Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
16.11.23 20:16
@Sonarka píše: :mrgreen: To kazdej chlap…respektive si to o sobe myslej :lol: :P

Asi tak. :lol:
A je úplně jedno jestli mladý nebo starý a hezký nebo ošklivý.
Zkrátka mužské sebevědomí je někdy opravdu vysoké. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
16.11.23 20:19
@Černá Madonna píše:
Dělám si z toho už tak trochu srandu. :lol:
Ale, dnešek byl celkem nabitý, tak nebyl pořádně čas, kdy odepsat.
A to byla reakce na mě zrovna někdy ráno. :D
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
Dneska se tu objevil Sinecod s Teorií pivního pupku, ale už je zase uspán. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30863
16.11.23 20:19
@Černá Madonna píše:
Zkrátka mužské sebevědomí je někdy opravdu vysoké. :mrgreen:

Nono moc se nenatrasejte. Kdybys viděla co umí ublizena ženská, tak na to neumí ani 5 chlapů najednou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
16.11.23 20:22
@marin píše: :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Dneska se tu objevil Sinecod s Teorií pivního pupku, ale už je zase uspán. :lol:
:lol:
Já vím.
A že on si vybírá zrovínka názvy léků. :think: Že by podle jeho aktuálního zdravotního stavu? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
16.11.23 20:24
@Černá Madonna píše: :lol:
Já vím.
A že on si vybírá zrovínka názvy léků. :think: Že by podle jeho aktuálního zdravotního stavu? :nevim:

Já měla dneska dovolenou. Jen tak, tak jsem měla více času být v obraze. Teď už se lehce připravujeme na zítřejší cestu. A podle aktuálního zdravotního stavu by to musely být léky asi jiné? :mrgreen: I když kašel mít taky může. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
16.11.23 20:25
@Lorre píše:
Nono moc se nenatrasejte. Kdybys viděla co umí ublizena ženská, tak na to neumí ani 5 chlapů najednou :mrgreen:

Jooo, tak to ti náhodou věřím. :lol:
Měla jsem takovou jednu v okolí a nechápala jsem, jaké je schopna spřádat intriky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.11.23 20:26
@Černá Madonna píše:
Zkrátka mužské sebevědomí je někdy opravdu vysoké. :mrgreen:

A mam vypozorovane, ze nejvic se precenuji ti „nic moc“ :mrgreen: A pak se kolikrat divim, ze je peknej sikovnej chlap a je takovej plachej :think: Ale ty mam nejradej :jazyk: :P

• Citovat
  • Upravit
16077
16.11.23 20:30
@marin píše:
Já měla dneska dovolenou. Jen tak, tak jsem měla více času být v obraze. Teď už se lehce připravujeme na zítřejší cestu. A podle aktuálního zdravotního stavu by to musely být léky asi jiné? :mrgreen: I když kašel mít taky může. :lol:

Nj, že ho to pořád baví. :lol:
Tak si to zítra užijte. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
16.11.23 20:34
@marin píše:
Já měla dneska dovolenou. Jen tak, tak jsem měla více času být v obraze. Teď už se lehce připravujeme na zítřejší cestu. A podle aktuálního zdravotního stavu by to musely být léky asi jiné? :mrgreen: I když kašel mít taky může. :lol:
Tak si to zítra užijte. :kytka:
@Sonarka píše:
A mam vypozorovane, ze nejvic se precenuji ti „nic moc“ :mrgreen: A pak se kolikrat divim, ze je peknej sikovnej chlap a je takovej plachej :think: Ale ty mam nejradej :jazyk: :P

Taky mám většinou takovou zkušenost.
Jen teda ti pěkní a přitažliví bývají spíše tak trochu proutníci.
Ale, samozřejmě jsou i výjimky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
16.11.23 20:54
@Černá Madonna píše:
Tak si to zítra užijte. :kytka:

Asi se potřebuje vypovídat a pochválit. :lol:
Děkuji. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.11.23 21:34
@Černá Madonna píše:
Taky mám většinou takovou zkušenost.
Jen teda ti pěkní a přitažliví bývají spíše tak trochu proutníci.
Ale, samozřejmě jsou i výjimky. :lol:

Proutnici mohou byt i ti osklivi :P Jen teda u nich je mensi pravdepodobnost, ze budou neverni, pac jim to da vic prace, nekoho ukecat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16077
16.11.23 21:51
@Sonarka píše:
Proutnici mohou byt i ti osklivi :P Jen teda u nich je mensi pravdepodobnost, ze budou neverni, pac jim to da vic prace, nekoho ukecat :mrgreen:

No, je fakt, že v tomto ohledu, to mají tak trochu složitější. :nevim:
Ale, zase možná ten, co neoslňuje krásou na první pohled, bude mít o to více obdivuhodnější kvality uvnitř, co se týká charakteru a určitým osobním vyzařováním ze svého nitra. :think:
I když je pravda, že prvotně zpravidla oslní nejdříve ten první pohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
16.11.23 22:04
@Černá Madonna píše:
Ale, zase možná ten, co neoslňuje krásou na první pohled, bude mít o to více obdivuhodnější kvality uvnitř, co se týká charakteru a určitým osobním vyzařováním ze svého nitra. :think:

Tomu vnitřnímu oslňování už tak nějak moc nevěřím. :mrgreen: Ono je to nakonec všude stejné. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.11.23 22:24
@Černá Madonna píše:

Ja se stejne nikdy do zadneho krasavce nezamilovala :D :think: Vzdy casem do toho, co me az tolik neoslnil…ona ta laska moc logiku nema :lol:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
16.11.23 22:28
@Lorre píše:
To normálnímu člověku dojde a přestane s tím otravovat. Zmiňují normálnímu, neboť Klopotkova a Kočka nejsou zdaleka normální ani jedna, čemuž nasvědčuje všecko to chování okolo a díky nimž celá tadle situace nastala. Kočka sama změnila nick kvůli údajnému stalkingu, ale že by se to mohlo stát třeba i někomu jinému, to už neprojde přes její dramatický nízké EQ.

Jen kopeš, převracíš a lžeš. Už jen ty tvoje výrazy - když jsem já pořádala adminy o smazání diskuse, tak jsi psal, že jsem si to vybrečela a vydupala. Psaní s konkrétní žádostí není vydupání, ani vybrečení. To je opravdu vybraný slovník chlapa s velkým CH. Jsi ukňouraná bačkora a stydím se za to, že v době, kdy jsi byl Detsa, jsem se do Tebe zamilovala.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová