Kdo budete volit ANO?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
79917
6.12.17 12:46

Fakt zkus jednou napsat něco sama - je to vážně príma a tisíckrát lepší než jen odkazy a citáty. neboj se, zkus to.
Už ty odkazy neotevírám, beztak je to furt stejné - všichni vědí, co má ten druhý v plánu. Je to nuda a stereotyp. něco jiného by nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.12.17 12:58
@Dračice 2 píše:
Hele to je dneska fakt sranda. :mrgreen: Já si nemůžu pomoct, musím vám to děvčátka a chlapci poslat. Čekají nás „zářné zítřky.“ To se fakt pobavíte! Lépe bych to napsat nedokázala. :mrgreen: Veselé vánoce. :)https://zpravy.tiscali.cz/…icich-306301?…

Samé vzteklé pomluvy na úrovni bulváru. Je vidět, že kavárna už je v koncích, už zvrací jen žluč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 13:12
@jaguar píše:
Věční stěžovatelé na současnou politickou situaci. Jsme ve svobodné zemi. A jestli to tak nevidíte tak můžete jít o stát dál. :mrgreen: Nikdo vás tu nedrží :palec:

zatím je Čr svobodná země… ale s tímhle vedením dlouho nebude :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
79917
6.12.17 14:46
@lucenka píše:
zatím je Čr svobodná země… ale s tímhle vedením dlouho nebude :,( :,(

Legrace je, že nikdo nic neví, a všichni jsou si přitom tak jistí. Třeba právě tímhle. někdy si říkám, že je to podle tvrzení - podle sebe soudím tebe. Prostě - co se vylíhne v hlavě mně a co bych udělal já, musí přece logicky napadnout i druhého.
jednoduše - možná to tak bude a možná ne. Do hlavy Babišovi nevidíme, Zemanovi taky ne, takže nezbývá, než vyčkat věcí příštích. Tohle zbytečné strašení se je úplně k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 14:49
@inkakřivák píše:
Legrace je, že nikdo nic neví, a všichni jsou si přitom tak jistí. Třeba právě tímhle. někdy si říkám, že je to podle tvrzení - podle sebe soudím tebe. Prostě - co se vylíhne v hlavě mně a co bych udělal já, musí přece logicky napadnout i druhého.
jednoduše - možná to tak bude a možná ne. Do hlavy Babišovi nevidíme, Zemanovi taky ne, takže nezbývá, než vyčkat věcí příštích. Tohle zbytečné strašení se je úplně k ničemu.

jenže už vidíme, jak se chová… nebo sis nevšila, že nakoupil různá média, jakými lidmi se obklopuje, jak se chová?

• Citovat
  • Upravit
9658
6.12.17 14:50
@Gnaar píše:
Samé vzteklé pomluvy na úrovni bulváru. Je vidět, že kavárna už je v koncích, už zvrací jen žluč :mrgreen:

hele tebe někdy v nějaké kavárně neobsloužili nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79917
6.12.17 14:57

@lucenka A co to má společného s tím, jestli tu bude nebo nebude demokracir? Prostě mi tyhle výkřiky přijdou nesmyslné - všichni křičí, jako by už byl kolem ostnatý drát a plné basy odpůrců - máte vy ale čisté myšlenky. Média vlastnil už dřív, a to ještěš v politice vůbec nebyl. A očividně se obklopuje lidmi schopnými, jestliže se vypracoval až tam, kde je. Všeho schopnými, ale schopnými. Prostě ber to tak - tohle je vysledek regulérních voleb a co dělá, dělá na základě toho. jestliže se ti to nelíbí, fajn, tvoje právo, ale bohužel. jestliže víš, na něj něco protizákonného a máš na to důkazy, hurá na polici, jestliže máš nápad, jak se bránit, tak do toho. Ale tohle malování čerta na zed, to je jak TV Nova - je jaro a zemědělci pláčou, že je mokro a nebude obilí. Je léto a zemědělci štkají, že je sucho a nebude obilí. Je po žních a zemědělci jsou šílení, že nevědí co s obilím. Asi tak. Prostě furt dokolečka jenom - on udělá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
6.12.17 15:02
@inkakřivák píše:
@lucenka A co to má společného s tím, jestli tu bude nebo nebude demokracir? Prostě mi tyhle výkřiky přijdou nesmyslné - všichni křičí, jako by už byl kolem ostnatý drát a plné basy odpůrců - máte vy ale čisté myšlenky. Média vlastnil už dřív, a to ještěš v politice vůbec nebyl. A očividně se obklopuje lidmi schopnými, jestliže se vypracoval až tam, kde je. Všeho schopnými, ale schopnými. Prostě ber to tak - tohle je vysledek regulérních voleb a co dělá, dělá na základě toho. jestliže se ti to nelíbí, fajn, tvoje právo, ale bohužel. jestliže víš, na něj něco protizákonného a máš na to důkazy, hurá na polici, jestliže máš nápad, jak se bránit, tak do toho. Ale tohle malování čerta na zed, to je jak TV Nova - je jaro a zemědělci pláčou, že je mokro a nebude obilí. Je léto a zemědělci štkají, že je sucho a nebude obilí. Je po žních a zemědělci jsou šílení, že nevědí co s obilím. Asi tak. Prostě furt dokolečka jenom - on udělá!

tak popravdě doufám, že bude vydán za jeho podvody ohledně čapího hnízda a následně po právu odsouzen. Ne že ho jeho kamarádičci nevydají… na takovéto věci by se imunita vztahovat neměla :cert:

• Citovat
  • Upravit
6915
6.12.17 15:55
@Pam12 píše:
hele tebe někdy v nějaké kavárně neobsloužili nebo co?

