Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klopotkova píše:
Jak už jsem psala, do Detsu jsem se zamilovala po písmenkách a nevěděla jsem, že ho má malého a že má deprese. Potom jsem ho chtěla zaučit, ale nešlo prvoplánově jen o sex, byly v tom i ty city. Uživatel Cosmopol tady tenkrát napsal:Toho kluka se ještě nikdo neujal? To mě tak nějak víc navnadilo. Nebyla jsem nikdy a nejsem na zajochy, ale jeho jsem chtěla zasvětit do análního sexu.
Bylo to v roce 2017-18, on v té době psal, že je mu 19, mně bylo 34.
No vidíš, teď je mu pořád ještě 19. ![]()
@marin píše:
A je tu ještě ta diskuse nebo už je smazaná?
Nevyzvidej ![]()
@aiwwa píše:
No vidíš, teď je mu pořád ještě 19.
Stále mlád. ![]()
@Klopotkova píše:
Jak už jsem psala, do Detsu jsem se zamilovala po písmenkách a nevěděla jsem, že ho má malého a že má deprese. Potom jsem ho chtěla zaučit, ale nešlo prvoplánově jen o sex, byly v tom i ty city. Uživatel Cosmopol tady tenkrát napsal:Toho kluka se ještě nikdo neujal? To mě tak nějak víc navnadilo. Nebyla jsem nikdy a nejsem na zajochy, ale jeho jsem chtěla zasvětit do análního sexu.
A co období když si tu byla nervní, všecky si nahlasovala, fnukala tu a pak si vyhrožovala že to tu smažes? ![]()
@Lorre píše:
Nevyzvidej
Ještě jsem to stihla než byla diskuse smazaná.
Ta zmrzlina mně přišla draho.
Dostala jsem se tu do povědomí více než je zdrávo. ![]()
@marin píše:
Ještě jsem to stihla než byla diskuse smazaná.Ta zmrzlina mně přišla draho.
![]()
Dostala jsem se tu do povědomí více než je zdrávo.
To máš za to, žes to nechtěla zrušit
. Teď už budeš navždy zapsana
@aiwwa píše:
https://www.emimino.cz/…stva-512033/?…
Díky.
To jméno Karel je pro něj ikonické. Všude to zmiňuje, že Karel má mnoho žen a obdivovatelek. ![]()
@Lorre píše:
To máš za to, žes to nechtěla zrušit![]()
. Teď už budeš navždy zapsana
Mám plusové body.
Včera se mně ráno stalo, že mně někdo poslal SZ a popřál hezký den. ![]()
@Lorre píše:
A co období když si tu byla nervní, všecky si nahlasovala, fnukala tu a pak si vyhrožovala že to tu smažes?
Včera jsi tady tohle už psal, už jsem na to odpovídala.
Takže naposled: Jako zakladatelka diskuse mám právo zažádat o smazání diskuse, nahlašuji pouze vulgarismy, ufňukaný jsi akorát Ty, byl jsi takový jako Detsa a jsi takový pořád. Psychiatr Ti zřejmě moc nepomohl a to ho doporučuješ jako skvělého odborníka.
Nikomu a ničím jsem nevyhrožovala, jen jsem napsala, že se nechám smazat poté, kdy se vyřeší věc s jednou uživatelkou. Nevyřešila se. A bylo to naposledy, kdy jsem něco takového psala před rokem, myslím, že to byl říjen.
@marin píše:
Mám plusové body.Včera se mně ráno stalo, že mně někdo poslal SZ a popřál hezký den.
Neumíš napsat víc jak 3 věty, nechápu. Kde sou jako úryvky z Wiki a Idnesu? Takhle přitáhnes jen hlupáky
@Lorre píše:
Neumíš napsat víc jak 3 věty, nechápu. Kde sou jako úryvky z Wiki a Idnesu? Takhle přitáhnes jen hlupáky
Mně ta jedna věta stačila.
Není potřeba nějakých elaborátů.
Někdy je méně více. ![]()
@marin píše:
Mám plusové body.Včera se mně ráno stalo, že mně někdo poslal SZ a popřál hezký den.
Zapsala ses mezi celebrity. ![]()
@Klopotkova píše:
Včera jsi tady tohle už psal, už jsem na to odpovídala.
Takže naposled: Jako zakladatelka diskuse mám právo zažádat o smazání diskuse, nahlašuji pouze vulgarismy, ufňukaný jsi akorát Ty, byl jsi takový jako Detsa a jsi takový pořád. Psychiatr Ti zřejmě moc nepomohl a to ho doporučuješ jako skvělého odborníka.
Nikomu a ničím jsem nevyhrožovala, jen jsem napsala, že se nechám smazat poté, kdy se vyřeší věc s jednou uživatelkou. Nevyřešila se. A bylo to naposledy, kdy jsem něco takového psala před rokem, myslím, že to byl říjen.
Zakládala si několik diskuzk a uživatelky se ti akorát smály, že už ty tvoje výmysly nikoho nezajímají a že to už je trapné. Najednou si začala být nervní, začala ty diskuze začla mazat, všechny nahlasovat kdo na tebe cokoli napsal a psala nějaké nesmysly. Pak si tu vyhrožovala že to smažes, neboť už si nevedela coby