Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
15.11.23 21:13
@Černá Madonna píše:
Nevím, podle mě je to celé zbytečné se takto dohadovat a nakonec se snížit až k urážení jeden druhého. :(

To asi ano…ale jak rikam, ani Lorre v tom neni uplne nevinne :think:
Mozna uz to chtelo procistit vzduch…smerovalo to k tomu dlouho..taky hadky nemam rada, ale nekdy uz to musi ven a pak se i cloveku ulevi. A zjevne melo vicero lidi, neco smerem k Lorremu na srdci… ale i Lorre k nim :think:

• Citovat
  • Upravit
16101
15.11.23 21:19
@Sonarka píše:
To asi ano…ale jak rikam, ani Lorre v tom neni uplne nevinne :think:
Mozna uz to chtelo procistit vzduch…smerovalo to k tomu dlouho..taky hadky nemam rada, ale nekdy uz to musi ven a pak se i cloveku ulevi. A zjevne melo vicero lidi, neco smerem k Lorremu na srdci… ale i Lorre k nim :think:

Možná.
Ale, stejně si myslím, že prvotní útok je vždy od Pírka.
Po včerejšku jsem si myslela, že už je to vše vyjasněné a pak najednou založí takovou diskuzi.
To už bylo podle mě hodně za hranou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.11.23 21:32

@Sonarka K Tobě Detsouš chová respekt, šanci u něj ještě nějakou máš.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
15.11.23 21:33
@Sonarka píše:
Tak nekteri o tom treba az tolik nepremysli, kdyz se jim zenska libi :D A pak, maloktera na sebe hned praskne, ze je rajda…to jen tady si vidime pomalu do talire :D Ale v realu to tak moc nechodi…spis se nam nekdo zalibi, tak to s nim zkusime a pak teprve za chodu, se zjistuje, co a jak :)

Takže chlapy můžou mít bab kolik chcou a my ne? Náš přece baví taky sex ne? Já jsem nikdy nezisková kolik měl pnejaky přítel ženských přede mnou. A mně se taky vlastně na to nikdo nikdy neptal

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.11.23 21:34
@Klopotkova píše:
@Sonarka K Tobě Detsouš chová respekt, šanci u něj ještě nějakou máš.
:D Budu to mit na pameti :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
15.11.23 21:34
@jenom_chlap píše:
A život je krásnej ale mohl by být delší, strašně to sakra letí.

Bohuzel

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
15.11.23 21:35
@jenom_chlap píše:
A život je krásnej ale mohl by být delší, strašně to sakra letí.
Bohuzel
@jenom_chlap píše: Ženská musí být trochu divoká, jinak je to nuda. :mrgreen:

To je fakt, oni mají rádi když vypadáš jako andel ale veskutecnosti jsi trochu dabel, aspoň to mi řeklo pár chlapů.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.11.23 21:38
@Cizinka 999 píše:
Takže chlapy můžou mít bab kolik chcou a my ne? Náš přece baví taky sex ne? Já jsem nikdy nezisková kolik měl pnejaky přítel ženských přede mnou. A mně se taky vlastně na to nikdo nikdy neptal

To urcite nemuzou :D Ja bych taky asi nechtela nejakeho, co mel kazdy tyden jinou…ja se priznam, me by tohle odradilo…chci nekoho k sobe, kdo je na stejne vlne, coz znamena, ze to nemuze byt nikdo promiskuitni…ale jinak si myslim, ze to nicemu nevadi, musi se ale najit dva, kde to neresi.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.11.23 21:41
@Černá Madonna píše:
Možná.
Ale, stejně si myslím, že prvotní útok je vždy od Pírka.
Po včerejšku jsem si myslela, že už je to vše vyjasněné a pak najednou založí takovou diskuzi.
To už bylo podle mě hodně za hranou.

Ja myslim, ze kdyz si Pirko vezme neco do hlavy, nelze ho zastavit :D A asi vidi v Lorrem nejakeho konkurenta..? :think: :nevim: Nevim, jak to kluci maji :D

• Citovat
  • Upravit
16101
15.11.23 21:49
@Sonarka píše:
Ja myslim, ze kdyz si Pirko vezme neco do hlavy, nelze ho zastavit :D A asi vidi v Lorrem nejakeho konkurenta..? :think: :nevim: Nevim, jak to kluci maji :D

No nejspíš to tak bude.
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16101
15.11.23 21:57
@Klopotkova píše:
@Sonarka K Tobě Detsouš chová respekt, šanci u něj ještě nějakou máš.

Jj, taky jsem to tak pochopila. :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
15.11.23 22:07
@Sonarka píše:
To urcite nemuzou :D Ja bych taky asi nechtela nejakeho, co mel kazdy tyden jinou…ja se priznam, me by tohle odradilo…chci nekoho k sobe, kdo je na stejne vlne, coz znamena, ze to nemuze byt nikdo promiskuitni…ale jinak si myslim, ze to nicemu nevadi, musi se ale najit dva, kde to neresi.

A jak se to dovis, jestli teda není z nějakého stejneho malomesta?

• Citovat
  • Upravit
16101
15.11.23 22:17
@Lorre píše:
Hlavně bych ti vůbec nestačil, nehledě na moje požadavky… já bych určitě neprošel přes tvoje :).
:lol:
Tak to by se muselo samozřejmě nejdříve vyzkoušet. :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.11.23 22:29
@Cizinka 999 píše:
A jak se to dovis, jestli teda není z nějakého stejneho malomesta?

Myslim, ze se to da poznat…ne teda primo, kolik mel ten chlap zen, ale jeho postoj k vztahum urcite, zda uprednostnuje vztahy, nebo spis nezavazny sex…a z toho lze pak odvodit i to dalsi…ale me nikdy nepritahovali klasicti playboyove a lovci :) Na dyze jsem vzdy neomylne poznala, kteri to jsou :mrgreen: A vyhybala se jim, jak cert krizi… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29639
15.11.23 22:41
@Sonarka píše:
Jak milé 8)
Jinak pro Madonnu - vedlejsi diskuzi nam prekvapive zamkli, tak reaguji tady..pises, ze je muj problem, ze tu o sobe tolik zverejnuji a ze do me pak ostatni ryji.. a Lorreho problem to teda neni, co tu o sobe pise..? A ze toho muze pak nekdo zneuzit..? Trosku zcestny argument ne… Mas holka dvoji metr ;) 8) :mavam:

Co to bylo za diskusi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová