Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:To kazdej chlap…respektive si to o sobe myslej
![]()
Asi tak. ![]()
A je úplně jedno jestli mladý nebo starý a hezký nebo ošklivý.
Zkrátka mužské sebevědomí je někdy opravdu vysoké. ![]()
@Černá Madonna píše:
Dělám si z toho už tak trochu srandu.
Ale, dnešek byl celkem nabitý, tak nebyl pořádně čas, kdy odepsat.
A to byla reakce na mě zrovna někdy ráno.
@Černá Madonna píše:
Asi tak.
Zkrátka mužské sebevědomí je někdy opravdu vysoké.
Nono moc se nenatrasejte. Kdybys viděla co umí ublizena ženská, tak na to neumí ani 5 chlapů najednou ![]()
@marin píše:![]()
![]()
Dneska se tu objevil Sinecod s Teorií pivního pupku, ale už je zase uspán.
@Černá Madonna píše:
Já vím.
A že on si vybírá zrovínka názvy léků.Že by podle jeho aktuálního zdravotního stavu?
Já měla dneska dovolenou. Jen tak, tak jsem měla více času být v obraze. Teď už se lehce připravujeme na zítřejší cestu. A podle aktuálního zdravotního stavu by to musely být léky asi jiné?
I když kašel mít taky může. ![]()
@Lorre píše:
Nono moc se nenatrasejte. Kdybys viděla co umí ublizena ženská, tak na to neumí ani 5 chlapů najednou
Jooo, tak to ti náhodou věřím. ![]()
Měla jsem takovou jednu v okolí a nechápala jsem, jaké je schopna spřádat intriky. ![]()
@Černá Madonna píše:
Asi tak.
Zkrátka mužské sebevědomí je někdy opravdu vysoké.
A mam vypozorovane, ze nejvic se precenuji ti „nic moc“
A pak se kolikrat divim, ze je peknej sikovnej chlap a je takovej plachej
Ale ty mam nejradej
![]()
@marin píše:
Já měla dneska dovolenou. Jen tak, tak jsem měla více času být v obraze. Teď už se lehce připravujeme na zítřejší cestu. A podle aktuálního zdravotního stavu by to musely být léky asi jiné?I když kašel mít taky může.
Nj, že ho to pořád baví. ![]()
Tak si to zítra užijte. ![]()
@marin píše:Nj, že ho to pořád baví.
Já měla dneska dovolenou. Jen tak, tak jsem měla více času být v obraze. Teď už se lehce připravujeme na zítřejší cestu. A podle aktuálního zdravotního stavu by to musely být léky asi jiné?I když kašel mít taky může.
@Sonarka píše:
A mam vypozorovane, ze nejvic se precenuji ti „nic moc“A pak se kolikrat divim, ze je peknej sikovnej chlap a je takovej plachej
Ale ty mam nejradej
![]()
Taky mám většinou takovou zkušenost.
Jen teda ti pěkní a přitažliví bývají spíše tak trochu proutníci.
Ale, samozřejmě jsou i výjimky. ![]()
@Černá Madonna píše:
Nj, že ho to pořád baví.
Tak si to zítra užijte.
Asi se potřebuje vypovídat a pochválit. ![]()
Děkuji. ![]()
@Černá Madonna píše:
Taky mám většinou takovou zkušenost.
Jen teda ti pěkní a přitažliví bývají spíše tak trochu proutníci.
Ale, samozřejmě jsou i výjimky.
Proutnici mohou byt i ti osklivi
Jen teda u nich je mensi pravdepodobnost, ze budou neverni, pac jim to da vic prace, nekoho ukecat ![]()
@Sonarka píše:
Proutnici mohou byt i ti oskliviJen teda u nich je mensi pravdepodobnost, ze budou neverni, pac jim to da vic prace, nekoho ukecat
No, je fakt, že v tomto ohledu, to mají tak trochu složitější. ![]()
Ale, zase možná ten, co neoslňuje krásou na první pohled, bude mít o to více obdivuhodnější kvality uvnitř, co se týká charakteru a určitým osobním vyzařováním ze svého nitra. ![]()
I když je pravda, že prvotně zpravidla oslní nejdříve ten první pohled.
@Černá Madonna píše:
No, je fakt, že v tomto ohledu, to mají tak trochu složitější.
Ale, zase možná ten, co neoslňuje krásou na první pohled, bude mít o to více obdivuhodnější kvality uvnitř, co se týká charakteru a určitým osobním vyzařováním ze svého nitra.
Tomu vnitřnímu oslňování už tak nějak moc nevěřím.
Ono je to nakonec všude stejné. ![]()
@Černá Madonna píše:
No, je fakt, že v tomto ohledu, to mají tak trochu složitější.
Ale, zase možná ten, co neoslňuje krásou na první pohled, bude mít o to více obdivuhodnější kvality uvnitř, co se týká charakteru a určitým osobním vyzařováním ze svého nitra.
Ja se stejne nikdy do zadneho krasavce nezamilovala
Vzdy casem do toho, co me az tolik neoslnil…ona ta laska moc logiku nema ![]()
@Lorre píše:
To normálnímu člověku dojde a přestane s tím otravovat. Zmiňují normálnímu, neboť Klopotkova a Kočka nejsou zdaleka normální ani jedna, čemuž nasvědčuje všecko to chování okolo a díky nimž celá tadle situace nastala. Kočka sama změnila nick kvůli údajnému stalkingu, ale že by se to mohlo stát třeba i někomu jinému, to už neprojde přes její dramatický nízké EQ.
Jen kopeš, převracíš a lžeš. Už jen ty tvoje výrazy - když jsem já pořádala adminy o smazání diskuse, tak jsi psal, že jsem si to vybrečela a vydupala. Psaní s konkrétní žádostí není vydupání, ani vybrečení. To je opravdu vybraný slovník chlapa s velkým CH. Jsi ukňouraná bačkora a stydím se za to, že v době, kdy jsi byl Detsa, jsem se do Tebe zamilovala.