Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Klopotkova
16.11.23 09:15
@Černá Madonna píše:
No a když to takhle přesně víš, tak z jakého důvodu jsi se tedy do něj zamilovala? :think:
Jak jsi se sama zmínila.

Jak už jsem psala, do Detsu jsem se zamilovala po písmenkách a nevěděla jsem, že ho má malého a že má deprese. Potom jsem ho chtěla zaučit, ale nešlo prvoplánově jen o sex, byly v tom i ty city. Uživatel Cosmopol tady tenkrát napsal:Toho kluka se ještě nikdo neujal? To mě tak nějak víc navnadilo. Nebyla jsem nikdy a nejsem na zajochy, ale jeho jsem chtěla zasvětit do análního sexu.
Bylo to v roce 2017-18, on v té době psal, že je mu 19, mně bylo 34.

• Citovat
  • Upravit
116152
16.11.23 09:18
@Klopotkova píše:
Jak už jsem psala, do Detsu jsem se zamilovala po písmenkách a nevěděla jsem, že ho má malého a že má deprese. Potom jsem ho chtěla zaučit, ale nešlo prvoplánově jen o sex, byly v tom i ty city. Uživatel Cosmopol tady tenkrát napsal:Toho kluka se ještě nikdo neujal? To mě tak nějak víc navnadilo. Nebyla jsem nikdy a nejsem na zajochy, ale jeho jsem chtěla zasvětit do análního sexu.
Bylo to v roce 2017-18, on v té době psal, že je mu 19, mně bylo 34.

No vidíš, teď je mu pořád ještě 19. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
16.11.23 09:21
@aiwwa píše:
:lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
16.11.23 09:23
@marin píše:
A je tu ještě ta diskuse nebo už je smazaná?

Nevyzvidej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
16.11.23 09:24
@aiwwa píše:

Stále mlád. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
16.11.23 09:25
@Klopotkova píše:
Bylo to v roce 2017-18, on v té době psal, že je mu 19, mně bylo 34.

A co období když si tu byla nervní, všecky si nahlasovala, fnukala tu a pak si vyhrožovala že to tu smažes? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
16.11.23 09:28
@Lorre píše:
Nevyzvidej :P

Ještě jsem to stihla než byla diskuse smazaná. :mrgreen: Ta zmrzlina mně přišla draho. :jazyk: :dance: Dostala jsem se tu do povědomí více než je zdrávo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
16.11.23 09:29
@marin píše:
Ještě jsem to stihla než byla diskuse smazaná. :mrgreen: Ta zmrzlina mně přišla draho. :jazyk: :dance: Dostala jsem se tu do povědomí více než je zdrávo. ;)

To máš za to, žes to nechtěla zrušit :cert: :mrgreen:. Teď už budeš navždy zapsana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
16.11.23 09:30
@aiwwa píše:
https://www.emimino.cz/…stva-512033/?…

Díky. :lol: To jméno Karel je pro něj ikonické. Všude to zmiňuje, že Karel má mnoho žen a obdivovatelek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
16.11.23 09:32
@Lorre píše:
To máš za to, žes to nechtěla zrušit :cert: :mrgreen:. Teď už budeš navždy zapsana

Mám plusové body. :lol: Včera se mně ráno stalo, že mně někdo poslal SZ a popřál hezký den. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
16.11.23 09:33
@Lorre píše:
A co období když si tu byla nervní, všecky si nahlasovala, fnukala tu a pak si vyhrožovala že to tu smažes? :think:

Včera jsi tady tohle už psal, už jsem na to odpovídala.
Takže naposled: Jako zakladatelka diskuse mám právo zažádat o smazání diskuse, nahlašuji pouze vulgarismy, ufňukaný jsi akorát Ty, byl jsi takový jako Detsa a jsi takový pořád. Psychiatr Ti zřejmě moc nepomohl a to ho doporučuješ jako skvělého odborníka.
Nikomu a ničím jsem nevyhrožovala, jen jsem napsala, že se nechám smazat poté, kdy se vyřeší věc s jednou uživatelkou. Nevyřešila se. A bylo to naposledy, kdy jsem něco takového psala před rokem, myslím, že to byl říjen.

• Citovat
  • Upravit
30840
16.11.23 09:34
@marin píše:
Mám plusové body. :lol: Včera se mně ráno stalo, že mně někdo poslal SZ a popřál hezký den. :lol:

Neumíš napsat víc jak 3 věty, nechápu. Kde sou jako úryvky z Wiki a Idnesu? Takhle přitáhnes jen hlupáky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
16.11.23 09:37
@Lorre píše:
Neumíš napsat víc jak 3 věty, nechápu. Kde sou jako úryvky z Wiki a Idnesu? Takhle přitáhnes jen hlupáky

Mně ta jedna věta stačila. ;) Není potřeba nějakých elaborátů. :mrgreen: Někdy je méně více. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116152
16.11.23 09:40
@marin píše:
Mám plusové body. :lol: Včera se mně ráno stalo, že mně někdo poslal SZ a popřál hezký den. :lol:

Zapsala ses mezi celebrity. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30840
16.11.23 09:41
@Klopotkova píše:
Včera jsi tady tohle už psal, už jsem na to odpovídala.
Takže naposled: Jako zakladatelka diskuse mám právo zažádat o smazání diskuse, nahlašuji pouze vulgarismy, ufňukaný jsi akorát Ty, byl jsi takový jako Detsa a jsi takový pořád. Psychiatr Ti zřejmě moc nepomohl a to ho doporučuješ jako skvělého odborníka.
Nikomu a ničím jsem nevyhrožovala, jen jsem napsala, že se nechám smazat poté, kdy se vyřeší věc s jednou uživatelkou. Nevyřešila se. A bylo to naposledy, kdy jsem něco takového psala před rokem, myslím, že to byl říjen.

Zakládala si několik diskuzk a uživatelky se ti akorát smály, že už ty tvoje výmysly nikoho nezajímají a že to už je trapné. Najednou si začala být nervní, začala ty diskuze začla mazat, všechny nahlasovat kdo na tebe cokoli napsal a psala nějaké nesmysly. Pak si tu vyhrožovala že to smažes, neboť už si nevedela coby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová