však nadále sledujeme. Doporučuji tedy všem diskutujícím přestat s jakoukoliv formou osobních útoků.

Mějte se,
Matěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
17.11.23 15:33
@Anonymní píše:
Detso, pamatuju si tě z doby před několika lety zpět. Tvrdil jsi, že máš deprese a chodíš se léčit, ale neznáš názvy antidepresiv? Člověk, který má nejspíš invalidní důchod, jak tu někdo psal, musí znát názvy léků. A jsi tu tak často, že musíš mít invalidní důchod, prosím anonymně, bojím se o svou rodinu, je to blázen

Koukám, že těch bláznů je tady víc. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.11.23 15:41
@bigl píše:
Co? :lol:

Kauza jak blázen. Kutil Tom se nechal smazat.

• Citovat
  • Upravit
18017
17.11.23 15:43
@Lorre píše: :mrgreen: :lol: jsem tu pro vás dámy. Všecky vaše komplexy, problémy, traumata si můžete vyřešit u mě a to za bezkokunrencnich 150 Kč zpráva. Neváhejte a objednávejte.
Mimochodem francouzština se mi líbí :jazyk:

Neblbni, dej si taxu 150 kc za jeden kopanec, zarucene zbohatnes, proto jsem ti napsala SZ, mas v ni okolkovanou zadost o ruku, neopovaz se me odmitnout. :srdce: :cert: :srdce:

Příspěvek upraven 17.11.23 v 15:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16128
17.11.23 15:45
@Sonarka píše:
Pak tě nemám podezírat, že jsi Lorre :P 8)
Co to „Este“? :* :think:
:mrgreen:
To bylo schválně. Aby bylo vidět, jak moc jsem na něj emočně napojená. :andel: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
17.11.23 15:46
@Černá Madonna píše: :mrgreen:
To bylo schválně. Aby bylo vidět, jak moc jsem na něj emočně napojená. :andel: :lol:

Tak se podívej co píše Melody :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
18017
17.11.23 15:47
@zmrzlik píše:
Tak se podívej co píše Melody :mrgreen:.

No co pisu, zadam Lorreho o ruku, to snad muze, nebo ne? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116210
17.11.23 15:48
@My Melody píše:
Neblbni, dej si taxu 150 kc za jeden kopanec, zarucene zbohatnes, proto jsem ti napsala SZ, mas v ni okolkovanou zadost o ruku, neopovaz se me odmitnout. :srdce: :cert: :srdce:Příspěvek upraven 17.11.23 v 15:46

Musíš do fronty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
17.11.23 15:48
@Mango_Lassi píše:
Kauza jak blázen. Kutil Tom se nechal smazat.

Co? 8o A proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
17.11.23 15:49
@My Melody píše:
No co pisu, zadam Lorreho o ruku, to snad muze, nebo ne? :andel:

No můžeš :mrgreen: Doufám, že mě a Madonu pozveme na svatbu. Miluju svatební koláčky.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
17.11.23 15:50
@bigl píše:
Co? 8o A proč?

Kvůli té fotce na skále. :) :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie