Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mamina85 ahá,tebe tam na gyndě objednali jo? já se to dozvím až 15.11 kdy tam mužu teda jít..
@Petík30 nic si z toho nedělej, hlavně aby miminko bylo v pořádku. Ale teda od kolegyně to nebylo vůbec hezké ![]()
Jinak ten screening je na zjištění vvv, hlavně downova syndromu. Vezmou ti krev a s odstupem času udělají uzv a zhodnotí to. Teda tak si myslím, že se to dělá, já.
@Pindulina85
krásný Vítej tu a hodně štěstíčka mamino. Taky ještě mimi nemám, tak jsem ze všeho vysraná, hihi
@Bezinkaa mc děkuji, taky jsem vysraná, ale teď opatrná.. Ráda bych to oznámila až po 1 trimestru. Ale je to těžký- jsme v práci kolektiv bab, o tom nevydařeném těhu vědí a často se mě ptají a já neumím lhát ![]()
Sisi137 No hlavu stoho mám furt na to musím myslet to víš my jsme v práci samy dvě a kolegině si ted myslí že bude na vánoce v obchodě sama a tak jsou tam naschvály a je prostě naštvaná. Kvůli mě se bude shánět někdo jinej a ještě dělat inventůra ted před vánocma no tak jsou nasraní no.
@Petík30 ten Ssreening je vyšetření v 1. trimestru… Pomuže to odhalit nejzávažnější vrozené vady plodu. Provádí se s krve a UTZ…Není ale plně hrazen pojištovnou a tak si musíme připlácet… já to mám za 1000
@Pindulina85 No já jsem kelišová, takže jsem všechno hned vykecala:)) ![]()
@Petík30 holka hlavně ty se nenervuj prací. ale že to vykecaly provozní, to není od nich moc hezký… hod to za hlavu a mysli na mimíska
@Bezinkaa neobjednali,dr mi dala papír, kdy si mám dojít, asi to má s nemocnicí automaticky nebo nevím ![]()
Bezinkaa jj díky snažím se na to nemyslet a už si užívat těhu ale klidnější budu až po první návštěvě dr. už aby bylo pondělí.
@Petík30 píše:
Holky co to tady furt píšete o nějakém vyšetření screening? jak to probíhá? to je ted nějaká novinka? co to je? No jinak dneska se mě paní provozní ptala jestli jsem těhotná něco totiž věděla od kolegině a moc nadšená nebyla tak jsem řekla že nevím že jsem ještě u doktora nebyla že jdu až v pondělí takže ve středu až půjdu do práce chtíc nechtíc budu muset s pravdou ven už vidím jaké budou negativní pohledy a jak mě budou nesnášet že jsem jim to v práci zavařila. No netěším se. Už jsem stoho fakt nešťasná
neboj, ze zakona ses pak chranena, kdyz to v praci oznamis.. nesmeji te vyhodit, a dle zakona nesmis delat prescasy. No a pokud mas fyzicky narocnou praci, musi te preradit na misto vhodnejsi… hele to dite je nejdulezitejsi, tamto je pouze prace… mela bys spis zarit stestim
![]()