Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30826
16.11.23 12:40
@Kockazvysocan píše:
Fascinuje me prehled nekterych individui o tom, kdo co kdy a kolikrat psal. To je uz nemoc, ne? :zed:

Už zas to zkoušíš Stbacko, kdo se chytí a můžete ruku v ruce spolu pomlouvat? :lol: To už je fakt tak okatě trapný :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
16.11.23 13:32
@Lorre píše:
Už zas to zkoušíš Stbacko, kdo se chytí a můžete ruku v ruce spolu pomlouvat? :lol: To už je fakt tak okatě trapný :P

Za tohle si můžeš sam. Kdyby si normalne hned priznal svůj původní nick, tak už se to tady dal nerozebiralo. Ale takhle si vzbudil zbytečně konspirace. A chapu Kočku, ze to nevydržela a vpalila ti to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116148
16.11.23 13:39
@Arturie píše:
Za tohle si můžeš sam. Kdyby si normalne hned priznal svůj původní nick, tak už se to tady dal nerozebiralo. Ale takhle si vzbudil zbytečně konspirace. A chapu Kočku, ze to nevydržela a vpalila ti to.

A to je nějaká povinnost sdělovat dřívější nick?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
16.11.23 13:49
@aiwwa píše:
A to je nějaká povinnost sdělovat dřívější nick?

Ne proaktivne. Ale když se tady do toho vložilo tolik lidi, tak to měl přiznat, dvě věty a zavřel by davu hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30826
16.11.23 13:57
@Arturie píše:
Za tohle si můžeš sam. Kdyby si normalne hned priznal svůj původní nick, tak už se to tady dal nerozebiralo. Ale takhle si vzbudil zbytečně konspirace. A chapu Kočku, ze to nevydržela a vpalila ti to.

Pro tebe to možná normální je, pro lidi s nějakou morálkou a základní úctou ne ;). Tehdy dne si psali jako přátelé a důvěrně, to neznamená, že když ti pak slapnu na tkaničku, že se rozbrecis a začneš křičet do světa všecko co ti bylo s důvěrou řečeno. Chová se jak kdybych ji zapálil barák a ukradl ji děti. U ní je zřejmé běžný řešit jakýkoli spor způsobem jít přes mrtvoly ;), což tedy lituju kohokoli kdo ji co řekl důvěrného

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116148
16.11.23 14:01
@Arturie píše:
Ne proaktivne. Ale když se tady do toho vložilo tolik lidi, tak to měl přiznat, dvě věty a zavřel by davu hubu.

A proč by to měl přiznat? Nechal se smazat z nějakýho důvodu. To si mohl rovnou dát nick „Jsem Detsa“. Nechápu ten hon. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30826
16.11.23 14:07
@aiwwa píše:
A proč by to měl přiznat? Nechal se smazat z nějakýho důvodu. To si mohl rovnou dát nick „Jsem Detsa“. Nechápu ten hon. :roll:

Díky, aspoň někdo u toho přemýšlí. Smazal sem se kvůli konkrétnímu důvodu, který určitě nehodlám jakkoli řešit. A určitě ten duvod nebyl že sem se zbláznil a chtěl vyvraždit lidstvo, jak si tu vymyslel ten pošuk bez života Klopotkova :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23987
16.11.23 16:24
@Lorre píše:
Pro tebe to možná normální je, pro lidi s nějakou morálkou a základní úctou ne ;). Tehdy dne si psali jako přátelé a důvěrně, to neznamená, že když ti pak slapnu na tkaničku, že se rozbrecis a začneš křičet do světa všecko co ti bylo s důvěrou řečeno. Chová se jak kdybych ji zapálil barák a ukradl ji děti. U ní je zřejmé běžný řešit jakýkoli spor způsobem jít přes mrtvoly ;), což tedy lituju kohokoli kdo ji co řekl důvěrného

Hmm, ale docílil si jen toho, ze te už nikdo nebere vážně. Kdybys rovnou rek, když to někdo vytah, “měl jsem k tomu určitý důvod změnit nick, nerejpejte se v tom, prosím”, tak by to hodne lidi, včetně me, respektovalo. A zachoval by sis ksicht.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30826
16.11.23 16:36
@Arturie píše:
Hmm, ale docílil si jen toho, ze te už nikdo nebere vážně. Kdybys rovnou rek, když to někdo vytah, “měl jsem k tomu určitý důvod změnit nick, nerejpejte se v tom, prosím”, tak by to hodne lidi, včetně me, respektovalo. A zachoval by sis ksicht.

To normálnímu člověku dojde a přestane s tím otravovat. Zmiňují normálnímu, neboť Klopotkova a Kočka nejsou zdaleka normální ani jedna, čemuž nasvědčuje všecko to chování okolo a díky nimž celá tadle situace nastala. Kočka sama změnila nick kvůli údajnému stalkingu, ale že by se to mohlo stát třeba i někomu jinému, to už neprojde přes její dramatický nízké EQ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16070
16.11.23 19:17
@Sonarka píše: Že ty se chceš Lorreho zbavit a přehodit to na mě :mrgreen: Já myslím ale, že by jsme se povraždili :nevim: On je provokatér jako můj Ex a jednou mi to stačilo :lol: :cert:

Nooo, tak jsem si to nechala celý den pořádně projít hlavou a došla jsem k tomu, že si takový poklad musím nechat. :think:
Takového druhého alfa samce, aby se o něm zakládaly hned dvě diskuze po sobě, tady prostě jen tak nenajdeš. :P :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.11.23 20:03
@Černá Madonna píše:
Nooo, tak jsem si to nechala celý den pořádně projít hlavou a došla jsem k tomu, že si takový poklad musím nechat. :think:
Takového druhého alfa samce, aby se o něm zakládaly hned dvě diskuze po sobě, tady prostě jen tak nenajdeš. :P :jazyk:

Inu je to celebrita :jazyk: :P

• Citovat
  • Upravit
16070
16.11.23 20:04
@Sonarka píše:
Inu je to celebrita :jazyk: :P

Jj a zřejmě velká a zajímavá. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.11.23 20:08
@Černá Madonna píše:
Jj a zřejmě velká a zajímavá. :P
:mrgreen: To kazdej chlap…respektive si to o sobe myslej :lol: :P
  • Citovat
  • Upravit
29632
16.11.23 20:09
@Černá Madonna píše:
Takového druhého alfa samce, aby se o něm zakládaly hned dvě diskuze po sobě, tady prostě jen tak nenajdeš. :P :jazyk:

To tě to emimino nějak zaměstnává ještě o něm celý den přemýšlet. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16070
16.11.23 20:14
@marin píše:
To tě to emimino nějak zaměstnává ještě o něm celý den přemýšlet. :P

Dělám si z toho už tak trochu srandu. :lol:
Ale, dnešek byl celkem nabitý, tak nebyl pořádně čas, kdy odepsat.
A to byla reakce na mě zrovna někdy ráno. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová