Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zoidberg píše:
Schválně, jestli si chlap všimne doma nějaké změny.
skoro bych si tipla, že ano…u nás bohatě stačí, že držím dietu ![]()
@Venetia píše:
tak bud ráda, že jsi taková super star a všechno ti tak užasně vychází
@isabellll píše:
Jaké máte zkušenosti s placením na prvním rande? Přijde servírka zeptá se dohromady nebo zvlášť a chlap řekne zvlášt nebo jak chceš? Jde mi o první schůzku a jen o jedno pití, takže žádný večeře, kino ani nic podobnýho
Dle mě chlap, jedno kapůčo snad nikoho nezruinuje…
@lilith1 píše:
Dle mě chlap, jedno kapůčo snad nikoho nezruinuje…
Přesně. Ani tu ženu nezruinuje
@Saulus píše:
Tak to je moc dobra připomínka. Ted se budu 3 tydny neustale otacet. Dekuji mnohokrat za pridani paranoi do meho vyctu psychickych poruch..
Nestrkej ruce, kam nemáš a nemáš se čeho obávat
.
@Mango_Lassi píše:
Přesně. Ani tu ženu nezruinuje
nejlepší je asi platit každý sám za sebe a je klid
@zoidberg píše:
Schválně, jestli si chlap všimne doma nějaké změny.
Toho, že není doma lahváč, si všimne zaručeně
.
@Černá vdova píše:
Toho, že není doma lahváč, si všimne zaručeně.
To si všimne zajisté, ale neviděl jsem, že by se ženy tahaly z obchodu s basama lahvoňů. Tyto služby jsou z full servisu stejně vyňaty, tudíž jej nemá žena jak omezit ![]()
@zoidberg píše:
To si všimne zajisté, ale neviděl jsem, že by se ženy tahaly z obchodu s basama lahvoňů. Tyto služby jsou z full servisu stejně vyňaty, tudíž jej nemá žena jak omezit
asi blbě koukáš, já táhla pivka naposledy v neděli
ale ony většinou ty ženský dojedou s tím pivkem v košíku až k autu, a tam to přehodí do kufru, takže fyzicky se s tím ty ženský až tak netahaj ![]()
@Černá vdova píše:
Toho, že není doma lahváč, si všimne zaručeně.
Záleží jak kdo. Nedávno jsem se díval na etikety piva, která jsme koupili pro návštěvy a zjistil jsem, že jsou 3 měsíce po lhůtě spotřeby. Takže chybějící lahváč pro mě není vůbec chybějící.
@Keyllah píše:
asi blbě koukáš, já táhla pivka naposledy v neděliale ony většinou ty ženský dojedou s tím pivkem v košíku až k autu, a tam to přehodí do kufru, takže fyzicky se s tím ty ženský až tak netahaj
Hluboká poklona, tak už znám dvě. Tebe a tu paní z reklamy na Bernarda ![]()
@zoidberg píše:
Hluboká poklona, tak už znám dvě. Tebe a tu paní z reklamy na Bernarda
prostě klasicky přeháníš, nebo žiješ v určité sociální bublině
stejně jako vidím, jak ženský kupují domů i lahváče, tak vidím i chlapy co nemají problém koupit pleny nebo vložky. Ale chápu, že chceš být asi zábavný (no, ne vždy to vyjde), nebo si chceš rýpnout a nějak si ulevit, tak to by snad mohlo funguvat ![]()
@jipo píše:
Záleží jak kdo. Nedávno jsem se díval na etikety piva, která jsme koupili pro návštěvy a zjistil jsem, že jsou 3 měsíce po lhůtě spotřeby. Takže chybějící lahváč pro mě není vůbec chybějící.
U nás se pivo nevyskytuje vůbec a já se budu snažit, aby tomu bylo navěky
.
@Keyllah píše:
prostě klasicky přeháníš, nebo žiješ v určité sociální bubliněstejně jako vidím, jak ženský kupují domů i lahváče, tak vidím i chlapy co nemají problém koupit pleny nebo vložky. Ale chápu, že chceš být asi zábavný (no, ne vždy to vyjde), nebo si chceš rýpnout a nějak si ulevit, tak to by snad mohlo funguvat
Myslím, že z něj mluví bledá závist
.
Já kupuju domů všechno, neboť mě hrozně baví chodit po krámech.