Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Ženy odteď uz nic nevarte a nedělejte!
To mi nemusíš ani řikat…to už praktikuju dlouho
![]()
No jak to tu ctu, tak mam ocividne chybu v Matrixu. Pecuji o deti sam, o domacnost se staram, varim… a jeste zvu zenske na večeře a v posteli se snažím.
![]()
To ze pracuji a jeste posilam penize do cerne diry snad nemusim zminovat.
Nemate nekdo cislo na Chocholouska? ![]()
Příspěvek upraven 24.05.18 v 09:21
@Saulus píše:
No jak to tu ctu, tak mam ocividne chybu v Matrixu. Pecuji o deti sam, o domacnost se staram, varim… a jeste zvu zenske na večeře a v posteli se snažím.![]()
Nemate nekdo cislo na Chocholouska?
No a léčíš se s tím někde?
![]()
@Proximus píše:
Vy nám jako poskytujete sex z milosti a ještě u toho trpíte??? Vás to nebaví??? Tak asi seš vyjímka, ostatní holky si to užívají
Vy snad nepříjímáte full servis a ještě to považujete za samozřejmé?
@Venetia píše: Ženy odteď uz nic nevarte a nedělejte!
A nutí je snad někdo? Já to nedělám už dávno. Ale zároveň s nějakým placením za sebe žádnou velkou vědu nedělám.
@Saulus píše:
No jak to tu ctu, tak mam ocividne chybu v Matrixu. Pecuji o deti sam, o domacnost se staram, varim… a jeste zvu zenske na večeře a v posteli se snažím.![]()
![]()
Já zrovna si čtu kraviny na netu s telefonem v ruce v posteli, zatímco muž staví se synem ve vedlejším pokoji lego.
Za chvíli vstanu, dostanu kafe. POHODA!
Příspěvek upraven 24.05.18 v 09:25
@Chauvinist píše:
No a léčíš se s tím někde?![]()
![]()
Vyndam zaclony z pracky a jdu strcit prsty do zasuvky. Myslim, ze stare dobre elektrosoky zaberou.. ![]()
@Saulus píše:
![]()
Tomu říkám správný chlap. Matka děti je kde?
@Saulus píše:
Vyndam zaclony z pracky a jdu strcit prsty do zasuvky. Myslim, ze stare dobre elektrosoky zaberou..
Mysli na to, že někdo by měl pořád moc pěkný vdovský důchod
.
@Saulus píše:
Vyndam zaclony z pracky a jdu strcit prsty do zasuvky. Myslim, ze stare dobre elektrosoky zaberou..
Příspěvek upraven 29.03.19 v 18:44
@Saulus píše:
![]()
No jo, ale ty nezijes v partnerství a jsi sám. A když máš děti u sebe, tak je jasný, že se o ně staráš ![]()
@Saulus píše:
![]()
ještě je otázka, jak dlouho by ti to vydržela, kdyby se v tvé domácnosti objevila nějaká žena
@Mango_Lassi píše:
A nutí je snad někdo? Já to nedělám už dávno. Ale zároveň s nějakým placením za sebe žádnou velkou vědu nedělám.
to já taky ne, o sebe se umím postarat sama
@Venetia píše:
Vy snad nepříjímáte full servis a ještě to považujete za samozřejmé?
Ano, úplně samozřejmě jako vy neplatíte za opravy domu, dovolené, staráte se o děti ( užíváte si možnost je vidět vyrůstat ) zatímco my musíme vydělávat aby rodina prosperovala. Ale ve fungujícím vztahu o tom nikdo ani nepřemýšlí.
@Anonymní píše:
Tomu říkám správný chlap. Matka děti je kde?
matka dětí ho za pár dní vystřídá, jestli se nepletu ![]()