Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aiwwa píše:
Máš snad Google.
Já už postupem času tak zlenivěl, že radši odseknu tímto způsobem ![]()
@Mango_Lassi píše:
Taky jsem byla na Zakyntosu
Já taky byla na zakynthosu. ![]()
@Lorre píše:
Já už postupem času tak zlenivěl, že radši odseknu tímto způsobem
To není moc sexy. ![]()
@marin píše:
Já taky byla na zakynthosu.
Asi tam byli všichni. ![]()
@Lorre píše:
Projimadlo. Na mě uz vytáhnul v tom jeho tématu, že beru Cipralex. To jsou pokud vím AD. Zřejmě má velké zkušenosti, čemuž se vlastně ani nedivím
Jj, není to s vámi opravdu jednoduchý.
![]()
@Černá Madonna píše:
Jj, není to s vámi opravdu jednoduchý.![]()
Teď bude s antidepresivy a antipsychotiky problém. Některé vypadnou z dodávek až do jara.
což tedy vidím pro některé pacienty blbě, protože se to kolikrát v léčebných ladí dlouhodobě. Třeba u schizofreniku.
@aiwwa píše:
Asi tam byli všichni.
No laganasky záliv je top moře. Nejezdíme na stejná místa, ale sem bych se klidne vrátila. ![]()
@Lorre píše:
Projimadlo. Na mě uz vytáhnul v tom jeho tématu, že beru Cipralex. To jsou pokud vím AD. Zřejmě má velké zkušenosti, čemuž se vlastně ani nedivím
Ty jsi ad nebral? Byl jsi na té psychině vlastně hospitalizovaný nebo jsi tam docházel ambulantně? Já nerýpu, fakt to není úmyslem, jen mě to zajímá.
@marin píše:
Teď bude s antidepresivy a antipsychotiky problém. Některé vypadnou z dodávek až do jara.což tedy vidím pro některé pacienty blbě, protože se to kolikrát v léčebných ladí dlouhodobě. Třeba u schizofreniku.
Jj, jsou léky bez kterých se takový člověk bohužel neobejde. ![]()
@Lorre píše:
A kde je vůbec uklízeč zachodu Pírko?Sem ho dlouho nepostrehl, ne že bych ho chtěl vyvolávat, ale takhle dlouho mu to obvykle netrvalo.
Vymýšlí elixír mládí a nápoj nesmrtelnosti
Tihle vědci nemají tolik času, tu pořád viset
![]()
@Sonarka píše:
Proutnici mohou byt i ti oskliviJen teda u nich je mensi pravdepodobnost, ze budou neverni, pac jim to da vic prace, nekoho ukecat
Ja si to nemyslim, skutecnost je jina, vidim to kolem, kolegove, osklivi tatkove v krizi stredniho veku byvaji nejcasteji zahybaci. Pokud je chlap extremne osklivy a ma prachy, vzdy se najde nejaka, co chce jeho penize, event. si plati prostitutky. Pokud neni extremne osklivy, ale ani zadnej pritazlivej krasavec a umi to se zenami, vi jak na ne, nema problem zbalit zenu a tuplem nema problem s prumernymi a s neatraktivnmi zenami, ktere moc na vyber nemaji.
Osobne mam jinou zkusenost, pritazlivy chlap, ktery vi, ze kdyby chtel, muze mit temer kazdou, pokud ma srdce na spravnem miste a umi milovat zenu, byva vernejsi, neni zakomplexovany, nepotrebuje si nic dokazovat.
Příspěvek upraven 17.11.23 v 12:54
@Mango_Lassi píše:
No a co jako? Dluží ti prachy? Sebrala ti dítě? Tvl, lidi, to by chtělo trochu nadhledu.
BTW víte, že Kutil Tom se skutečně nechal smazat? Taky neunesl následky vlastní slávy
Ten bude brzy zpět
Jako už mnohokrát ![]()
@My Melody píše:
Ja si to nemyslim, realna skutecnost je jina, vidim to kolem, kolegove, osklivi tatkove v krizi stredniho veku byvaji nejcasteji zahybaci. Pokud je chlap extremne osklivy a ma prachy, vzdy se najde nejaka, co chce jeho penize, event. si plati prostitutky. Pokud neni extremne osklivy, ale ani zadnej pritazlivej krasavec a umi to se zenami, vi jak na ne, nema problem zbalit zenu a tuplem nema problem s prumernymi a s neatraktivnmi zenami, ktere moc na vyber nemaji.
Osobne mam jinou zkusenost, pritazlivy chlap, ktery vi, ze kdyby chtel, muze mit temer kazdou, pokud ma srdce na spravnem miste a umi milovat zenu, byva vernejsi, neni zakomplexovany, nepotrebuje si nic dokazovat.Příspěvek upraven 17.11.23 v 12:53
Zakomplexovanej může bejt i hezkej chlap
Podle mě je to spíš o povaze, výchově, dědičnosti… hodně se to předává z otce na syna ![]()