Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18013
17.11.23 13:41
@Lorre píše:
Pírko ne, ten by todle nedokázal napsat :D. Na něj je tam moc málo urážek. A ty co mě jdou a neodpustí si nikdy šanci k útoku jsou klopotka, kočka, sirikit a Venetia… A na ně tedle styl psaní nesedí. Tak sem sám zvědavý :P

Asi mas pravdu, Pirko by nejspis neumel takhle imitovat zensky styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29654
17.11.23 13:44
@Černá Madonna píše:
Já bych neřekla, že tohle by teď byl zase zrovna Pírko. :think:
Spíš nějaká kdysi zhrzená ctitelka. :nevim:

Kdepak pírko. :lol: to není jeho styl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
17.11.23 13:45
@Veronika482 píše:
@Lorre: PS víš, já bych ti odpustila i ten tvůj slovní průjem v diskuzích a tu potřebu tady vykládat o tom, jak jsi žádaný, jen bohužel všechny tvé nápadnice jsou pod tvoji úroveň..i to, jak už nejmíň po desáté tady nějake zpíváš „you Shine jak September“( opravdu vtipné😎)…brala bych to jako že se vyrovnávás tímhle způsobem se svým reálným životem. I to, že jsi tu chtěl přijít jako někdo nový, sebevědomý, ne s nálepkou Detsy. Všechno bych pochopila. Ale to, proč tě považuji za nejvíc odpudivého muže tu na emiminu je ten tvůj styl psaní, kdy předstíráš empatii a následně, když se na to některé uživatelky chytnou( konkrétně Son, ale i jiné), tak se jim vysměješ a ponížíš je, třeba že nemá na víc než na Helmuta z Německa. Myslím Detso, že má pořád na víc než ty a hlavně, nemá v sobě to pohrdání, jako máš ty. Nazdar a prosím tě, zkus to trochu jinak.

Je to fráze ‚your eyes september‘ a tu už sem sakra dlouho nepoužil pokud vim :think:. A myslím, že bys to neměla tak prožívat… :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.11.23 13:46
@Veronika482 píše:
@Lorre: PS víš, já bych ti odpustila i ten tvůj slovní průjem v diskuzích a tu potřebu tady vykládat o tom, jak jsi žádaný, jen bohužel všechny tvé nápadnice jsou pod tvoji úroveň..i to, jak už nejmíň po desáté tady nějake zpíváš „you Shine jak September“( opravdu vtipné😎)…brala bych to jako že se vyrovnávás tímhle způsobem se svým reálným životem. I to, že jsi tu chtěl přijít jako někdo nový, sebevědomý, ne s nálepkou Detsy. Všechno bych pochopila. Ale to, proč tě považuji za nejvíc odpudivého muže tu na emiminu je ten tvůj styl psaní, kdy předstíráš empatii a následně, když se na to některé uživatelky chytnou( konkrétně Son, ale i jiné), tak se jim vysměješ a ponížíš je, třeba že nemá na víc než na Helmuta z Německa. Myslím Detso, že má pořád na víc než ty a hlavně, nemá v sobě to pohrdání, jako máš ty. Nazdar a prosím tě, zkus to trochu jinak.

Můžeš nám vysvětlit, co tě strašně nutí založit si nick a přijít s těmi moudry. Proč má Detsa zkoušet cokoli jinak? On to chce mít podle sebe.
Mně je Detsa obecně dost ukradený, jediné, co nechápu, jsou tyhle lektorky života, co sem chodí dávat nevyžádané rady.

• Citovat
  • Upravit
116209
17.11.23 13:47
@My Melody píše:
To neni dalsi fanynka, to je jedna z tech, ktere te tady uz par dni lyncuji. Eventuelne je to Pirko, pokud ma talent imitovat nekoho jineho.

Určité podezření mám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106439
17.11.23 13:48
@Cheetaah píše:
Neboj Vendy, já tam taky nebyla, ale jsme v menšině :mrgreen:

se pozna rozdíl sociálních trid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
@Černá Madonna píše:
Já bych neřekla, že tohle by teď byl zase zrovna Pírko. :think:
Spíš nějaká kdysi zhrzená ctitelka. :nevim:

Jo tak chtěla mi říct co si myslí, ted je tu pro to vhodny prostor když se tak řeším… Takže si dej bacha, nebo si na tobě smlsnu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
@aiwwa píše:

Povídej :mrgreen:… Mě nikdo nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@aiwwa píše:

Napiš kdo. Admini nebudou projíždět všechny nicky proti Veronice. Oni potřebují vědět, koho přesně si mají ověřit.

• Citovat
  • Upravit
116209
17.11.23 13:50
@Mango_Lassi píše:
Napiš kdo. Admini nebudou projíždět všechny nicky proti Veronice. Oni potřebují vědět, koho přesně si mají ověřit.

Kočkazvysočan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
17.11.23 13:50
@Mango_Lassi píše:

Musí vidět IPcka přece, to není zas tak těžké :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30873
17.11.23 13:51
@aiwwa píše:
Kočkazvysočan

Zase? :mrgreen: Nee, že by se snížila až k tomu? Ta píše úplně jinak. Nerekl bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
@Lorre píše:
Musí vidět IPcka přece, to není zas tak těžké :D

Oni nejspíš musí porovnat dvě adresy. Nebudou projíždět celé emimino.

• Citovat
  • Upravit
29654
@Lorre píše:
Povídej :mrgreen:… Mě nikdo nenapadá.

To bude nějaká tvoje bývalá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116209
@Lorre píše:
Zase? :mrgreen: Nee, že by se snížila až k tomu? Ta píše úplně jinak. Nerekl bych

No právě, snaha o úplně jiný styl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová