Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
To není moc sexy.
Přijdu ti jako někdo, kdo bude řešit zda je sexy? ![]()
@Veronika482 píše:
@Lorre: od tebe to obzvlášť sedí, posmívat se někomu, že se smazal a přihlásil pod jinou přezdívkou. Klopotkova tě ještě dost šetří. Ty jo, měsíce a měsíce tady v každé diskuzi píšeš svoje otřepané fráze o zmrzlině, zpíváš anglické písně a vykládáš stále dokola historky o ženách, které jsi ze sebe nemohl setřást…a považuješ tyhle trapnosti dokonce za vtipné, i když tě tu x uživatelek žádalo, jestli bys s tím mohl už přestat. A pak se dozvím, že tohle všechno, tahle směs ironie, střídavé pohrdání ženami a lezení jim do zadku, pochází od starého Detsy. To mě podrž teda.
A kvůli tomu ses zaregistrovala? ![]()
@Lorre píše:
Přijdu ti jako někdo, kdo bude řešit zda je sexy?
Jo. ![]()
@Lorre píše:
Ehm![]()
Já tam taky nebyla a nijak mě to netrápí.
Mně stačí na relax Morava. ![]()
@Veronika482 píše:
@Lorre: od tebe to obzvlášť sedí, posmívat se někomu, že se smazal a přihlásil pod jinou přezdívkou. Klopotkova tě ještě dost šetří. Ty jo, měsíce a měsíce tady v každé diskuzi píšeš svoje otřepané fráze o zmrzlině, zpíváš anglické písně a vykládáš stále dokola historky o ženách, které jsi ze sebe nemohl setřást…a považuješ tyhle trapnosti dokonce za vtipné, i když tě tu x uživatelek žádalo, jestli bys s tím mohl už přestat. A pak se dozvím, že tohle všechno, tahle směs ironie, střídavé pohrdání ženami a lezení jim do zadku, pochází od starého Detsy. To mě podrž teda.
A tvé ctené jméno je? ![]()
@Sonarka píše:
Ten bude brzy zpětJako už mnohokrát
Ale nečekala jsem, že je takto emočně labilní. Vždy tu házel ramena, jak to má na háku ![]()
@Mango_Lassi píše:ja si pamatuji akorát odkaz na jistou diskuzi ..kdy shanel někoho na dovolenou , aby mu vařila pro děti …to bylo pod nickem Lump
A paní Lumpová se s ním rozvedla, jelikož chodil sem? (ani bych se nedivila)
@Mango_Lassi píše:
A paní Lumpová se s ním rozvedla, jelikož chodil sem? (ani bych se nedivila)
to určitě ne
@Černá Madonna píše:
Mně stačí na relax Morava.
To je zas co, nějaká vesnice? ![]()
@Mango_Lassi píše:
Taky jsem byla na Zakyntosu
ja ne, ale chtěla bych
@Klopotkova píše:
Jo, to byl pořád on, ten, jak pěstoval rajčata a měl úžasně vysportovanou a dokonalou ženu, potom ji už možná neměl, to nevím, protože dost o vztazích mlžil. Já jsem ho měla ráda, jeden z mých oblíbených uživatelů, doufám, že se vrátí v jiném kabátě.
A to on si takhle vymýšlel?
Nebo to byla pravda? ![]()
@Sonarka píše:
Ja se stejne nikdy do zadneho krasavce nezamilovala![]()
Vzdy casem do toho, co me az tolik neoslnil…ona ta laska moc logiku nema
No Sonarka, podle toho, do jakych typu se zamilovavas, u tebe je to tezce alogicke. Clovek mel chut tebou tolik krat zatrast, at se z toho proberes, protoze jses symposka a hlava to nebere, jak se muze holka jak ty spokojit s necim takovym. Ty si z nejakeho duvodu, ( nejaky duvod tam proste musi byt), vybiras tu nejhorsi sortu chlapu. Podle toho jak si popsala milence, ver tomu, ze takovou jinou nenajde, nebo najde tezko, ktera by se spokojila s nim, proto se te bude drzet jak klist, bude ti psat, protoze vi, ze ti to staci k tomu, aby mel v dalce nenarocnou, skromnou, pokornou, milujici, vernou milenku vzdy k dispozici.
Příspěvek upraven 17.11.23 v 13:02
@Černá Madonna píše:
Mně stačí na relax Morava.
Právě tam na jih míříme. ![]()