Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
951
5.4.17 23:11

Ahoj, tak jak to vypadá, už jsi mluvila s mamkou? Myslím na tebe, dej vědět.

• načítám...
6.4.17 05:42

Omlouvám se zakladatelko, ale nedá mi to.

Chtěla bych poprosit ty, které tu psaly, že je to složité, aby si přečetly tabulku a zkusily rozšířit obzory.

• načítám...
6.4.17 05:45

Názorně

• načítám...
8558
6.4.17 13:16

@Pipilota Citrónie Tak vsichni to umime na netu najit, ale rec tu byla o tom, ze z A+A byt nikdy B nemuze :mrgreen: :palec:

• načítám...
6.4.17 18:07
@hanzy píše:
@Pipilota Citrónie Tak vsichni to umime na netu najit, ale rec tu byla o tom, ze z A+A byt nikdy B nemuze :mrgreen: :palec:

Jsem moc rada, že ty si to najít umíš. Tobě příspěvek určen nebyl…

• načítám...
41
6.4.17 18:54

Milá zakladatelko, sledovala jsem Tvuj pribeh, napises, jak to cele dopadlo?

• načítám...
Anonymní
6.4.17 19:06

Ani nevím, jak to napsat, sama to nějak nechápu a nedokážu vstřebat :nevim: Žádná z tady tipovaných možností to není, prý nejsem biologicky ani jednoho, ale vůbec mi nejde do hlavy, jak by to matky vysvětlení šlo udělat prakticky :roll: Dá se říct, že by za to mohla jít do vězení, podle mě jde normálně o trestný čin :oops:

• Upravit
36720
6.4.17 19:11

Tý jo, mě napadá jen únos

• načítám...
6.4.17 19:13
@Anonymní píše:
Ani nevím, jak to napsat, sama to nějak nechápu a nedokážu vstřebat :nevim: Žádná z tady tipovaných možností to není, prý nejsem biologicky ani jednoho, ale vůbec mi nejde do hlavy, jak by to matky vysvětlení šlo udělat prakticky :roll: Dá se říct, že by za to mohla jít do vězení, podle mě jde normálně o trestný čin :oops:
:hug: přeji hodně síly, máš to asi teď hodně náročné :hug:
  • načítám...
4213
6.4.17 19:15

No tak to zní jako detektivka. :( A zná matka oba tvé biologické rodiče?

• načítám...
26270
6.4.17 19:17
@micta píše:
Tý jo, mě napadá jen únos

Anebo si jí taky mohli nechat, když si jí třeba biolog. matka nemohla nechat…

• načítám...
Anonymní
6.4.17 19:21

Jedná se o období před rokem 1989, moje matka normálně porodila, všechno bylo OK, měla v porodnici dejme tomu známou, takže za svým miminem mohla kdykoliv. Jednou pozdě večer zjistila, že její dítě zřejmě nežije, tak zpanikařila, zavolala tu známou, která potvrdila úmrtí a společně svoje dítě vyměnila za mě, hned ráno podepsala revers a odvezla si už mě jako vlastní, dřív se dětské úmrtí prý tolik neřešilo 8o Vůbec tomu nemůžu věřit, otci to ve slabé chvilce řekla, chtěl jí udat, ale kvůli rodině to neudělal, ale nechtěl mě mít na očích 8o

• Upravit
Anonymní
6.4.17 19:24

Omlouvám se, ten předchozí příspěvek jsem odeslala předčasně, tak je to na dvě části :oops:

• Upravit
26270
6.4.17 19:27

8o…nějak si nedovedu představit situaci, že svoje novorozené dítě vyměním za mrtvé…
Nicméně přeji hodně sil…

• načítám...
Anonymní
6.4.17 19:31
@Malaga píše:
8o…nějak si nedovedu představit situaci, že svoje novorozené dítě vyměním za mrtvé…
Nicméně přeji hodně sil…

Jako upřímně, mi to přijde jak totální blbost a nechtěla jen přiznat, že byla nevěrná, ale tohle je na mě fakt moc :zed:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová