Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29632
16.11.23 09:44
@aiwwa píše:
Zapsala ses mezi celebrity. :lol:

Tak to jsem zrovna nepotřebovala. :lol: Dle Pírka jako stará, nudící se, dělající si legraci z nevinného hocha… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30844
16.11.23 09:45
@marin píše:
Tak to jsem zrovna nepotřebovala. :lol: Dle Pírka jako stará, nudící se, dělající si legraci z nevinného hocha… :mrgreen:

Tak v tom případě můžeš zavítat na ten jeho sraz :lol:. Dokonce tam budeš nejmladší, aspoň bude mít pirko radost :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
16.11.23 09:48
@Lorre píše:
Zakládala si několik diskuzk a uživatelky se ti akorát smály, že už ty tvoje výmysly nikoho nezajímají a že to už je trapné. Najednou si začala být nervní, začala ty diskuze začla mazat, všechny nahlasovat kdo na tebe cokoli napsal a psala nějaké nesmysly. Pak si tu vyhrožovala že to smažes, neboť už si nevedela coby

Vždy ty diskuse nějakou dobu jely, nebylo to o tom, že by mi někdo něco napsal a já bych to hned nechala smazat. Nahlašuji jen vulgarismy a za tím si stojím.
Nikomu jsem ničím nevyhrožovala. Opět vše překrucuješ, píšeš zmatky a lži. Jen kolem sebe kopeš a lžeš. On ti ten psychiatr fakt nepomohl, což je docela smutné.
Nehodlám se s tebou točit v kruhu, vše k tomuto již ode mě bylo řečeno. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
29632
16.11.23 09:48
@Lorre píše:
Tak v tom případě můžeš zavítat na ten jeho sraz :lol:. Dokonce tam budeš nejmladší, aspoň bude mít pirko radost :jazyk:

To bych mu nabořila iluzi o ženách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
16.11.23 09:49
@Klopotkova píše:
Jak už jsem psala, do Detsu jsem se zamilovala po písmenkách a nevěděla jsem, že ho má malého a že má deprese. Potom jsem ho chtěla zaučit, ale nešlo prvoplánově jen o sex, byly v tom i ty city. Uživatel Cosmopol tady tenkrát napsal:Toho kluka se ještě nikdo neujal? To mě tak nějak víc navnadilo. Nebyla jsem nikdy a nejsem na zajochy, ale jeho jsem chtěla zasvětit do análního sexu.
Bylo to v roce 2017-18, on v té době psal, že je mu 19, mně bylo 34.
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30844
16.11.23 09:52
@Klopotkova píše:
Vždy ty diskuse nějakou dobu jely, nebylo to o tom, že by mi někdo něco napsal a já bych to hned nechala smazat. Nahlašuji jen vulgarismy a za tím si stojím.
Nikomu jsem ničím nevyhrožovala. Opět vše překrucuješ, píšeš zmatky a lži. Jen kolem sebe kopeš a lžeš. On ti ten psychiatr fakt nepomohl, což je docela smutné.
Nehodlám se s tebou točit v kruhu, vše k tomuto již ode mě bylo řečeno. :mavam:

Pamatuji si, když už si založila několikátou diskuzi a jedna z uživatelek ti napsala: Proč to furt zakladas, když to hned mazes? Tehdy si byla nervní a uživatelky se ti akorát smály, že ses sesypala. Všecko si to veřejné nahlasovala adminovi. Pak si tam začla psát nějaké nesmysly a že to smažes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
16.11.23 09:52
@aiwwa píše:
No vidíš, teď je mu pořád ještě 19. :mrgreen:

Zraje jako víno. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
16.11.23 10:00
@Lorre píše:
Pamatuji si, když už si založila několikátou diskuzi a jedna z uživatelek ti napsala: Proč to furt zakladas, když to hned mazes? Tehdy si byla nervní a uživatelky se ti akorát smály, že ses sesypala. Všecko si to veřejné nahlasovala adminovi. Pak si tam začla psát nějaké nesmysly a že to smažes.

Ty jsi fakt magor. 8o 8o Strašně lžeš. Prý sesypala - ve virtuálu? To jen ty to tady strašně moc prožíváš, když píšeš o sesypání. Nikdy jsem hned nic nesmazala, vždy ta diskuse nějakou dobu jela a měla několik nadiskutovanych stránek.
Adminovi nahlašuji pouze vulgarismy. To, že zažádám o smazání je moje soukromá věc, jako každý zakladatel diskuse mám na ni právo.

• Citovat
  • Upravit
30844
16.11.23 10:03
@Klopotkova píše:
Ty jsi fakt magor. 8o 8o Strašně lžeš. Prý sesypala - ve virtuálu? To jen ty to tady strašně moc prožíváš, když píšeš o sesypání. Nikdy jsem hned nic nesmazala, vždy ta diskuse nějakou dobu jela a měla několik nadiskutovanych stránek.
Adminovi nahlašuji pouze vulgarismy. To, že zažádám jo smazání he moje soukromá věc, jako každý zakladatel diskuse mám na ni právo.

Smazala si to vždy v momentě kdy ti začly psát a smát se ti, že to už nikoho nezajímá. Tys pak začla být nervní a nahlasovala už i běžné příspěvky urážející tvou osobu. Dokonce sis vydupala smazání diskuze nezalozene tebou, ale pojednávala o tobě. Pamatuji si, že tam někdo psal, že ti definitivně hráblo jak si furt nahlasovala. No a končilo to tak, žes začla psát, že to tu smažes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
16.11.23 10:04
@Lorre píše:
Smazala si to vždy v momentě kdy ti začly psát a smát se ti, že to už nikoho nezajímá. Tys pak začla být nervní a nahlasovala už i běžné příspěvky urážející tvou osobu. Dokonce sis vydupala smazání diskuze nezalozene tebou, ale pojednávala o tobě. Pamatuji si, že tam někdo psal, že ti definitivně hráblo jak si furt nahlasovala. No a končilo to tak, žes začla psát, že to tu smažes.

Jdi uz někam, plácáš pořád to stejné dokola a lžeš. Máš to celé dokonale popletené. Diskusi o mně založila Lucy a bylo to někdy kolem Velikonoc. O tom, že jsem uvažovala o smazání účtu, jsem naposledy psala před rokem v říjnu. Nic jsem si nevydupala. Pouze jsem jim napsala, že si nepřejí diskusi o mně založenou jinou osobou. Ty jsi psychouš, magor, jak vše převracíš. Dál už mě timto neotravuj, lžeš a vše už bylo řečeno. :mavam:

Příspěvek upraven 16.11.23 v 10:10

• Citovat
  • Upravit
30844
16.11.23 10:05
@Klopotkova píše:
Jdi uz někam, plácáš pořád to stejné dokola a lžeš. :mavam:

Koho mi to jen připomíná, co? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
16.11.23 10:19
@Sonarka píše:
Tady se stane časem blázen z každého :lol: Ty jsi tu zatím chvíli, tak to ještě není tak hrozné :P :lol:

To je dobrý. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
16.11.23 10:22
@jenom_chlap píše:
To je dobrý. :pankac:

Já už jsem tu 10 let, tak už mám nárok :P

• Citovat
  • Upravit
2770
16.11.23 10:42
@Sonarka píše:
Já už jsem tu 10 let, tak už mám nárok :P

Proto jsem si dal přestávku, je to tady závislost.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
16.11.23 11:06

Fascinuje me prehled nekterych individui o tom, kdo co kdy a kolikrat psal. To je uz nemoc, ne? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová