Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše:
Je to fráze ‚your eyes september‘ a tu už sem sakra dlouho nepoužil pokud vim. A myslím, že bys to neměla tak prožívat…
.
Co jsi jí proboha provedl? ![]()
Přiznej se. ![]()
A to okamžitě nebo ještě víc přitvrdí a pak budeš litovat toho, co se tu na tebe ještě všechno dozvíme.
No, už celá hořím zvědavostí. ![]()
@Černá Madonna píše:
No to jsou teda věci.
Koukám, kolika lidem a hlavně ženám ležíš v žaludku.
Nebo asi zřejmě v hlavě nebo srdci.
Ty jsi jeho anděl strážný
a tisková mluvčí.
Škoda, že to nechcete dát dohromady, že tomu nedáte šanci.
![]()
@Klopotkova píše:Že jo žejo?
Ty jsi jeho anděl strážnýa tisková mluvčí.
![]()
![]()
@aiwwa píše:
Kočkazvysočan
Příspěvek upraven 17.11.23 v 13:57
@Veronika482 píše:
@Sonarka: abych tě uvedla do souvislosti, Detsa byl uživatel, který se tu vyskytoval tak před 10ti lety asi? Nevím přesně. Zakomplexovaný mladý muž, nešťastný, že ho žádná dívka nechce. Koukni, co se z něj po těch deseti letech stalo. Psal do spousty diskuzi, škoda že jsou jeho příspěvky smazané. ( Jak toho docílil, netuším, asi protekce od adminu). Nikdy bych se někomu nesmála za to, že má deprese nebo je panic nebo si neví v něčem rady. Ale teda tenhle jeho obraz, který tu přišel ukazovat jako Lorre, je až na pobliti pro mě. Z depresivního chudáčka se stal protřelý znalec žen, který je střídavě nabaluje na stále stejné věty a střídavě se jim posmívá a prihazuje k dobru své opakující se balící historky. Pírko je v mnohém trapný, ale Lorreho vystihl dobře. To se nedá číst. Každou vztahovou diskuzi na emiminu s prominutim dose. e svými moudry a flirty.
@sirikit píše:
Měl ještě nějaký nick před Llumpem, ale už si zaboha nevzpomenu.![]()
o tom uz nevim
@Černá Madonna píše:
Co jsi jí proboha provedl?
Přiznej se.
A to okamžitě nebo ještě víc přitvrdí a pak budeš litovat toho, co se tu na tebe ještě všechno dozvíme.
No, už celá hořím zvědavostí.
Tentokrát opravdu uprimne nevím
, nepoznavam ji a nejsem si ničeho vědom. Ale vím, že jedna uživatelka psala furt v podobném stylu, nějaká Marcy/Marci, a taky mě osočovala že si zvyšuji takhle ego na holkách, pohraju si a odkopnu
@Klopotkova píše:To jako fakt si myslíš?
![]()
![]()
![]()
@Kočkazvysočan
Jo.
možné to je.
@aiwwa píše:
Jo.možné to je.
Možné je úplně všechno, ale to Kočka nebude.
@Lorre píše:
Jo tak chtěla mi říct co si myslí, ted je tu pro to vhodny prostor když se tak řeším… Takže si dej bacha, nebo si na tobě smlsnu
No, abych z tebe neměla Este nějaký trauma.
![]()
Příspěvek upraven 17.11.23 v 13:58
@Lorre píše:
Je to fráze ‚your eyes september‘ a tu už sem sakra dlouho nepoužil pokud vim. A myslím, že bys to neměla tak prožívat…
.
Nic jim nevysveltuj, neobhajuj se a pis jak chces, neni tvuj problem, ze jeste neobjevily, ze nejsou povinne cist vsechno a vsechny a muzou te preskakovat.
Příspěvek upraven 17.11.23 v 14:02
@Lorre píše:
Tentokrát opravdu uprimne nevím![]()
, nepoznavam ji a nejsem si ničeho vědom. Ale vím, že jedna uživatelka psala furt v podobném stylu, nějaká Marcy/Marci, a taky mě osočovala že si zvyšuji takhle ego na holkách, pohraju si a odkopnu
Jako Detsa jsi psal, že jsi panic. Trvá tento stav doposud?
@Klopotkova píše:
Jako Detsa jsi psal, že jsi panic. Trvá tento stav doposud?
Ano stále čekám na tu pravou
@Veronika482 píše:
@Lorre: PS víš, já bych ti odpustila i ten tvůj slovní průjem v diskuzích a tu potřebu tady vykládat o tom, jak jsi žádaný, jen bohužel všechny tvé nápadnice jsou pod tvoji úroveň..i to, jak už nejmíň po desáté tady nějake zpíváš „you Shine jak September“( opravdu vtipné😎)…brala bych to jako že se vyrovnávás tímhle způsobem se svým reálným životem. I to, že jsi tu chtěl přijít jako někdo nový, sebevědomý, ne s nálepkou Detsy. Všechno bych pochopila. Ale to, proč tě považuji za nejvíc odpudivého muže tu na emiminu je ten tvůj styl psaní, kdy předstíráš empatii a následně, když se na to některé uživatelky chytnou( konkrétně Son, ale i jiné), tak se jim vysměješ a ponížíš je, třeba že nemá na víc než na Helmuta z Německa. Myslím Detso, že má pořád na víc než ty a hlavně, nemá v sobě to pohrdání, jako máš ty. Nazdar a prosím tě, zkus to trochu jinak.
Nejsem kočka z Vysočan ani zhrzena fanynka. Čtu to tu dlouho…určitě přes deset let, akorát mi nedělá dobře sem psát. Klidně tu dám nick, pod kterým jsem psala před nějakou dobou. Jestli si vzpomenu. Lorre by si mohl vzpomenout i My Melody. Dávala mi nějaké rady do života. Myslím, že jsem byla niky, psala jsem si s uživatelem opozice… Mě baví to tu hlavně číst. Ano, zaregistrovala jsem se dneska kvůli téhle diskuzi. Zase se brzo smažu, jako minule. Ale hrozně mi vadí takoví ti skrytí zlí skřeti. Ty nemůžu vystát. A protože ženy zde jsou příliš naivní a dobracke, ještě skřeta ve svých řadách neodhalily. To je vsechno. Stojím si za každým slovem. @promin, že jsem tu slovní anglickou hříčku tak spletla:)
@Klopotkova píše:
Ty jsi jeho anděl strážnýa tisková mluvčí.
![]()
![]()
No já nevím.
Asi mám takové nějaké povahové rysy zastávat se ukřivďovaných a slabších. ![]()
Už jsem to párkrát udělala tady i v reálném životě. ![]()