V Pražské? Havloidi jsou v posledním tažení, oslavujme! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79917
6.12.17 18:10

@lucenka Upřímně si myslím, že se vydat s klidem nechá - a pak bohužel se všem vysměje. Protože bude mít právníky kované, kteří dokážou, že ty dotace nečerpal on, ale jeho děti - a jak chceš prokázat, že jim převedl tu část Agrofertu účelově? jO, ON KLIDNĚ MŽE ŘÍCI, ŽE JI PŘEVED dětem, at si zkusí podnikat, ne? A co dělaly děti, to on nějak neovlivní. A za to, že jeho děti, ne on a Agrofert, ale jeho děti dostaly dotaci na Čapí hnízdo, ho těžko odsoudí. Takhle to vidím já. Soud soudí podle skutků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.12.17 18:25

@inkakřivák NJ, to je celý Andrej, myslí v první řadě na dobro dětí… (samozřejmě těch vlastních) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79917
6.12.17 18:30

@Gnaar Však jo, já taky myslím v první řadě na blaho vlastních dětí, to je logické. Ale prostě si myslím, že takto celá ta kauza skončí. Je to jednoduché - pokud to nebyl jeho projekt - a nebyl - pak nemohl on žádat o dotaci, tudíž on ji nedostal a nic neukradl. To, že pak děti převedly barák na Agrofert - no co už, to udělaly děti a ne on, takže zase nic. Je to tak? Je. Začpak ho tedy odsoudí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6915
6.12.17 18:34

@inkakřivák Od začátku tvrdím, že je to jen účelová kauza. Nic na něj nemají.

Za chvilku nastane odstavování starých struktur od koryt. To bude kvikotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
6.12.17 19:41
@inkakřivák píše:
@lucenka A co to má společného s tím, jestli tu bude nebo nebude demokracir? Prostě mi tyhle výkřiky přijdou nesmyslné - všichni křičí, jako by už byl kolem ostnatý drát a plné basy odpůrců - máte vy ale čisté myšlenky. Média vlastnil už dřív, a to ještěš v politice vůbec nebyl. A očividně se obklopuje lidmi schopnými, jestliže se vypracoval až tam, kde je. Všeho schopnými, ale schopnými. Prostě ber to tak - tohle je vysledek regulérních voleb a co dělá, dělá na základě toho. jestliže se ti to nelíbí, fajn, tvoje právo, ale bohužel. jestliže víš, na něj něco protizákonného a máš na to důkazy, hurá na polici, jestliže máš nápad, jak se bránit, tak do toho. Ale tohle malování čerta na zed, to je jak TV Nova - je jaro a zemědělci pláčou, že je mokro a nebude obilí. Je léto a zemědělci štkají, že je sucho a nebude obilí. Je po žních a zemědělci jsou šílení, že nevědí co s obilím. Asi tak. Prostě furt dokolečka jenom - on udělá!
:potlesk: :lol:…asi tak, ale aspon je pořád o čem mluvit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
6.12.17 19:53
@inkakřivák píše:
@lucenka Upřímně si myslím, že se vydat s klidem nechá - a pak bohužel se všem vysměje. Protože bude mít právníky kované, kteří dokážou, že ty dotace nečerpal on, ale jeho děti - a jak chceš prokázat, že jim převedl tu část Agrofertu účelově? jO, ON KLIDNĚ MŽE ŘÍCI, ŽE JI PŘEVED dětem, at si zkusí podnikat, ne? A co dělaly děti, to on nějak neovlivní. A za to, že jeho děti, ne on a Agrofert, ale jeho děti dostaly dotaci na Čapí hnízdo, ho těžko odsoudí. Takhle to vidím já. Soud soudí podle skutků.

Taky myslím, že není tak hloupý, aby udělal takovou banální chybu, podle mě dělá vše „s krýtými zády“.Tohle mě ke schopnému, dravému obchodníkovi nesedí. :nevim: proto tomu obvinění moc nevěřím, také když vidím lidi co má proti sobě, ostřílené politiky, co mají své„chobotnice“,styky, triky a ještě se bojí o své posty, to je vražedná kombinace :lol: a jasně jde vidět jak jim tam vadí. ČSSD nedělala před volbama nic jiného jen ukazovala na Babiše, přišlo mi, to jak ve školce, pořád jen „on to, on támhleto…“
Ted to dělá ODS a jsem zvědavá jestli si tím Fiala taky podřeže větev, jako Sobotka :lol:.
Každopádně nedávno byl Sobotka u soudu v kauze OKD a nějak jsem si nevšimla(v těch Babišových mediich :lol: )nějakých palcových článků. Ovšem o Babišovi se píše kdejaký prd, mě už ty kauzy spíše nudí, než pobuřují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová