Kdo nebere antidepresiva, není in?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3409
28.9.18 18:06
@Alberta píše:
Ano, takhle je to většinou..postěžují si u obvoďáka, popř. se tam rozbrečí a šup, tu máš recept a vypadni. A do kolonky si odškrtne dalšího debia..který samožádný debi neni, ach jo.

Aha takže člověk který je psych nemocný je debil???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
28.9.18 18:08
@Alberta píše:
Ano, takhle je to většinou..postěžují si u obvoďáka, popř. se tam rozbrečí a šup, tu máš recept a vypadni. A do kolonky si odškrtne dalšího debia..který samožádný debi neni, ach jo.

Můžu se zeptat, co v tom zdravotnictví děláš, jestli vůbec? Nevěřím, že tam děláš něco víc než pomocné práce. Tohle by lékař nemohl napsat. Připomínáš mi nedávnou diskuzi o panenství založenou „gynekoložkou“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21311
28.9.18 18:09
@Alberta píše:

Ty děláš ve zdravotnictví? To snad ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750

Jo, je to pravda, taky mám ten pocit.
Nedávno jsem byla u lékaře, že mě strašně bolí hlava-nejde se z toho vyspat a když vezmu brufen,okamžitě na několik hodin usnu. Taky se připojila těžká světloplachost ale rýmu a nic, z čeho bolí hlava a je to běžný nemám. poslal mne na rtg, prohlédl, nabral krev…řekl, že mám zkusit antidepresiva,vytiskl recept a za měsíc přijít 8o No, zašla jsem si ještě k zubaři, protože jsem si říkala, že tedy ještě třeba zub co nebolí… A zubař zrentgenoval, zjistil cosi…dal mi atb a za cca 5dní mi bylo o 80 procent lépe. Pokud takhle funguje většina lékařů…a lidi jim 100 procentně věří.....Tak se snad ani nedivím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
@Lalelale píše:
Můžu se zeptat, co v tom zdravotnictví děláš, jestli vůbec? Nevěřím, že tam děláš něco víc než pomocné práce. Tohle by lékař nemohl napsat. Připomínáš mi nedávnou diskuzi o panenství založenou „gynekoložkou“ :mrgreen:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Prosím anonym, jinak smazat. Já si žila svůj poklidný život a najednou mě začaly popadat extrémní úzkosti, až jsem se bála i sejít ze schodů, že spadnu, nebo najíst, že se tím jídlem zadusim. Bála jsem se prostě všeho a všech do nepředstavitelně extrémní míry a AD to srovnaly do normálu. A na původ úzkostí se nepřišlo. Tvůj příspěvek o slaboších mi přijde pobuřující.

• Citovat
  • Upravit
2468
28.9.18 18:10

Já je neberu a nebrala a snad ani nebudu muset ale kdo ví co mě v budoucnu čeká. :nevim: ale určitě si myslím že jen tak pro zábavu je někdo tzv nezobe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
@Alberta píše:

A ty jsi samozřejmě osobně seděla u vyšetření každého člověka, který skončil na práškách. Debilního i nedebilního. Máš pravdu - ach jo.

(jak píšu výše, nic proti tvrzení, že praktičtí lékaři předepisují antidepresiva, často jako lentilky, a skutečně by to dělat neměli)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29532

Je to zrychlenou dobou. Od každého se vyžaduje vysoké tempo a 100% výkonnost - v rodině, v práci, ve společnosti. A to už od dětského věku. Pořád se za něčím ženeme. Vůbec bych neřekla, že kdo bere antidepresiva je in, naopak je to velké tabu. Správné léky mohou zachránit životy, hlavně v počátku, kdy si člověk sám neporadí, až potom ve druhé fázi může začít se změnou životního stylu a terapií s postupným vysazováním léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825

@SlečnaDahlia :lol: zrovna jsem chtela napsat, ze se ji ty generace nejak pletou, ktera je vlastne ta spatna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
28.9.18 18:11
@Anonymní píše:
Prosím anonym, jinak smazat. Já si žila svůj poklidný život a najednou mě začaly popadat extrémní úzkosti, až jsem se bála i sejít ze schodů, že spadnu, nebo najíst, že se tím jídlem zadusim. Bála jsem se prostě všeho a všech do nepředstavitelně extrémní míry a AD to srovnaly do normálu. A na původ úzkostí se nepřišlo. Tvůj příspěvek o slaboších mi přijde pobuřující.

Ahoj můžu se jen zeptat jak to u tebe začalo? A je to teď snad lepší :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
28.9.18 18:11

@Lamátko
Ne!tak jsem to nemyslela,asi jsem to blbě napsala.U psych.nemocí jako deprese,schizofrenie je to jasné.to jsou přece nemoci,které se musí léčit.Spíš mám na mysli,že fakt je spousta lidí bere zbytečně,kvůli jinak ovlivnitelným věcem.Psycho nemoci mezi ně ale nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29532
28.9.18 18:13
@SlečnaDahlia píše:
Zejména těch praktických lékařů, kteří by antidepresiva neměli vůbec předepisovat a dělají to, bohužel, velmi často. Leckdy by místo prášků pomohla kvalitní terapie, k práškům má náležet úplně automaticky, ale ta je ekonomicky mnohem náročnější a jen vypsat žádanku k psychologovi bývá pro praktiky často problém.

Praktičtí lékaři suplují psychiatry, je jich málo a mají strašně dlouhé objednací doby. Kolikrát může být pozdě, než se ke správné léčbě člověk dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
@Alberta píše:
@Lamátko
Ne!tak jsem to nemyslela,asi jsem to blbě napsala.U psych.nemocí jako deprese,schizofrenie je to jasné.to jsou přece nemoci,které se musí léčit.Spíš mám na mysli,že fakt je spousta lidí bere zbytečně,kvůli jinak ovlivnitelným věcem.Psycho nemoci mezi ně ale nepatří.

To si nemyslim, spíše mám pocit, že spousta lidí ani o své psych nemoci neví a neví co se sebou. Psyc nemoc může být i mírnější a tak se v tom člověk kolikrát zbytečně plácá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
@Alberta píše:
@Lamátko

Co znamená spousta lidí? :mrgreen: Jak poznáš, že je ta „spousta“ lidí bere zbytečně? 8) Kdepak jsi tento fakt našla? :mrgreen: šmarja jestli ty děláš ve zdravotnictví víc než uklízečku, bůh s námi

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex