Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mango_Lassi píše:
Ale nečekala jsem, že je takto emočně labilní. Vždy tu házel ramena, jak to má na háku
No právě
Házení ramen je podezřelé ![]()
@Lorre píše:
To je zas co, nějaká vesnice?
Nezlob zase. ![]()
Pak se nediv, že tu o tobě někteří píší takové věci. ![]()
@Mango_Lassi píše:
No a co jako? Dluží ti prachy? Sebrala ti dítě? Tvl, lidi, to by chtělo trochu nadhledu.
BTW víte, že Kutil Tom se skutečně nechal smazat? Taky neunesl následky vlastní slávy
Nedostatek antidepresiv a antipsychotik na českém trhu začíná nést očekávané důsledky. ![]()
@Klopotkova píše:
Ty jsi ad nebral? Byl jsi na té psychině vlastně hospitalizovaný nebo jsi tam docházel ambulantně? Já nerýpu, fakt to není úmyslem, jen mě to zajímá.
Hele ná byl na chvíli ve vězení, neboť sem běhal s klackem po Václaváku a vyhrožoval, že všecky vyhladim. A tam se to řešilo akorát par konzultacema s klinickým psychiatrem.
@Klopotkova píše:
@Sonarka Co vlastně Helmut? Fakt je definitivní konec?
Konec?
Ne, není… pořád jsme v kontaktu…nic nového ![]()
@Sonarka píše:
A to on si takhle vymýšlel?Nebo to byla pravda?
Nevím, já tady věřím každému všechno, proč bych neměla… ![]()
@Venetia píše:
ja ne, ale chtěla bych
Neboj Vendy, já tam taky nebyla, ale jsme v menšině ![]()
@Sonarka píše:
Konec?Ne, není… pořád jsme v kontaktu…nic nového
No a sex s ním? Vždyť ti to musí s ním chybět.
@Sonarka: abych tě uvedla do souvislosti, Detsa byl uživatel, který se tu vyskytoval tak před 10ti lety asi? Nevím přesně. Zakomplexovaný mladý muž, nešťastný, že ho žádná dívka nechce. Koukni, co se z něj po těch deseti letech stalo. Psal do spousty diskuzi, škoda že jsou jeho příspěvky smazané. ( Jak toho docílil, netuším, asi protekce od adminu). Nikdy bych se někomu nesmála za to, že má deprese nebo je panic nebo si neví v něčem rady. Ale teda tenhle jeho obraz, který tu přišel ukazovat jako Lorre, je až na pobliti pro mě. Z depresivního chudáčka se stal protřelý znalec žen, který je střídavě nabaluje na stále stejné věty a střídavě se jim posmívá a prihazuje k dobru své opakující se balící historky. Pírko je v mnohém trapný, ale Lorreho vystihl dobře. To se nedá číst. Každou vztahovou diskuzi na emiminu s prominutim dose. e svými moudry a flirty.
@Lorre píše:Nezlob zase.
To je zas co, nějaká vesnice?
@marin píše:
Právě tam na jih míříme.
No vidíš to.
Dobrá volba. ![]()
Tak si to tam hezky užijte. ![]()
@Sonarka píše:
Zakomplexovanej může bejt i hezkej chlapPodle mě je to spíš o povaze, výchově, dědičnosti… hodně se to předává z otce na syna
Ano, je to o povaze. Vychove mozna, napriklad pokud je nekto vychovavany k nabozenstvi, kde je nevera tezky hrich, asi nebude brat neveru jako beznou vec.
@Veronika482 píše:
@Sonarka: abych tě uvedla do souvislosti, Detsa byl uživatel, který se tu vyskytoval tak před 10ti lety asi? Nevím přesně. Zakomplexovaný mladý muž, nešťastný, že ho žádná dívka nechce. Koukni, co se z něj po těch deseti letech stalo. Psal do spousty diskuzi, škoda že jsou jeho příspěvky smazané. ( Jak toho docílil, netuším, asi protekce od adminu). Nikdy bych se někomu nesmála za to, že má deprese nebo je panic nebo si neví v něčem rady. Ale teda tenhle jeho obraz, který tu přišel ukazovat jako Lorre, je až na pobliti pro mě. Z depresivního chudáčka se stal protřelý znalec žen, který je střídavě nabaluje na stále stejné věty a střídavě se jim posmívá a prihazuje k dobru své opakující se balící historky. Pírko je v mnohém trapný, ale Lorreho vystihl dobře. To se nedá číst. Každou vztahovou diskuzi na emiminu s prominutim dose. e svými moudry a flirty.
Já jsem tady od roku 2016 a Detsu si vybavuji z roku 2017, dříve tady určitě nebyl, možná pod jiným nickem, ale jako Detsa ne. Nejdříve tady zakládal diskuse jako mladý 19ti letý muž a hledal vztah.
@Černá Madonna píše:
No vidíš to.
Dobrá volba.
Tak si to tam hezky užijte.
Díky. ![]()
@Veronika482 píše:
Je čas vyzkoušet jak moc tu funguje stejný metr
.
@admin
dobrý den,
Mohu poprosit o zjištění komu ze zdejších uživatelů zde patří tento účet Veronika, který zjevně založil(a) k útokům na mou osobu?
Děkuji a pěkný den.
@Sonarka Co vlastně Helmut? Fakt je definitivní konec?