Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@My Melody píše:Mas nemozny vkus na hudbu, vubec ti nic nerika moje milovana cerna hudba, draplaky a Richter s Vivaldim. A mas spatnej vkus na jazyky, nelibi se ti krasna nemcina a moje milovana francoustina a libi se ti zasr*ana, konformni, neoriginlni, proflakla anglictina.
Admin, prosim anonym, protoze citlive udaje a chtela jsem si kopnout taky.
Pseudonym: madame Melodicka.edit: do haje, zapomela jsem zaskrtnout anonym.
Mimochodem anonym už věřím, že je pírko
. To by celkem odpovídalo.
@stodvacetjedna píše:
Co vede někoho zcela anonymního, neznámého někomu zcela anonymnímu, neznámému, který z toho má akorát tak zábavu, promlouvat do duše a s naivní představou, že si z toho něco vezme a změní své chování? Nepřestává mě udivovat, kolik lidí to tu bere tak vážně
Taky nechápu. Já už to tu nečtu, od té doby, co to tu Lorre a Sonarka s Madonou zaspamovali soukromými dialogy, ale koukám, že se tu furt něco děje.
A to, že nějaký anonym má potřebu se přihlásit, aby dala za uši někomu, kdo to má úplně na háku, mě teda taky pobavilo. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Nikdo nikoho. Kutil Tom alias Hroznej Puberťák se odprásknul, řešíme kdo je tu incel
Co? ![]()
Dobrý den @Lorre,
děkujeme za nahlášení, dle dostupných informací jsme nezjistili, že by uživatel jakkoliv porušoval pravidla ohledně správy účtu. Diskuzi však nadále sledujeme. Doporučuji tedy všem diskutujícím přestat s jakoukoliv formou osobních útoků.
Mějte se,
Matěj
@Anonymní píše:
Detso, pamatuju si tě z doby před několika lety zpět. Tvrdil jsi, že máš deprese a chodíš se léčit, ale neznáš názvy antidepresiv? Člověk, který má nejspíš invalidní důchod, jak tu někdo psal, musí znát názvy léků. A jsi tu tak často, že musíš mít invalidní důchod, prosím anonymně, bojím se o svou rodinu, je to blázen
Koukám, že těch bláznů je tady víc.
![]()
@Lorre píše:![]()
jsem tu pro vás dámy. Všecky vaše komplexy, problémy, traumata si můžete vyřešit u mě a to za bezkokunrencnich 150 Kč zpráva. Neváhejte a objednávejte.
Mimochodem francouzština se mi líbí
Neblbni, dej si taxu 150 kc za jeden kopanec, zarucene zbohatnes, proto jsem ti napsala SZ, mas v ni okolkovanou zadost o ruku, neopovaz se me odmitnout.
![]()
Příspěvek upraven 17.11.23 v 15:46
@Sonarka píše:
Pak tě nemám podezírat, že jsi Lorre![]()
Co to „Este“?![]()
@Černá Madonna píše:
To bylo schválně. Aby bylo vidět, jak moc jsem na něj emočně napojená.![]()
Tak se podívej co píše Melody
.
@zmrzlik píše:
Tak se podívej co píše Melody.
No co pisu, zadam Lorreho o ruku, to snad muze, nebo ne? ![]()
@My Melody píše:
Neblbni, dej si taxu 150 kc za jeden kopanec, zarucene zbohatnes, proto jsem ti napsala SZ, mas v ni okolkovanou zadost o ruku, neopovaz se me odmitnout.![]()
![]()
Příspěvek upraven 17.11.23 v 15:46
Musíš do fronty. ![]()
@Mango_Lassi píše:
Kauza jak blázen. Kutil Tom se nechal smazat.
Co?
A proč?
@My Melody píše:
No co pisu, zadam Lorreho o ruku, to snad muze, nebo ne?
No můžeš
Doufám, že mě a Madonu pozveme na svatbu. Miluju svatební koláčky.