Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kockazvysocan píše:
Fascinuje me prehled nekterych individui o tom, kdo co kdy a kolikrat psal. To je uz nemoc, ne?
Už zas to zkoušíš Stbacko, kdo se chytí a můžete ruku v ruce spolu pomlouvat?
To už je fakt tak okatě trapný ![]()
@Lorre píše:
Už zas to zkoušíš Stbacko, kdo se chytí a můžete ruku v ruce spolu pomlouvat?To už je fakt tak okatě trapný
Za tohle si můžeš sam. Kdyby si normalne hned priznal svůj původní nick, tak už se to tady dal nerozebiralo. Ale takhle si vzbudil zbytečně konspirace. A chapu Kočku, ze to nevydržela a vpalila ti to.
@Arturie píše:
Za tohle si můžeš sam. Kdyby si normalne hned priznal svůj původní nick, tak už se to tady dal nerozebiralo. Ale takhle si vzbudil zbytečně konspirace. A chapu Kočku, ze to nevydržela a vpalila ti to.
A to je nějaká povinnost sdělovat dřívější nick?
@aiwwa píše:
A to je nějaká povinnost sdělovat dřívější nick?
Ne proaktivne. Ale když se tady do toho vložilo tolik lidi, tak to měl přiznat, dvě věty a zavřel by davu hubu.
@Arturie píše:
Pro tebe to možná normální je, pro lidi s nějakou morálkou a základní úctou ne
. Tehdy dne si psali jako přátelé a důvěrně, to neznamená, že když ti pak slapnu na tkaničku, že se rozbrecis a začneš křičet do světa všecko co ti bylo s důvěrou řečeno. Chová se jak kdybych ji zapálil barák a ukradl ji děti. U ní je zřejmé běžný řešit jakýkoli spor způsobem jít přes mrtvoly
, což tedy lituju kohokoli kdo ji co řekl důvěrného
@Arturie píše:
Ne proaktivne. Ale když se tady do toho vložilo tolik lidi, tak to měl přiznat, dvě věty a zavřel by davu hubu.
A proč by to měl přiznat? Nechal se smazat z nějakýho důvodu. To si mohl rovnou dát nick „Jsem Detsa“. Nechápu ten hon. ![]()
@aiwwa píše:
A proč by to měl přiznat? Nechal se smazat z nějakýho důvodu. To si mohl rovnou dát nick „Jsem Detsa“. Nechápu ten hon.
Díky, aspoň někdo u toho přemýšlí. Smazal sem se kvůli konkrétnímu důvodu, který určitě nehodlám jakkoli řešit. A určitě ten duvod nebyl že sem se zbláznil a chtěl vyvraždit lidstvo, jak si tu vymyslel ten pošuk bez života Klopotkova ![]()
@Lorre píše:
Pro tebe to možná normální je, pro lidi s nějakou morálkou a základní úctou ne. Tehdy dne si psali jako přátelé a důvěrně, to neznamená, že když ti pak slapnu na tkaničku, že se rozbrecis a začneš křičet do světa všecko co ti bylo s důvěrou řečeno. Chová se jak kdybych ji zapálil barák a ukradl ji děti. U ní je zřejmé běžný řešit jakýkoli spor způsobem jít přes mrtvoly
, což tedy lituju kohokoli kdo ji co řekl důvěrného
Hmm, ale docílil si jen toho, ze te už nikdo nebere vážně. Kdybys rovnou rek, když to někdo vytah, “měl jsem k tomu určitý důvod změnit nick, nerejpejte se v tom, prosím”, tak by to hodne lidi, včetně me, respektovalo. A zachoval by sis ksicht.
@Arturie píše:
Hmm, ale docílil si jen toho, ze te už nikdo nebere vážně. Kdybys rovnou rek, když to někdo vytah, “měl jsem k tomu určitý důvod změnit nick, nerejpejte se v tom, prosím”, tak by to hodne lidi, včetně me, respektovalo. A zachoval by sis ksicht.
To normálnímu člověku dojde a přestane s tím otravovat. Zmiňují normálnímu, neboť Klopotkova a Kočka nejsou zdaleka normální ani jedna, čemuž nasvědčuje všecko to chování okolo a díky nimž celá tadle situace nastala. Kočka sama změnila nick kvůli údajnému stalkingu, ale že by se to mohlo stát třeba i někomu jinému, to už neprojde přes její dramatický nízké EQ.
@Sonarka píše: Že ty se chceš Lorreho zbavit a přehodit to na měJá myslím ale, že by jsme se povraždili
On je provokatér jako můj Ex a jednou mi to stačilo
![]()
Nooo, tak jsem si to nechala celý den pořádně projít hlavou a došla jsem k tomu, že si takový poklad musím nechat. ![]()
Takového druhého alfa samce, aby se o něm zakládaly hned dvě diskuze po sobě, tady prostě jen tak nenajdeš.
![]()
@Černá Madonna píše:
Nooo, tak jsem si to nechala celý den pořádně projít hlavou a došla jsem k tomu, že si takový poklad musím nechat.
Takového druhého alfa samce, aby se o něm zakládaly hned dvě diskuze po sobě, tady prostě jen tak nenajdeš.![]()
Inu je to celebrita
![]()
@Sonarka píše:
Inu je to celebrita![]()
Jj a zřejmě velká a zajímavá. ![]()
@Černá Madonna píše:
Nooo, tak jsem si to nechala celý den pořádně projít hlavou a došla jsem k tomu, že si takový poklad musím nechat.
Takového druhého alfa samce, aby se o něm zakládaly hned dvě diskuze po sobě, tady prostě jen tak nenajdeš.![]()
To tě to emimino nějak zaměstnává ještě o něm celý den přemýšlet. ![]()
@marin píše:
To tě to emimino nějak zaměstnává ještě o něm celý den přemýšlet.
Dělám si z toho už tak trochu srandu. ![]()
Ale, dnešek byl celkem nabitý, tak nebyl pořádně čas, kdy odepsat.
A to byla reakce na mě zrovna někdy ráno. ![]()