Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116151
17.11.23 11:59
@Mango_Lassi píše:
No a co jako? Dluží ti prachy? Sebrala ti dítě? Tvl, lidi, to by chtělo trochu nadhledu.
BTW víte, že Kutil Tom se skutečně nechal smazat? Taky neunesl následky vlastní slávy :D

Kutil alias puberťák alias lump?
Ten se jistě vrátí. :mrgreen:
Jo, někteří to berou moc vážně. Kdyby to bylo aspoň vtipný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30831
17.11.23 12:00
@Mango_Lassi píše:
No a co jako? Dluží ti prachy? Sebrala ti dítě? Tvl, lidi, to by chtělo trochu nadhledu.
BTW víte, že Kutil Tom se skutečně nechal smazat? Taky neunesl následky vlastní slávy :D

Zajímalo by mě, za jak dlouho se ukáže pod novým :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16071
17.11.23 12:01
@Lorre píše:
Víš, ono když tě tady pronásleduje Klopotkova snad půl roku s 3 stejnými větami co si vytvořila, furt dokola jak zasekla deska a všude je pise, tak sem se rozhodl, že ji trochu ukážu jaké to je :). A sama vidíš, že není moc schopna přijmout vlastní medicínu - hned začne útočit a vztekat se :D

Ale, tak zkus brát trochu ohled na její aktuální stav. Čeká brzy mimčo, tak jí projev trochu empatie a ukaž, že umíš být i
gentleman. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.11.23 12:01
@aiwwa píše:

Ta poslední přezdívka mi už taky vypadla z hlavy, sakra. Už paměť neslouží. Ale rajčata by se hodila, to je fakt :lol:
Jo, přijde. Ten je závislý na ženských hormonech emimina :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30831
17.11.23 12:02
@Klopotkova píše:
Detsouši, kdo se vzteká? Zamysli se nad sebou, chováš se jak bábovka. Vztekat se u tebe znamená diskutovat, argumentovat, žádat o smazání diskuse něco si vybrečet, vydupat.
Opravdu si myslíš, že psychiatr, kterého jsi tady v době volby prezidenta uživatelům jiného politického názorunež je ten tvůj doporučoval jako výborného, je opravdu tak výborný? Zdá se, že tobě moc nepomohl. Před pár dny ses tady choval tak, jak kdybys měl za chvíli opět psát ty zmatené voloviny o vyhlazení lidstva.

Neotravuj už :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.11.23 12:02
@aiwwa píše:

Jo, to byl pořád on, ten, jak pěstoval rajčata a měl úžasně vysportovanou a dokonalou ženu, potom ji už možná neměl, to nevím, protože dost o vztazích mlžil. Já jsem ho měla ráda, jeden z mých oblíbených uživatelů, doufám, že se vrátí v jiném kabátě.

• Citovat
  • Upravit
116151
17.11.23 12:03
@Mango_Lassi píše:
Ta poslední přezdívka mi už taky vypadla z hlavy, sakra. Už paměť neslouží. Ale rajčata by se hodila, to je fakt :lol:
Jo, přijde. Ten je závislý na ženských hormonech emimina :mrgreen:

Jojo, jestli by neměl lepší si koupit nějaký krém s estrogenem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116151
17.11.23 12:05
@Klopotkova píše:
Jo, to byl pořád on, ten, jak pěstoval rajčata a měl úžasně vysportovanou a dokonalou ženu, potom ji už možná neměl, to nevím, protože dost o vztazích mlžil. Já jsem ho měla ráda, jeden z mých oblíbených uživatelů, doufám, že se vrátí v jiném kabátě.

Když byl ještě lump, tak s ním byla sranda. Pak mu na to, že sem chodí asi přišla paní lumpová. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30831
17.11.23 12:05
@aiwwa píše:
Jojo, jestli by neměl lepší si koupit nějaký krém s estrogenem. :lol:

A já si říkal, ze mi je povědomý styl jeho argumentace. Hroznej Puberťák byl tedy on, že? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16071
17.11.23 12:07
@Mango_Lassi píše:

No, píšu jim to pořád.
Tak vidíš, to nevím.
Ale něco jsem tu četla, že to má v plánu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.11.23 12:07
@Lorre píše:
A já si říkal, ze mi je povědomý styl jeho argumentace. Hroznej Puberťák byl tedy on, že? :D

Prosím tebe. „Chlapi nejsou“ v takovém množství, tu nikdo jiný nikdy nepoužíval.

• Citovat
  • Upravit
30831
17.11.23 12:08
@Černá Madonna píše:
Ale, tak zkus brát trochu ohled na její aktuální stav. Čeká brzy mimčo, tak jí projev trochu empatie a ukaž, že umíš být i
gentleman. ;)

Tse, to urcite. Baba jedovatá :jazyk:. Myslím teď ji, ne tebe, aby sis to blbe nevylozila
Ty bys byla furt hodná :P. Musím tě naučit trochu zlosti a krutosti :cert:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
17.11.23 12:09
@aiwwa píše:
Když byl ještě lump, tak s ním byla sranda. Pak mu na to, že sem chodí asi přišla paní lumpová. :lol:

Hustá story. Ale to bylo lump a nějaké číslo, že

• Citovat
  • Upravit
116151
17.11.23 12:10
@Mango_Lassi píše:
Hustá story. Ale to bylo lump a nějaké číslo, že

Já si vybavuju LLUMP ale už je to fakt dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30831
17.11.23 12:12

A kde je vůbec uklízeč zachodu Pírko? :mrgreen: Sem ho dlouho nepostrehl, ne že bych ho chtěl vyvolávat, ale takhle dlouho mu to obvykle netrvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová