Kde najít normálního milence?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30840
15.11.23 19:28
@Sonarka píše:
Bezte se nechat sesit a pasovat na siamsky dvojcata…prijde mi, ze Madonna nema ani vlastni rozum, vse akorat papouskuje po tobe.
:mrgreen: achjo. Na tebe útočit nebudu, k tobě furt chovám nějaký respekt 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29632
15.11.23 19:59
@Dettsa píše:
Pírko se sejde se třema kočkama, z toho jedna v jeho věku, já jsem se sešel jen se starou marin na zmrzlinu :,(

Jak víš pane Dettso Pírko, kolik mně je let? :mrgreen: :lol: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16074
15.11.23 20:06
@Lorre píše:
@Černá Madonna koukej na to :lol: to je fakt moc už
:lol:
No, zřejmě zvládám vše najednou, tak ti závidí. :nevim: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.11.23 20:12
@Lorre píše: :mrgreen: achjo. Na tebe útočit nebudu, k tobě furt chovám nějaký respekt 8)

Jak milé 8)
Jinak pro Madonnu - vedlejsi diskuzi nam prekvapive zamkli, tak reaguji tady..pises, ze je muj problem, ze tu o sobe tolik zverejnuji a ze do me pak ostatni ryji.. a Lorreho problem to teda neni, co tu o sobe pise..? A ze toho muze pak nekdo zneuzit..? Trosku zcestny argument ne… Mas holka dvoji metr ;) 8) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
16074
15.11.23 20:13
@Sonarka píše:
Bezte se nechat sesit a pasovat na siamsky dvojcata…prijde mi, ze Madonna nema ani vlastni rozum, vse akorat papouskuje po tobe.

Nic po nikom nepapouškuju a rozum mám opravdu svůj. :lol:
Ale, hlavně je mi pořád záhadou, co se stalo o víkendu tak moc zvláštního, že to tu vyvolalo najednou až takový převrat. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2770
15.11.23 20:13
@Sonarka píše:

A furt se tady perete, kdo vyhrává…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
15.11.23 20:14
@jenom_chlap píše:

Válka kriplů. Pořád. Chtěla jsem najít nějaký vhodný meme a furt mi to háže samé beznohé a slepé
:mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.11.23 20:14
@jenom_chlap píše:

Ja to rikala od zacatku, ze si huby namelou :mrgreen: :P

• Citovat
  • Upravit
2770
15.11.23 20:21
@Sonarka píše:
Ja to rikala od zacatku, ze si huby namelou :mrgreen: :P

Serte na hádky, už tak je ve světě plno zla. Každý máme nějakého kostlivce ve skříni a kdo je bez viny ať hodí, stop, budu jak Luk.)))
Kde vůbec je, chodí ještě na mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
15.11.23 20:27
@Mango_Lassi píše:
Válka kriplů. Pořád. Chtěla jsem najít nějaký vhodný meme a furt mi to háže samé beznohé a slepé :mrgreen:

Výměna manželek level :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.11.23 20:35
@jenom_chlap píše:
Serte na hádky, už tak je ve světě plno zla. Každý máme nějakého kostlivce ve skříni a kdo je bez viny ať hodí, stop, budu jak Luk.)))
Kde vůbec je, chodí ještě na mimčo.

Myslis Luke 01? Jo chodi, ale neni tu asi porad…
Tak my jsme tu oproti svetu jeste pomerne miliusove :D Kez by vsude bylo jen takovehle zlo… ;)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.11.23 20:45
@Černá Madonna píše:
Nic po nikom nepapouškuju a rozum mám opravdu svůj. :lol:
Ale, hlavně je mi pořád záhadou, co se stalo o víkendu tak moc zvláštního, že to tu vyvolalo najednou až takový převrat. :think: :nevim:

No proste se neco nakouslo a spustilo to retezovou reakci…nejake nevyrizene ucty..? :nevim: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
16074
15.11.23 20:52
@Sonarka píše:
Jak milé 8)
Jinak pro Madonnu - vedlejsi diskuzi nam prekvapive zamkli, tak reaguji tady..pises, ze je muj problem, ze tu o sobe tolik zverejnuji a ze do me pak ostatni ryji.. a Lorreho problem to teda neni, co tu o sobe pise..? A ze toho muze pak nekdo zneuzit..? Trosku zcestny argument ne… Mas holka dvoji metr ;) 8) :mavam:

Metr mám stejný.
Jen bude rozdíl v tom, že on už má dva dny po sobě založené diskuze, které se ho osobně týkají a jsou dost urážející a zesmešňující.
O tobě tu byla taky založena celá samostatná diskuze o tvém soukromém a intimním životě? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.11.23 20:55
@Černá Madonna píše:
Metr mám stejný.
Jen bude rozdíl v tom, že on už má dva dny po sobě založené diskuze, které se ho osobně týkají a jsou dost urážející a zesmešňující.
O tobě tu byla taky založena celá samostatná diskuze o tvém soukromém a intimním životě? :nevim:

Zatim ne…cekam, kdy se toho Pirko zhosti :mrgreen:
Jinak k Lorremu muzu rict jen to, ze kdo seje vitr, sklizi bouri…

• Citovat
  • Upravit
16074
15.11.23 21:00
@Sonarka píše:
Zatim ne…cekam, kdy se toho Pirko zhosti :mrgreen:
Jinak k Lorremu muzu rict jen to, ze kdo seje vitr, sklizi bouri…

Nevím, podle mě je to celé zbytečné se takto dohadovat a nakonec se snížit až k urážení jeden druhého. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová