Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Honza 12 píše:
Tím bys mě neuctila. Nemám rád, když mě žena „kafrá“do toho co si kupuju za oblečení.
Tak chápu to správně, chceš ženu, která se doma o tebe bude starat, sexovala s tebou a ještě aby platila sama za sebe, nebo aby tě ještě někde zvala. Taková ženská muší být sen každého chlapa a musí být pro vás chlapy opravdu dobrá partie
@Mango_Lassi píše:
Nesvepravny chlap, co? Ani se nedokáže samostatně oblíct
není to tím, že by se chlap neuměl správně obléct ale o tom, že mu chce zkrátka udělat radost. To je vše. A pokud by se mu košile nelíbili, tak bych mu koupila třeba pižamo, které nemusí nosit po venku ![]()
@Anonymní píše:
není to tím, že by se chlap neuměl správně obléct ale o tom, že mu chce zkrátka udělat radost. To je vše. A pokud by se mu košile nelíbili, tak bych mu koupila třeba pižamo, které nemusí nosit po venku
Na babské rady dám, protože pokud je to líbivé babám, tak je ruka v rukávě. ![]()
@opozice píše:
Na babské rady dám, protože pokud je to líbivé babám, tak je ruka v rukávě.
Tak pokud bys to chtěl použit pro sbalení jiné baby, tak jsi nekvalitní chlap, který si neváží toho, že pro něho někdo něco dělá a nestojíš ani za mák
@opozice píše:
Na babské rady dám, protože pokud je to líbivé babám, tak je ruka v rukávě.
Jasně 
@Anonymní píše:
Tak pokud bys to chtěl použit pro sbalení jiné baby, tak jsi nekvalitní chlap, který si neváží toho, že pro něho někdo něco dělá a nestojíš ani za mák
fakt jo? Nekvalitní chlap, to je pěkné, to si zapíši za ušiska. ![]()
@Anonymní píše:
Tak chápu to správně, chceš ženu, která se doma o tebe bude starat, sexovala s tebou a ještě aby platila sama za sebe, nebo aby tě ještě někde zvala. Taková ženská muší být sen každého chlapa a musí být pro vás chlapy opravdu dobrá partie
Ne. Chápeš to blbě.
Jsem samostatný chlap, co je schopnej se postarat o sebe, svoji domácnost, vaření, i oblečení. A nemám kupodivu ani problém s tím, za ženu zaplatit. ![]()
@Černá vdova píše:
Přijde mi v pořádku umožnit muži být gentlemanem. Když ho potom já pozvu domů na oběd, tak bude očekávat, že jídlo uvařím já a ne, že si přiveze svoje suroviny, sám si je zpracuje a jen já budu tak hodná, že mu dám k dispozici svou kuchyň. Nebo by se měl podílet na surovinách a na práci?
Pokud to funguje, tak že se schází u té dámy, která se ho nějakým způsobem snaží pohostit, tak to je ok. Nicméně se to nedá brát jako samozřejmost, že když ženu pozvu na něco, tak že mě za to automaticky uvaří. Pokud to tak není, tak nevím proč by měl muž za ženu platit, tedy spíše proč by se to mělo brát tak, že by měl muž automaticky platit.
@Anonymní píše: Že zdvorilosti vždy muž, tak dává ženě na jeho, že mu za to stojí. Žena se zase o může stará a občas mu koupí hezkou košili. To je moje představa, jak by to mělo vypadat.
Jako že mu občas koupí nějakou blbost za pár kaček ale sama by hodovala za všechen jeho kapitál
No to je partie. Naštěstí jsou už ty doby pryč.
@zoidberg píše:
Jako že mu občas koupí nějakou blbost za pár kaček ale sama by hodovala za všechen jeho kapitálNo to je partie. Naštěstí jsou už ty doby pryč.
Ale zase by se o tebe starala, porodila by ti dítě, sexovala by s tebou, to ti příjde málo?
@Honza 12 píše:
Ne. Chápeš to blbě.Jsem samostatný chlap, co je schopnej se postarat o sebe, svoji domácnost, vaření, i oblečení. A nemám kupodivu ani problém s tím, za ženu zaplatit.
Šikula, chválím, protože takových je totiž málo. Jen tak dál ![]()
@Anonymní píše:
Ale zase by se o tebe starala, porodila by ti dítě, sexovala by s tebou, to ti příjde málo?
sexovala? Jako za jídlo? Se mnou sexuji ženy protože se jim to líbí. Pokud jsi zvyklá své tělo pronajímat za peníze, pak tvé názory chápu. Ale normální to dnes není.
@zoidberg píše:
sexovala? Jako za jídlo? Se mnou sexuji ženy protože se jim to líbí. Pokud jsi zvyklá své tělo pronajímat za peníze, pak tvé názory chápu. Ale normální to dnes není.
Takže ty chceš jen brát, a dávat nic? Tak tebe bych za chlapa teda nechtěla.
Nesvepravny chlap, co? Ani se nedokáže samostatně oblíct