Kdo jsou moji rodiče?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3007
5.5.17 13:53
@Pudloslava píše:
Jsem nesmirne zvedava na vysledek i dalsi vyvoj. taky bych udelala ten test.

Já taky!

• načítám...
85549
5.5.17 13:57

Tak to me nesmirne zajima vysledek. A matka teda odmitla test dobrovolne podstoupit a otec o tom nevi, ano? Sledovala jsem zacatek

• načítám...
6532
5.5.17 14:45
@stinga píše:
@MeloryNox nejsem zakladatelka, ale bylo to tady, porodila maminka zakladatelky, šla se podívat se známou- sestrou - to nebylo specifikováno, na miminko, mimina v té době byly odděleně od matek, zjistila, že její miminko nežije, tak vzaly jiné miminko a vyměnily a to miminko je zakladatelka - tak jí tento příběh řekla matka až nyní, co zakladatelka zjistila dle krevní skupiny, že nemůže být dítětem svých rodičů

Díky za vysvětlení. Přemýšlela jsem o tom kvůli tomu, kdyby zakl. chtěla najít své bio. rodiče. Mohli by podat trestní oznámení. Vžít se do jejich role. Že žiju s tím, že mi zemřelo novorozeně a ono mě za 20 nebo více letech najdete. To by bylo na infarkt.

• načítám...
8881
5.5.17 17:09

A to tu někdo zakládal diskuzi, že hledá námět ke psaní knihy…

• načítám...
78493
5.5.17 19:37

@truelly no to by je fakt, život je někdy zajímavější, než to co někdo vymyslí

• načítám...
54
9.5.17 10:36

Netrpelive cekam na dalsi vyvoj. Jen mi vrta hlavou, proc ji neukazali na matrice vic. Pry ukazali jen ji a zbytek prekryli. To mi moc hlava nebere, mela jsem za to, ze na matrice se clovek dovi mnohem vic o svem puvodu :think:

• načítám...
1079
9.5.17 10:44
@lesnenka píše:
Netrpelive cekam na dalsi vyvoj. Jen mi vrta hlavou, proc ji neukazali na matrice vic. Pry ukazali jen ji a zbytek prekryli. To mi moc hlava nebere, mela jsem za to, ze na matrice se clovek dovi mnohem vic o svem puvodu :think:

Dozví, ale musí doložit příbuzenský vzta a pak ti ukážou i příbuzné (a zbytek zase zakryjí). Veřejně přístupné jsou jen velmi staré záznamy.

• načítám...
16694
9.5.17 10:52

@lesnenka Matrika smí všechny záznamy zveřejnit až po stech letech. Je to kvůli ochraně soukromí ostatních osob. O svém původu se dozví, ale nemůžou jí ukázat „původ“ někoho jiného…proto ostatní záznamy o narození na téže straně musí schovat. Někde se s tím nezdržují (má zkušenost) a nechají k nahlédnutí na celou stranu, ale aby nás nechali knihou listovat, to nehrozilo.

• načítám...
Anonymní
9.5.17 21:42

Opravdu mi víc než mě neukázali, snažila jsem se něco zahlídnout ale marně :nevim:
Dnes jsem odeslala všechny 3 vzorky na testy, připlatila jsem si za určení příbuznosti, abych vyloučila nebo potvrdila případnou příbuznost s někým ze širší rodiny.

• Upravit
54
9.5.17 21:50

Ufff, tak moc drzim palce. At je to co nejmin bolestive.

@Anonymní píše:
Opravdu mi víc než mě neukázali, snažila jsem se něco zahlídnout ale marně :nevim:
Dnes jsem odeslala všechny 3 vzorky na testy, připlatila jsem si za určení příbuznosti, abych vyloučila nebo potvrdila případnou příbuznost s někým ze širší rodiny.
  • načítám...
4071
9.5.17 21:50

Držím Vám palce, ať se dopátráte… :kytka:

• načítám...
7989
9.5.17 22:32
@Anonymní píše:

Taky držím palečky, jak dliuho to trvá, než se dozvite vysledky?

• načítám...
Anonymní
9.5.17 23:06
@LadySi píše:
Taky držím palečky, jak dliuho to trvá, než se dozvite vysledky?

Běžně to bývá do 2 týdnů, nepřiplácela jsem si za expres, ten týden k tomu už mě nevytrhne a pět tisíc navíc je dost peněz :oops:

• Upravit
Anonymní
9.5.17 23:09
@Patricia89 píše:
Nebo me jeste napadlo, jestli by se nekde nedalo zjistit, kolik matka mela deti… :think: :think: ale to netusim jak, nebo kde… poptat se na ty matrice? Jestli neco takovyho existuje :think: :think:

Když si nedávno zařizovala důchod, tak můj rodný list chtěla, že se tam nějak dokládá nebo co :roll: Ale to chtěla i po sourozencích :nevim:

• Upravit
7188
9.5.17 23:14
@Patricia89 píše:
Nebo me jeste napadlo, jestli by se nekde nedalo zjistit, kolik matka mela deti… :think: :think: ale to netusim jak, nebo kde… poptat se na ty matrice? Jestli neco takovyho existuje :think: :think:

Ja jsem nasla u mamy v papirech po operaci, ze byla 4× tehotna (jsme jen 3 sourozenci). Ale tam bylo napsano, ze 4× tehotna a 3× donosila, takze to sedelo. Treba tam? Jestli nema doma nejaky papiry z operaci, vetsich. Ze bys dohledala, jestli vubec tehotna v ty dobe byla. Ale asi je to hur proveditelny, nedovedu si predstavit ted jit k nasim a hrabat se mame ve starejch zaznamech, kdyz jsem na navsteve :nevim: Drzim ti palce, at to co nejdriv zjistis, das pak vedet? Sleduju tuhle story se zatajenym dechem. To je fakt na knihu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová