Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše:
Myslim, ze se to da poznat…ne teda primo, kolik mel ten chlap zen, ale jeho postoj k vztahum urcite, zda uprednostnuje vztahy, nebo spis nezavazny sex…a z toho lze pak odvodit i to dalsi…ale me nikdy nepritahovali klasicti playboyove a lovciNa dyze jsem vzdy neomylne poznala, kteri to jsou
A vyhybala se jim, jak cert krizi…
Myslím, že už mám asi jasno, proč to celé o víkendu začalo.
Lorre napsal, že ze zmíněného seznamu případných milenek, bere mě.
A to jen proto, aby v tobě vzbudil žárlivost, protože v reálu touží po tobě a asi je i zamilovaný. ![]()
A vlastně se mu to povedlo. ![]()
Teď, když nad tím vším tak přemýšlím, tak vše do sebe zapadá. ![]()
Myslim si, že jsem posloužila jako vhodný prostředek k tomu, aby ti ukázal, že o tebe až tak moc nestojí a chtěl, aby jsi žárlila. ![]()
A proto, takové zbytečné rozbroje?
Nechápu. Vždyť jsme dospělí, tak nač takové dětinské hry.
![]()
@Klopotkova píše:
KonkurentaTo mě rozesmálo. Co by mu Pirko mohl závidět? Deprese? 170cm? Erekci 9 cm?
No a když to takhle přesně víš, tak z jakého důvodu jsi se tedy do něj zamilovala? ![]()
Jak jsi se sama zmínila.
@Černá Madonna píše:
A to jen proto, aby v tobě vzbudil žárlivost, protože v reálu touží po tobě a asi je i zamilovaný.
A vlastně se mu to povedlo.
Teď, když nad tím vším tak přemýšlím, tak vše do sebe zapadá.
Myslim si, že jsem posloužila jako vhodný prostředek k tomu, aby ti ukázal, že o tebe až tak moc nestojí a chtěl, aby jsi žárlila.
Nechápu. Vždyť jsme dospělí, tak nač takové dětinské hry.![]()
Takový pohled na věc tu chyběl. ![]()
@Černá Madonna píše:
Tak to by se muselo samozřejmě nejdříve vyzkoušet.
Tož vím co si tu psala. Minimálně požadavek na sex, já na sex fakt moc nejsem ![]()
@marin píše:
Takový pohled na věc tu chyběl.
@Černá Madonna píše:
A to jen proto, aby v tobě vzbudil žárlivost, protože v reálu touží po tobě a asi je i zamilovaný.
A vlastně se mu to povedlo.
Teď, když nad tím vším tak přemýšlím, tak vše do sebe zapadá.
Myslim si, že jsem posloužila jako vhodný prostředek k tomu, aby ti ukázal, že o tebe až tak moc nestojí a chtěl, aby jsi žárlila.
Nechápu. Vždyť jsme dospělí, tak nač takové dětinské hry.![]()
Ty si blaaazen
. To určitě ne
. Mimochodem nebylo to úplně jako kterou bych chtěl jako milenku, to fakt přes internet nejde říct, ale Sonarka psala, že bere tebe a klopotku a jedou za mnou. Tak říkám, že můžeš max jen ty ![]()
Příspěvek upraven 15.11.23 v 23:26
@Lorre píše:
Tož vím co si tu psala. Minimálně požadavek na sex, já na sex fakt moc nejsem
Nj, to nemůžeš brát zase tak moc doslova. ![]()
Už nemám zrovna 30.
Ale, že ty toužíš opravdu po Sonarce?
![]()
@Lorre píše:
Ty si blaaazen. To určitě ne
. Mimochodem nebylo to úplně jako kterou bych chtěl jako milenku, to fakt přes internet nejde říct, ale Sonarka psala, že bere tebe a klopotku a jedou za mnou. Tak říkám, že můžeš max jen ty
Příspěvek upraven 15.11.23 v 23:26
No od toho víkendu, se ze mě pomalu blázen stává. ![]()
Nejdřív mi chtěli vzít moji identitu a teď už nevím co si mám myslet a čemu věřit. ![]()
@Černá Madonna píše:
No, já fakt nad tím přemýšlím, co se tak moc převratného stalo.
Pírko chtěl zničit svého „konkurenta“. A ostatní se rozvzpomněli na nějaká příkoří z minulosti. ![]()
@Černá Madonna píše:
No od toho víkendu, se ze mě pomalu blázen stává.
Nejdřív mi chtěli vzít moji identitu a teď už nevím co si mám myslet a čemu věřit.
To tu dělá všecko pírko v doprovodu Sonarky. To je prostě smrtelná kombinace, nesmíš se na to chytat ![]()
@Lorre píše:
To tu dělá všecko pírko v doprovodu Sonarky. To je prostě smrtelná kombinace, nesmíš se na to chytat
No, jsme dospělí a je to jako u dětí na hřišti. ![]()
@marin píše:
Pírko chtěl zničit svého „konkurenta“. A ostatní se rozvzpomněli na nějaká příkoří z minulosti.
Jj, asi to tak bude.
Jako kdyby měl člověk svých všedních starostí málo.
![]()
@Černá Madonna píše:
No, jsme dospělí a je to jako u dětí na hřišti.
Popravde Pírko by mi byl celkem ukradený, to je prostě psychous a moc ho nevnímám. Mi se nelíbilo jak sem vlitly ty dvě můry klopka a StBacka a začly se na tom přiživovat. Tak ty prostě milé rád pošlu do tmavých krajin ![]()
@Černá Madonna píše:
Jj, asi to tak bude.
Jako kdyby měl člověk svých všedních starostí málo.![]()
Nuda je hrozná věc. ![]()
Konkurenta
To mě rozesmálo. Co by mu Pirko mohl závidět? Deprese? 170cm? Erekci 9 cm?