Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
To asi ano…ale jak rikam, ani Lorre v tom neni uplne nevinne
Mozna uz to chtelo procistit vzduch…smerovalo to k tomu dlouho..taky hadky nemam rada, ale nekdy uz to musi ven a pak se i cloveku ulevi. A zjevne melo vicero lidi, neco smerem k Lorremu na srdci… ale i Lorre k nim
Možná.
Ale, stejně si myslím, že prvotní útok je vždy od Pírka.
Po včerejšku jsem si myslela, že už je to vše vyjasněné a pak najednou založí takovou diskuzi.
To už bylo podle mě hodně za hranou.
@Sonarka K Tobě Detsouš chová respekt, šanci u něj ještě nějakou máš.
@Sonarka píše:
Tak nekteri o tom treba az tolik nepremysli, kdyz se jim zenska libiA pak, maloktera na sebe hned praskne, ze je rajda…to jen tady si vidime pomalu do talire
Ale v realu to tak moc nechodi…spis se nam nekdo zalibi, tak to s nim zkusime a pak teprve za chodu, se zjistuje, co a jak
Takže chlapy můžou mít bab kolik chcou a my ne? Náš přece baví taky sex ne? Já jsem nikdy nezisková kolik měl pnejaky přítel ženských přede mnou. A mně se taky vlastně na to nikdo nikdy neptal
@Klopotkova píše:
@jenom_chlap píše:
A život je krásnej ale mohl by být delší, strašně to sakra letí.
Bohuzel
@jenom_chlap píše:Bohuzel
A život je krásnej ale mohl by být delší, strašně to sakra letí.
@jenom_chlap píše: Ženská musí být trochu divoká, jinak je to nuda.
To je fakt, oni mají rádi když vypadáš jako andel ale veskutecnosti jsi trochu dabel, aspoň to mi řeklo pár chlapů.
@Cizinka 999 píše:
Takže chlapy můžou mít bab kolik chcou a my ne? Náš přece baví taky sex ne? Já jsem nikdy nezisková kolik měl pnejaky přítel ženských přede mnou. A mně se taky vlastně na to nikdo nikdy neptal
To urcite nemuzou
Ja bych taky asi nechtela nejakeho, co mel kazdy tyden jinou…ja se priznam, me by tohle odradilo…chci nekoho k sobe, kdo je na stejne vlne, coz znamena, ze to nemuze byt nikdo promiskuitni…ale jinak si myslim, ze to nicemu nevadi, musi se ale najit dva, kde to neresi.
@Černá Madonna píše:
Možná.
Ale, stejně si myslím, že prvotní útok je vždy od Pírka.
Po včerejšku jsem si myslela, že už je to vše vyjasněné a pak najednou založí takovou diskuzi.
To už bylo podle mě hodně za hranou.
Ja myslim, ze kdyz si Pirko vezme neco do hlavy, nelze ho zastavit
A asi vidi v Lorrem nejakeho konkurenta..?
Nevim, jak to kluci maji ![]()
@Sonarka píše:
Ja myslim, ze kdyz si Pirko vezme neco do hlavy, nelze ho zastavitA asi vidi v Lorrem nejakeho konkurenta..?
![]()
Nevim, jak to kluci maji
No nejspíš to tak bude.
![]()
@Klopotkova píše:
Jj, taky jsem to tak pochopila.
![]()
@Sonarka píše:
To urcite nemuzouJa bych taky asi nechtela nejakeho, co mel kazdy tyden jinou…ja se priznam, me by tohle odradilo…chci nekoho k sobe, kdo je na stejne vlne, coz znamena, ze to nemuze byt nikdo promiskuitni…ale jinak si myslim, ze to nicemu nevadi, musi se ale najit dva, kde to neresi.
A jak se to dovis, jestli teda není z nějakého stejneho malomesta?
@Lorre píše:
Hlavně bych ti vůbec nestačil, nehledě na moje požadavky… já bych určitě neprošel přes tvoje.
@Cizinka 999 píše:
A jak se to dovis, jestli teda není z nějakého stejneho malomesta?
Myslim, ze se to da poznat…ne teda primo, kolik mel ten chlap zen, ale jeho postoj k vztahum urcite, zda uprednostnuje vztahy, nebo spis nezavazny sex…a z toho lze pak odvodit i to dalsi…ale me nikdy nepritahovali klasicti playboyove a lovci
Na dyze jsem vzdy neomylne poznala, kteri to jsou
A vyhybala se jim, jak cert krizi… ![]()
@Sonarka píše:
Jak milé
Jinak pro Madonnu - vedlejsi diskuzi nam prekvapive zamkli, tak reaguji tady..pises, ze je muj problem, ze tu o sobe tolik zverejnuji a ze do me pak ostatni ryji.. a Lorreho problem to teda neni, co tu o sobe pise..? A ze toho muze pak nekdo zneuzit..? Trosku zcestny argument ne… Mas holka dvoji metr![]()
![]()
Co to bylo za diskusi?
To asi ano…ale jak rikam, ani Lorre v tom neni uplne nevinne

Mozna uz to chtelo procistit vzduch…smerovalo to k tomu dlouho..taky hadky nemam rada, ale nekdy uz to musi ven a pak se i cloveku ulevi. A zjevne melo vicero lidi, neco smerem k Lorremu na srdci… ale i Lorre k nim