Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30836
15.11.23 16:20
@Klopotkova píše:
@Sonarka Myslim, že kdybych nebyla rajda, že bych tenkrát u Detsouše měla šanci. :P

Neměla bys šanci ani kdybys byla neposkvrněná panna. Já mám rád inteligentní vyrovnané ženy, ne hloupe impulzivní zákeřné zeny co začnou všude kopat a vyhrožovat že se smažou a už se tu nikdy neukazou, když se jí budem smát. Minule si tu psala jak tu končíš a smažes to, až vyřeší konflikt s Betty, ze tě tu nikdo nemá rád. Proč ses teda nesmazala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.11.23 16:32
@Lorre píše:
Neměla bys šanci ani kdybys byla neposkvrněná panna. Já mám rád inteligentní vyrovnané ženy, ne hloupe impulzivní zákeřné zeny co začnou všude kopat a vyhrožovat že se smažou a už se tu nikdy neukazou, když se jí budem smát. Minule si tu psala jak tu končíš a smažes to, až vyřeší konflikt s Betty, ze tě tu nikdo nemá rád. Proč ses teda nesmazala?

Detso, opět lžeš. V tom měla Kočka pravdu. Ty jen lžeš a kopeš kolem sebe.
Smazat jsem se chtěla, nicméně konflikt s Alžbětou se nevyřešil a já jsem už tenkrát jasně napsala, že pouze pokud se to vyřeší, tak se nechám smazat. Je to rok zpět, kdy jsem to napsala a od té doby o smazání jsem nic nenapsala.
Já jsem si nikdy nevšimla, že by se mi tady někdo smál, tudíž o nějakém vysmívání směrem k mojí osobě jsem nemohla nic ani napsat.
Lidé tady do mě ryjí stejně tak, jak tobě se smějí.
A co já s tím, mně je to jedno, já si tady kamarády nehledám, je to jen virtuální svět a nepíšu zmatky ohledně vyhlazení lidstva.

• Citovat
  • Upravit
29632
15.11.23 16:46
@Lorre píše:
Máš problém? :mrgreen:

Já ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30836
15.11.23 16:55
@Klopotkova píše:
Detso, opět lžeš. V tom měla Kočka pravdu. Ty jen lžeš a kopeš kolem sebe.
Smazat jsem se chtěla, nicméně konflikt s Alžbětou se nevyřešil a já jsem už tenkrát jasně napsala, že pouze pokud se to vyřeší, tak se nechám smazat. Je to rok zpět, kdy jsem to napsala a od té doby o smazání jsem nic nenapsala.
Já jsem si nikdy nevšimla, že by se mi tady někdo smál, tudíž o nějakém vysmívání směrem k mojí osobě jsem nemohla nic ani napsat.
Lidé tady do mě ryjí stejně tak, jak tobě se smějí.
A co já s tím, mně je to jedno, já si tady kamarády nehledám, je to jen virtuální svět a nepíšu zmatky ohledně vyhlazení lidstva.

Neboj furt to tu pro tebe mám. Já myslím že jen jeden z nás fňuká a hroutí se, že se mu smejem a smaže to. To byly scény panečku že ani pírko by se nechytal 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.11.23 17:06
@Černá Madonna píše:
Protože je moc náročný a vybíravý a já mám samozřejmě taky své zásadní požadavky. :think:
Jinak, kdo se moc ptá, moc se dozví. ;)

A vy jste se videli..? :think:

• Citovat
  • Upravit
30836
15.11.23 17:12

@Klopotkova a co ty tvoje breceni u adminek, kdy si každou chvíli založila diskuzi a pak ji po sobě nechala smazat když tě tam ponižovaly a smály se ti? Nahlasovani u adminek že ti někdo něco napíše, dokonce i vydupani ať smažou diskuzi co někdo založil o tobě, myslím jestli si chlap :lol:… Tos přece nemohla zapomenout. Fnuk fnuk :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16072
15.11.23 17:15
@Sonarka píše:
A vy jste se videli..? :think:

Přečti si, prosím, znovu mojí poslední větu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30836
15.11.23 17:34
@Černá Madonna píše:

Hlavně bych ti vůbec nestačil, nehledě na moje požadavky… já bych určitě neprošel přes tvoje :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.11.23 17:49
@Černá Madonna píše:

Ok, asi vas tu teda nechame o samote, teda alespon ja :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
15.11.23 18:03
@Lorre píše:
Neboj furt to tu pro tebe mám. Já myslím že jen jeden z nás fňuká a hroutí se, že se mu smejem a smaže to. To byly scény panečku že ani pírko by se nechytal 8)

A? Z toho příspěvku je patrné, že se hroutím? To možná posuzuješ dle sebe. Já jsem psala, že to, že mi někdo opětovné píše, že jsem muž, mi nedělá dobře.
Ty tady hromadíš a pro mě schováváš moje příspěvky, to je dobré psycho. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30836
15.11.23 18:08
@Klopotkova píše:
A? Z toho příspěvku je patrné, že se hroutím? To možná posuzuješ dle sebe. Já jsem psala, že to, že mi někdo opětovné píše, že jsem muž, mi nedělá dobře.
Ty tady hromadíš a pro mě schováváš moje příspěvky, to je dobré psycho. :mrgreen:

Neboj víc toho nemám 8), fnuk :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.11.23 18:12
@Lorre píše:
@Klopotkova a co ty tvoje breceni u adminek, kdy si každou chvíli založila diskuzi a pak ji po sobě nechala smazat když tě tam ponižovaly a smály se ti? Nahlasovani u adminek že ti někdo něco napíše, dokonce i vydupani ať smažou diskuzi co někdo založil o tobě, myslím jestli si chlap :lol:… Tos přece nemohla zapomenout. Fnuk fnuk :*

Brečení u adminů? Opět lžeš. Jako zakladatelka mám právo si zažádat o uzavření a smazání diskuse, pokud to bereš jako brečení, opět to vypovídá dost o tobě. Nahlašuji pouze vulgarismy.
Pokud mě v mých diskusích někdo ponižoval, není to moje ostuda, vypovídá to hodně o tom, kdo ponižuje.
Někdo založil diskusi, že jsem chlap??? O tom vůbec nevím.
Pamatuji diskuse Klopotkova na hrad a S kým bude Klopotkova na Vánoce.
V různých uzavřených diskusích se roky diskutovalo o tom, zda jsem žena nebo muž, což se ke mně nejednou doneslo
Brečíš tady akorát ty.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
15.11.23 18:14
@Lorre píše:
Neboj víc toho nemám 8), fnuk :P

Mně je jedno, jaké příspěvky o mně si hromadíš. Fnukal jsi akorát ty, za Detsy hodně.

• Citovat
  • Upravit
30836
15.11.23 18:22
@Klopotkova píše:
Mně je jedno, jaké příspěvky o mně si hromadíš. Fnukal jsi akorát ty, za Detsy hodně.

Prostě si to přestala zvládat, se stane, neřeš :). Ono když tím žiješ a vymyslíš celé dny příběhy, tak se to asi blbě čte taková kritika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
15.11.23 18:30
@Lorre píše:
Prostě si to přestala zvládat, se stane, neřeš :). Ono když tím žiješ a vymyslíš celé dny příběhy, tak se to asi blbě čte taková kritika

Ty jsi fakt domýšlivý a ulhaný exot, jdi se opět léčit. Doporučoval jsi tady lidem s jinými politickými názory dle tvých slov výborného psychiatra, ovšem zase až tak výborný zřejmě nebude, když děláš věci stejně, jak za Detsy. :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová