Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, tak jak to vypadá, už jsi mluvila s mamkou? Myslím na tebe, dej vědět.
Omlouvám se zakladatelko, ale nedá mi to.
Chtěla bych poprosit ty, které tu psaly, že je to složité, aby si přečetly tabulku a zkusily rozšířit obzory.
@Pipilota Citrónie Tak vsichni to umime na netu najit, ale rec tu byla o tom, ze z A+A byt nikdy B nemuze
![]()
@hanzy píše:
@Pipilota Citrónie Tak vsichni to umime na netu najit, ale rec tu byla o tom, ze z A+A byt nikdy B nemuze![]()
Jsem moc rada, že ty si to najít umíš. Tobě příspěvek určen nebyl…
Milá zakladatelko, sledovala jsem Tvuj pribeh, napises, jak to cele dopadlo?
Ani nevím, jak to napsat, sama to nějak nechápu a nedokážu vstřebat
Žádná z tady tipovaných možností to není, prý nejsem biologicky ani jednoho, ale vůbec mi nejde do hlavy, jak by to matky vysvětlení šlo udělat prakticky
Dá se říct, že by za to mohla jít do vězení, podle mě jde normálně o trestný čin ![]()
@Anonymní píše:
Ani nevím, jak to napsat, sama to nějak nechápu a nedokážu vstřebatŽádná z tady tipovaných možností to není, prý nejsem biologicky ani jednoho, ale vůbec mi nejde do hlavy, jak by to matky vysvětlení šlo udělat prakticky
Dá se říct, že by za to mohla jít do vězení, podle mě jde normálně o trestný čin
No tak to zní jako detektivka.
A zná matka oba tvé biologické rodiče?
@micta píše:
Tý jo, mě napadá jen únos
Anebo si jí taky mohli nechat, když si jí třeba biolog. matka nemohla nechat…
Jedná se o období před rokem 1989, moje matka normálně porodila, všechno bylo OK, měla v porodnici dejme tomu známou, takže za svým miminem mohla kdykoliv. Jednou pozdě večer zjistila, že její dítě zřejmě nežije, tak zpanikařila, zavolala tu známou, která potvrdila úmrtí a společně svoje dítě vyměnila za mě, hned ráno podepsala revers a odvezla si už mě jako vlastní, dřív se dětské úmrtí prý tolik neřešilo
Vůbec tomu nemůžu věřit, otci to ve slabé chvilce řekla, chtěl jí udat, ale kvůli rodině to neudělal, ale nechtěl mě mít na očích ![]()
Omlouvám se, ten předchozí příspěvek jsem odeslala předčasně, tak je to na dvě části ![]()
…nějak si nedovedu představit situaci, že svoje novorozené dítě vyměním za mrtvé…
Nicméně přeji hodně sil…
@Malaga píše:
…nějak si nedovedu představit situaci, že svoje novorozené dítě vyměním za mrtvé…
Nicméně přeji hodně sil…
Jako upřímně, mi to přijde jak totální blbost a nechtěla jen přiznat, že byla nevěrná, ale tohle je na mě fakt moc ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat